Am o fetita de 10 luni jumatate care, din cauza unei arsuri de gradul trei, trebuie sa suporte o operatie de grefa ceea ce implica anestezie generala.
Am inteles ca acest tip de anestezie genereaza o suma de neplaceri dupa operatie. Nu stiu exact la ce sa ma astept? Nu e periculoasa pentru copii ata de mici? Nu exista si alta varianta? Anestezistii de la spitalul Grigore Alexandrescu sunt ce trebuie?
moana
Imi pare tare rau pentru fetita ta, nu pot sa-ti spun decat ca fetita mea de 1 an si 5 luni a facut luna trecuta anestezie generala (cu intubaj) pentru operatia de strabism. In ziua aceea, dupa operatie a fost foarte agitata si nu a putut manca nimic (vomita din cauza anesteziei, desi ii era foame, dar fusesem avertizata...), dar a si dormit mult si a doua zi si-a revenit. A redevenit vioaie si a inceput sa manance, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat!
Cat despre "a fi periculoasa anestezia", nu cred, pentru ca erau si copilasi sub 1 an care erau anesteziati in acelasi mod. La fetita mea singura problema a fost ca i-au gasit greu venele si au cam chinuit-o intzepand-o de mai multe ori...
Cam atat, daca mai vrei alte amanunte, intreaba-ma...
Sanatate multa fetitei tale si ... fii tare!
Laura si bebitele: Bianca (4 1/2 ani) si Ramona (1 an + 5 luni)
Baiatului meu , pentru a face un examen TC la Grigore Alexandrescu, i s-a facut anestezie generala, la 4 luni. Practic i-au administrat un siropel. Nu am avut probleme cu el dupa ce s-a trezit. Normal ca ei te avertizeaza cu ce ar putea fi dupa, daca ii va fi rau, vomitat etc !
Bafta !
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
Și Ioan a fost anesteziat general la 6 săptămîni (operație pentru stenoză pilorică) și nu au fost nici un fel de probleme nici în timpul, nici după anestezie.
Mi-aș permite să-ți spun că în cazul vostru nu anestezia ar fi problema, ci arsura de grad mare. Bănuiesc că o operați la dr. Dan Enescu, nu? Dacă este așa - este cea mai bună alegere.
Moana, nu-ți mai face griji, că totul se va rezolva cu bine ! Sănătate multă!