Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(35)
Raspunsuri - Pagina 12
ian_feb2011 spune:
Neatza
Am link-uit blogul pe prima pagina, sub odisee si am mutat legenda la inceputul paginii.
Mayane spune:
...Si iar am uitat sa trec la userul meu inainte sa ma apuc de postari...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
missmj spune:
Neata ! Mercic de cafea
Ce nasol e afara !
La multe lunita Anais Maria si Bogdan Alexandru aka Bogica
Am atata treaba si o mare lene...nu am chef de nimic pe vremea asta
roxx ms pentru ajutor cu oglinda si parasolarul, trebuie sa le achizitionez si eu. am vorbit si cu soata sa imi intoarca scaunul.
madalina imi pare rau ca nu mai ai lapte, nu am stiut. oricum bine ca i-ai dat primele 3 luni ! asta e, creste si cu lp
ziki eu am ratat discutia cred...care e faza cu o carpita pe ochi ? sa i-o pui inainte de culcare? pai nu si-o trage de pe ochi ?
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
roxx26 spune:
Mayane, multumim
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
roxx26 spune:
Irinuka, esti in grup si ai PM
_
Roxana
Botezul Catalinei
roxx26 spune:
Am pus si niste povesti ale nasterii pe blog, va rog sa-mi spuneti cine a mai scris povestea nasterii pe aici, pt ca efectiv un-mi mai amintesc...
_
Roxana
Botezul Catalinei
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Si faza cea mai tare este ca in perioada asta a avut ACELEASI ore de trezire ca bebeii vostri - 2, 5 si 7 _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina Botezul Catalinei |
si la mine la fel se scoala
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Andutza_B spune:
Salutare, fetelor!
N-am apucat sa citesc tot, recuperez eu, nu-mi fac griji. De dimineata, insa, tot incarc poze de la botez Gasiti aici sau pe facebook.
Botezul a fost frumos, cu mici incidente (tortul a fost altfel, prajiturile n-au sosit la timp, in mix grillul servit au uitat s apuna ficateii, etc). Dar mie si lui tati ne-a placut cum a iesit intr-un final si credem ca si lumea s-a simtit bine...
Cu soacra... pana la urma ea a fost un pion, socrul a fost personajul principal. Care a scos din el ce-a fost mai urat, m-a jignit infiorator, totul culminand cu faptul ca m-a numit "asta din fundul Moldovei" (el e din Bistrita, soacra mea e din Valcea), i-a jignit pe ai mei (asta a fost cel mai dureros pentru mine). Am plans si in seara de dinainte de botez, si in dimineata botezului, si in seara de dupa botez (deci jignirile nu mai contoneaua, avea de varsat mult venin)si in dimineata de dupa si tot asa.... Dar probabil ca a inteles, din ce i-a explicat musiu, ca o va vedea pe Miruna doar in poze. Dupa 5 ani de cand ne cunoastem, si-a dat arama pe fata. Poate asa a trebuit, acum, cand nepotica lui (jumatate din fundul Moldovei si ea) a fost crestinata...
Acum ma bucur ca am buburuza crestinata (a fost extraordinar de cuminte)si ca tinerii (prietenii nostri) s-au distrat foarte bine. Restul... lasam in urma. E dureros pentru amandoi, dar nu e din vina noastra.
Pup, ma duc sa mesteresc o fripturica de miel (l-au apucat poftele pe musiu ), revin sa citesc din urma.
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
Andutza_B spune:
Felicitari celorlalte buburuze crestinate weekendul asta!
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
mirela2 spune:
andutza imi pare rau pt episodul cu socru
urat din partea lui
nu i mai baga si tu in seama, trateaza i cu aceeasi moneda
simo sarna pt cafea
la mine agitatul e robert
de la 5 dimineata incepe foiala, cum pierde suzeta cum incepe maraiala si fac poteca intre patul meu si patutul lui
azi l am luat in pat, macar daca scapa suzeta nu trebuia sa ma mai ridic sin pat
aseara le am facut cunostiinta cu mall ul
mai mult lui razvi, ca robila a adormit cum a dat cu nasul de aerul rece de afara
n am stat mult...oricum nu mi place prin mall
toate patachinele slabe si spoite ca niste paparude
si eu grasa si slampada
of
ma scoate din minti vremea asta, vreau sa vina o data soarele si gata cu atata ploaie
parca e toamna la nesfarsit
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi