Idei - last minut ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Marius imi pare foarte rau...

Uite u site cu cadouri pentru persoane oarbe sau cu vedere redusa...Poate-ti da idei:

http://www.maxiaids.com/store/ProdIndex.asp?idstore=1&category=Blind-&-Low-Vision-Store

- Am salvat link-ul - am sa ma uit sa vad ce si mai ales cum pot sa achizitionez dat fiind faptul ca sunt localizat in Romania.
BTW - thx.

- Pe de alta parte am lansat comanda pt un DVD player cu telecomanda sper sa fie fericit...
- In egala masura va multumesc pt linkuri - am sa le iau pe rand sa vad ce pot sa incopesc acum si ulterior pentru el la capitolul surse de informatie
- Nu in ultimul rand va multumesc pentru ideile diverse si mai ales va multumesc ca v-ati expus parerea.

Fi-o cumva sa fie!

Cu consideratie pentru voi,

Marius

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Marius!

La multi ani fratelui tau!

Ii doresc o zi frumoasa, in care sa simta bucuria faptului ca sunteti alaturi de el, ca va ganditi la el si ca il pretuiti.

De cadou se va bucura cu siguranta.

de la noi

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkei spune:

Marius, la multi ani fratelui tau si ... Doamne ajuta!
Din cate stiu eu poti sa descarci diverse audio book-uri de pe torrente (ex. www.thepiratebay.org).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Poate e tarziu dar vezi ca sunt playere care accepta si memory stick. E mai practic decat dvd-ul sau cd-ul. Numai bine pentru toata lumea.

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Marius, la multi ani fratelui tau!
Eu nu ma pricep la cadouri dar as vrea sa te rog ceva si sper sa nu te superi pe mine
Te-as ruga sa schimbi asta "am un frate handicapat" cu altceva, cu ceva ce il caracterizeaza cu adevarat pe fratele tau.
Daca asculta la tv banuiesc ca inca aude cuvantul asta sinistru. Imgineaza-ti ca ar putea si citii postarea ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Marius, daca vrei ceva de pe situl de mai sus spune si iti iau eu. vad ca este din state situl. Eu vin in tara la sfarsit de iulie deci pot sa ti le aduc atunci. Sotul meu vine in 8 zile, dar nu cred ca e timp sa ajunga pana atunci comanda chiar facuta astazi.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

- Akamanah - are port USB deci se va putea conecta memory stick
- arminad - apreciez ceea ce imi spui si te asigur ca multa vreme nu am vorbit de fratele meu in public nici eu, nici parintii mei (ma rog tata a murit exact din aceasta cauza AVC) fiindu-ne greu sa raspundem la intrebarea ce mai face Rares? (Rares fiind prenumele lui) Ce sa spui? Ca de la un student la zi cu viata in fata a ajuns orb si paralizat pt tot restul vietii dependent? Greu. Hmmmm in fine. Nu imi place sa ma plang. Apreciez ce spui. Viata m-a invatat sa fiu mai... direct.
- Liliana - trebuie sa vad ce anume i s-ar potrivi cel mai bine. Nu e nici o problema - nu fugim nicaieri, nici noi, nici problemele noastre - daca va fi sa fie iti voi spune - am retinut si iti multumesc. Trebuie sa vorbesc si cu mama dar inainte trebuie sa apreciez si ca si produse si ca si costuri. Oricum am salvat pagina.

PS
nu doresc sa imi plangeti de mila nici mie, nici fratelui meu. Atata vreme cat respir - va trai si el. Asta nu inseamna ca nu apreciez cuvintele, gandurile voastre si nu numai, pentru care va multumesc.

Marius

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Marius, tot respectul meu!

Si LA MULTI ANI fratelui tau! E bogat ca te are pe tine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Multi ani si multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nunushka spune:

http://lecturiaudio.blogspot.com/ - un site unde poti gasi diverse. Stiu ca se mai gaseste un program care poate converti fisiere text in fisiere audio. Daca vrei amanunte, ma pot interesa.

Roxana

Mergi la inceput