Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

hai ma, ce radeti?
coteasca, asculti sunetul si raspunzi ce crezi ca este. Vezi ce au scris si persoanele selectate inaintea ta.
Aici asculti si raspunzi: http://forum.desprecopii.com/forum/raspunsuriconcurs.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

buna fetelor.Am facut ieri super fitnes prin parc,bineinteles ca nu am mai gasit gheata :)).O sa o spal pe aia care ne-a ramas si i-o dau sa se joace,oricum era pasionat de ele.Eu alte ghete nu-i mai iau...pana se face vremea de sandale il tin cu botosei crosetati si gata.
Azi am fost la doctor:pata alba de pe torace e semn din nastere si a zis sa nu ma mai stresez din orice :). Restul toate bune,lung si slab ca tati(ma rog,lung poate fi si ca mami dar slab doar ca tati =)) ). 75.5cm si 8.8 kg,cap/totace 46cm asa ca suntem foarte bine,masuri de 1 an.Dinti:8 dinti si o masea si mai sunt cateva masele sub gingie gata de eruptie(mare fericire pe capul meu,ca plange noaptea si ma trezeste....n-am ce sa ii fac saracu,mai un pupic,mai luat cu noi in pat).Incerc si eu sa tin un pic de regim(am 83 de kile :(( )dar nu cura pe care ati pus-o pe mail ca mi se pare foarte extrema,600-800 cal pe zi e prea putin.
in materie de mancare,la noi cataloagele ikea sunt in meniu zilnic :))....micul dejun al campionilor.Alea are voie sa le rupa ca sunt vechiproblema e a mai si mananca si nu stiu cat de bine ii face erneala...
eu sunt zapacita de oboseala,ai nou sotul lucreaza promotional si duminica(sper ca doar cateva saptamani) iar eu bag 2-3 ore pe zi de servici(de acasa) pe langa restul.Iar maseaua a fost cireasa de pe tort :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Coteasca, da si tu un play, poate iti dai seama ce sunet e. Dupa-aia dai raspunsul.

Baby, ce miscaret ai si tu.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cristina, eu am luat sunca din piept de curcan. dar la salata, paulaa, . eu am inteles ca salata e salata verde, iar unde pune salata de legume, pai sunt si altele , gen rosii, ceapa, ardei... sau ce-o fi...

Isa mai 2011

delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)

printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Isa si Vladut

Isa si delfinasii clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

fetelor am idee cam ce ar fii doar ca nu stiu cum sa fac sa scriu raspunsul

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE

Mergi la inceput

sa mor daca stiu cum se raspunde la concurs, nu vad niciun buton...

Victo, nu raspunde decat la stimuli vizuali (face BRAVO, uneori si PA dar nu cand ii spun ci cand ne vede si pe noi ca facem).
In rest patruleaza in toata casa, vine si ma miorlaie la usa cand merg la baie, la bucatarie vine si se aseaza la picioarele mele

Fug ca s-a trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

crissy, dar nu e semn bun totusi ca ea vorbeste? (ma rog, bebelusesete asa) adica din cate stiu eu, pers. care nu aud, nici nu vorbesc.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

coteasca, da r efresh si cauta un trifoi pe undeva
vezi ca aici scrie cum
hai repede
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158330

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna mamici

eu sunt suparata, azi de ziua lui, piticul este bolnavior. am avut o noapte grea, pe la 11 jumate s-a trezit tipand, cred ca de la dintisori, cu greu am putut sa ii dau nurofen. apoi am dormit langa el pana la 2 jumate, cand a papat laptic si l-am mutat in patutul lui. dar la 4 s-a trezit ca nu putea respira, avea mucisori, m-am luptat sa ii dau sinupret, sa ii pun ser si sa il aspir, a plans bietul de el, dar ce sa ii facem si dimineata avea temperatura 37.7, in conditiile in care de obicei el are 36.1 - 36.5. nici macar lapticul nu l-a putut manca, ca nu putea respira, i-am dat repede imunorezistan si i-a scazut temperatura. macar papica solida a mancat, niste iaurt cu banana. i-am lasat la bona sa ii mai dea siropele si sa ii faca mancarea pasata, ca sa manance micutul sa se faca bine. bietul de el, asa mila imi era cand se trezea ca nu putea respira si cum ardea el avea chef sa se joace, dar nu avea putere.
abia astept sa ajung acasa sa vad cum e. pediatra are probleme si nu ne poate vedea speram sa ii treaca repede si sa nu se agraveze. a luat de la tati virusul.
nu am apucat sa citesc nimic din capitolul asta, doar capitolul trecut aseara si neaparat sa ii zic LA MULTI ANI LUI MATEI CEL CUMINTE, SA FII SANATOS SI FERICIT, DELFINAS FRUMOS CU OCHI ALBASTRI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

LA MULTI ANI PENTRU MATEI PENTRU IERI

SI PENTRU AZI LA MULTE LUNITE:
STEFAN CALIN
VICTOR CEL FRUMOS AL ILINCAI
MATEI GABRIEL (CREATA)
ADINA STEFANIA (LAURI_CA)

Mergi la inceput