Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s neata fetele ce faceti? cum mai dormiti? ![]() ![]() miki ce mult ceai bei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
roxy, da pot..si inca pe atat de apa..parca sunt un sac fara fund..desi eu de obicei nu beau mai deloc apa..
cu fontanelele nu stiu sa-ti zic, lui vlad i s-a inchis la un an, andrei mi-a zis pediatra ca se vainchide pe la 1 an jumate..probabil e mai mare..a zis ceva de 2.5 cm parca..oricum nu cred ca e o regula, variaza de la bebe la bebe intre anumite limite considerate normale
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s strumphitza eu nu sunt fumatoare. doar asa ocazional la o nunta, un revelion.... dar nu stiu ce m-a apucat ca asa pofta mi-e si mie de-o pipa ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
si eu as vrea una
![](icon_smile_blush.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui lalely07 De bebe ragusit de atata plans ati auzit???Ei asa este al meu..nici nu stiu ce sa-i fac,nimic nu-i convine si a mai si ragusit...Asa ceva nu am mai patit pana azi...Nici titzi,nici suzi...nu il mai satisface..nu stiu ce vrea... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica ![]() ![]() ![]() Doamne iti multumim pt acesta minune! |
daaaa..vlad ragusea tot timpul de la urlat..ca asta ii era ocupatia de baza..
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Ally, ai spus adevarul, nu semeni deloc cu ursuletul Edy, el e tot tati lui, 1000 % ce dolofanel se face pe zi ce trece
e un frumos si dulce si scump si ... i-as papa falcutele si bulanasele alea
yasmi, deci te-ai datzuit ca lumea ma bucur ca aud ca a iesit asa cum vati dorit
asteptam pozici multeeeee
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s miki dar nasa ia toate hainutele. tu nu trebuie sa iei nimic. la voi nu este asa? noi n-am cumparat nimic, nimic. nasii au luat tot. ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
eu vreau ceva sa o imbrac eu pana o preia nasa
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
iar pt mine mi-am aruncat azi un ochi si n-am vazut nimic nimic..nu stiu exact ce vreau, ceva casual/...adica nu elegant..ca e zi nu seara..dar nu mi-a placut nimic..
miki1979 spune:
bbyasmi, sa va fie de bine crestinarea asteptam poze
noi ne-am sucit , nu mai facem in herastrau cum vroiam.. ca nu erau deloc deshisi la schimbat menul..si am facut o plimbare sambata pana in snagov la o pensiune unde am facut botezul lui vlad..si am vorbit cu ei sa facem si acum tot acolo..
e bine ca inchiriem toata pensiunea si se poate ramane acolo..si pot si soferii sa bea plus ca au curte pt copilasi sa alerge pe acolo..si iesire la lac..abia astept
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
miki, deci si tie ti-e dor de-o pipa? vad ca si roxy .... off , ma bat gandurile alea negre sa bag un fum dar nu-i bine, am renuntat de aproape un an si acum ma prostesc ?
trebuie sa ma tin pe pozitii ca stiu ca daca le reiau o sa ma apuc sa fumez un pachet pe zi
si nu mai vreau sa ma omor singura
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
miki1979 spune:
vroiam sa va intreb pe cele care v-ati confruntat cu bubite pe fata la bebe..a mea tot face cosulete mici care nu prea se vad insa se simt la mana..daca o mangai zici ca are pielea aspra rau si abraziva..
stiu ca le face de la caldura ca apar la contacul cu mana mea cand suge de ex..sau cu paturica..si cu timpul mai dispar..
insa parca as vrea sa fac ceva sa le ajut sa dispara ca prea s-au inmultit..
aveti niste idei, sfaturi ?
miki1979 spune:
citat din mesajul lui strumphitza miki, deci si tie ti-e dor de-o pipa? ![]() ![]() ![]() ![]() _ Happy Mummy of ![]() |
ehe, io m-am lasat de atatea ori si reapucat ca le-am pierdut si numarul
![](icon_smile_big.gif)
acum tare mi-as dori sa ma mentin pe pozitii si sa nu mai cad in pacat..dar tentatia o sa fie mare, sunt sigura
![](bang.gif)
![](bang.gif)
oricum cat alaptez nu pun gura pt nimic in lume..n-as putea sa-i fac asta bebelinei mele
![](icon_smile_big.gif)