Abonament internet
Raspunsuri - Pagina 2
britdi spune:
Eu am internet prin rdslink, dial-up, de la 7pm la 7am, pe luna platesc 5$ fara tva. La cit folosesc eu internetul acasa e convenabil. La serviciu am internet gratis 24 din 24.
cataghe spune:
Cary, poti sa intri putin in amanunte? Furnizorul de televiziune prin cablu este tot rds? Si sinteti singurii in zona sau platiti cuplat cu alte familii?
Multumesc,
Catalina.
This is the first day of the rest of my life!
emoison spune:
Site-ul e www.pcnet.ro , nu pcnet.com
Astea sint preturile pentru dial-up.
Creditul inclus pe cardurile PCNET are termen de utilizare nelimitat.
5 ore - 1 USD
10 ore - 2 USD
20 ore - 4 USD
50 ore - 8 USD
100 ore - 14 USD
1 luna acces nelimitat de noapte - 7 USD
1 luna acces nelimitat - 9 USD
Cu bine,
Elena
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by cataghe
Cary, poti sa intri putin in amanunte? Furnizorul de televiziune prin cablu este tot rds? Si sinteti singurii in zona sau platiti cuplat cu alte familii?
Multumesc,
Catalina.
This is the first day of the rest of my life!
Si eu am abonament la net prin cablu rds. Am ales abonamentul de 9$+Tva unde ai trafic inclus 500Mb.
Daca crezi ca iti ajunge intr-o luna acest trafic, e rentabil, daca nu si faci depasiri, te cam "ustura" la buzunar. Se plateste 1$+Tva la fiecare 10Mb depasiti.
Sunt singura pe acest abonament.
De catva timp aflu ca in special in Bucuresti lumea se leaga in retea (in acelasi bloc) si isi impart abonamentul la cei cuplati. Poate pe viitor ma voi gandi si la asta, dar deocamdata raman singura pe abonament.
korinna spune:
IHIHIIH..Vilma...pai tb sa ne afirmam si noi nu???Partea k lumea e ca eu si cu tine nu prea platim fiind salariati acolo....
Mi se pare enorm 120$.Astia de la Pcnet sunt neste neseriosi..va zic eu.....initial firma era non profit..si apoi au saltat de nu s-a mai putut.
pai de la 30$ nonstop la 120$ doar 12 ore...brrrr.
Macar eu nu dau nik pe luna..nu am dat niciodata si merge super..
KORINNA mamika x 2
adriana spune:
Si pentru noi 120$ pe luna e mult, dar cu internetul ne castigam existenta, si deci trebuia sa avem ceva non-stop. Internetul il avem 24/7 si cum am spus merge bine. La oricare din celelalte firme ni s-a spus ca mai trebuie sa asteptam ....cat?...nu se stia...asa ca am ales pe cineva care a fost prompt si care nu ne face figuri. Adela, culmea e ca stam chiar intr-o zona centrala: Cotroceni...
Daca vreti internetul doar cateva ore pe zi, celelalte optiuni sunt bune, dar asa non-stop poate cineva sa-mi mai dea cateva preturi? Korinna? Ce am vazut noi era pentru firme si chiar ca nu se punea in discutie sa acceptam... range 1000-5000$...
E clar ca in Ro internetul este inca o "delicatesa" care trebuie pretuita ca atare........................
vilma spune:
quote:
Partea k lumea e ca eu si cu tine nu prea platim fiind salariati acolo....
Eu platesc abonamentul artelecom!!!!!!!! Este un abonament pt. internet personal, n-are legatura cu serviciul.
Abonamentul este "Dial-up PSTN", nelimitat, si costa 7 euro/luna. Mai exista un tip de abonament pentru internet dupa amiaza +S+D, 5 euroi/luna.
Na, ca acum chiar am facut reclama
Sa auzim de bine.
Pet spune:
Doar in Bucuresti, aziul... Si am vazut ca mai peste tot exista problema neacoperirii de retea... Eu locuiesc in Vrancea si nici macar la oras... Anul viitor o sa ma duc in tara pt ceva timp si ma gandeam sa-mi iau si notebook-ul cu mine. Poate pana atunci o sa se mai imbunatateasca serviciile in ceea ce priveste internetul.