Bebelusi de Sept-Oct '10 Vrem vreme frumoasa! (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineatza!
Lora, multumim pentru cafea si fructe. Eu inca imi beau cafeaua si ma gandesc la lista de cumparaturi
Nu cred ca mergem maine la vaccin pentru ca inca ii curge nasul. Cine a folosit Colargol, ce manifestari a avut? Eu ii pun dimineata si seara cate 2 picaturi in fiecare nara, dar am constatat azi noapte ca se formeaza ca un dop si nu mai poate elimina mucii. Cred ca se usuca nasucul... eu stiu. Oricum nu cred ca-i mai dau, mergem doar pe spray cu apa de mare.
Legat de cura de slabire ma gandeam sa-mi cumpar niste ceai verde ca am inteles ca e bun. Mai stiti si alte ceaiuri?

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

morning fetele,
multam de cafeluta si fructe

azinoapte m-a trezit Pit de vreo 4 ori...nici nu mai stiu dar s-a trezit Ema vesela, a adormit aseara singura , nu m-a deranjat
a iesit si soarele, astept sa se trezeasca Pit si sa ii dau masa de fructe apoi iesim afaraaaaa

la multi ani sarbatoritilor zilei
va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

bUNA DIMINEATA!

Multumim de cafeluta, e tare buna.

Tare rau imi mai doarme mandra, are nopti cand se trezeste si din juma in jumate de ora. Daca se trezeste la o ora, o ora jumatate e ok. Nici nu prea papam mancare, legumele binisor, fructele nu prea.

Arianna un mare

Eveline, sper ca totul sa fie ok.

Mari sa scapati repede de mucusori, ca stiu cat de chinuitor este.

Azi mi se pare frumos, asa ca vom iesi la plimbare, poate ma incumet chiar in oras, prin centru , sa vad dupa masa de la pranz. Ca acum ne lasa tati masina si o ducem dimineata pe cea mare la gradi si apoi la 4 o luam.

Ma duc putin la bucatarie sa vad ce pun la foc pana nu mi se trezeste pisoiul.

Va

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Neata,

Lora, ce meserii dragute isi alege Iustina. Copiii vad in meserii doar placerea, noi ne gandim la bani, statut social, etc. dar daca am lasa toate astea la o parte, ma gandesc ca ar fi f frumos sa vand flori totusi :)

Office, a dat-o in topogan de cateva ori, pana a zis ca "uite, poate sa se dea si netinuta" moment in care mi s-a ridicat tensiunea la 20 si am inceput sa urlu ca e inconstient si sa plece de langa copil ca eu imi iau bona. El nu si nu, ca sta cu mana langa ea, ca nu are unde sa cada, etc, Miriam radea cu gura pana la urechi. Apoi am visat in noaptea aia ca eram la mare si Miriam era bebelus si ea cu sotul meu erau in apa si faceau snorkeling. I-am povestit sotului visul dimineata si mi-e promis ca nu ma mai streseaza si a recunoscut ca e exagerat, insa apoi a adaugat "dar vezi si tu ca ii place, nu inteleg de ce vrei s ao limitezi". O limitez...auzi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna dimineata,

La multi ani sarbatoritilor de azi, si binenteles si minunii mele. Deocamdata va servesc doar cu mere, dar nu cred ca apuc sa fac ceva dulce azi ca merem la pediatra si acolo ne pierdem ceva timp.

Pt slabit e tare bun si otetul de mere (pe testate la mama mea) si e fara efecte secundare.

Lora, ms de raspuns .

Va las ca ii pregatesc mancarica cat timp buni o plimba pe afara.

Poze

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua!
La multi ani sarbatoritilor zilei!

Azi am fost la analize cu Darian pentru o hemoleucograma si sideremie. Amm fost la Synevo si am avut noroc, copiilor le ia sange din degetel acolo. L-a masat pe manuta, s-a prostit la el si l-a intepat cu un aparat similar celor care se folosesc cand se fac testele de glicemie. Si apoi a dat cu fiola pe unde curgea sangele. Asta mic n-a zis nimic, chiar se uita uimit.... dupa amiaza iau rezultatele. Sper sa fie o anemie (Doamne iarta-ma ce am ajuns sa sper) si suflul sistolic sa fie de la asta sa nu fie altceva. Sper sa prind programare pe sambata la eco. Sotul inca nu a putut sa mearga sa rezolve, are interviuri (s-au facut vreo 4 angajari in ultimul an, atia nu-s in criza nu-s cum naiba...) si abia apoi sper sa fuga un pic. Nu pot face programarea prin telefon deoarce trebuie mers acolo si platit in avans. Vine un dr-prof de la Iasi si probabil vrea sa fie sigur ca nu vine degeaba...
Azi a mancat toate fructele, tot tot... Dupa ce ne-am intors de la analize, probabil aerul mai tare i-a facut ceva pofta de mancare...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Eveline, sper sa fie totul bine.
Azi noapte m-a durut tare sanul drept si dimineata mi-a aparut o pata mare rosiatica cam pe 70% din san.
Am vorbit cu dna doctor de familie si ma asteapta. Sper sa nu fie nevoie de antibiotic.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna ziua!!!
ce fac fetele??
eu am pus sa ii fac legumele...si de azi introducem si ficatelul de pui...sa vedem daca ii place:)
cameluska parca tu ai intrebat de crema pentru fundulet....eu recomand la toata lumea...crema pentru eritem fesier..dar se gaseste numai in farmaciile MINIFARM...este exceptionala...elenys se iritase si ea rau de la bepanthen....si nici nu este scumpa 17lei....este preparata!
elenys de o saptamana nu se mai trezeste noaptea...doarme de la 20:30 pana dimineata la 8...dar papa 240ml de lapte la culcare...
va pup o zi frumoasa!
noi azi avem program de plimbare si cumparaturi pt elenys:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

am adaugat si eu poze din luna a saptea....sa imi spuneti daca se vad....pup

poze
https://picasaweb.google.com/lh/webUpload?uname=101222113583431248528&aid=5605005595137077441

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Andreea, eu nu le vad.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput