Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina, mai..cum eu nu stiu cat suge, mancarea de dinainte de supt- cam cu o ora, o ora jumate..o dau mai consistenta- in ideea si sa nu se trezeasca noaptea de foame.
deci aia e cina la mine.aia e si cina lui stefan spre ex. tot pe la 8.deci nu un simplu lapte, ci o mancare. acum alternez cereale cu mamaliga cu branza. mai tarziu la masa asta voi avea papanasi..sau ceva legume dar fara carne.( de genu mancarea aceea de dovlecei, cartofi cu branza si smantana, painica cu ceva, lapte cu orez, lapte cu fidea, paste cu sos)

nu mai stiu exact dc 1/3 e ficatu sau pieptu

la pateul acel de casa puteti pune pe langa ficat(2/3) si piept de pui(1/3) si un galbenus de ou si unt. la fiert o crenguta de busuioc si catei de usturoi..pt voi puteti pune sare, piper. iese ff bun si sanatos.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

buna fete. eu am apucat sa va citesc dar nu si sa scriu.
ne-am trezit la 9, pt ca aseara am fost in oras si cand am ajuns la 1 acasa, mara bineinteles ca era treaza. dupa spusele lu soacramea era treaza de la 11 jumate nu stiu frate cum reuseste da eu nu mai ies in oras seara niciodata ca mai obosita sunt 2 zile dupa, si ma chinui sa ii refac programul copilului.
apoi au venit niste prieteni la noi, cu o fetita de 3 luni jumate. saraca a plans intr-una, cred ca nu ii placea de mara si mara radea la ea si vroia sa o apuce
acum au ajuns si ai mei de la cta, si soacramea cealalta care deja mi-a facut capu tzambal, vb intr-una si imi pune o mie de intrebari zici ca sunt la politie. nu ma intreaba maicamea cat ma intreaba ea...
hai va pup

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

:))) Alice, esti super tare tu cu doua soacre

Crispro, merci mult pt linkul cu bebelusii la plaja, habar n-aveam ca se discuta si acolo

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, eu iar sunt numai cu antonito acasa si m-a zapacit, se tine de pereti si vrea sa plece si eu stau dupa fundul lui mi-e frica sa nu cada si sa se loveasca la cap...ieri era sa fac de vreo doua ori infarct.

am reusit sa-i fac legumele si acuma Dumnezeu cu mila, mananc paine cu unt si beau lapte ca altceva n-am in casa mai tarziu ii dau sa manance si plecam la supermarket ca nu mai am decat niste morcovi si telina in frigider

o zi buna, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bambo, eu am iesit numai cat i-au pus branula si i-au recoltat probe, materialele au fost aduse cat inca eram in sala respectiva. Sa stii ca nu am vazut nimic suspect la capitolul materiale sanitare. Dar ramane restul..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Am facut limonada, va servesc cu drag!

eu vreau! eu! eu!

Isa mai 2011

delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)

printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Isa si Vladut

Isa si delfinasii clujeni

Mergi la inceput

eu cred ca am pierdut/aruncat(din greseala)piesa de "rezistenta" de la robotul de bucatarie , stiti voi, titirezul ala din mijloc... aveti cumva idee, se poate cumpara, inlocui cu alta? ca daca nu, robot de bucatarie scrie pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am copil cuminte, a dormit aproape 2 ore. Afara ploua si e rece, stam pe paturica si ne jucam. Adica el se joaca, eu ma uit la dansez pt tine, ca ieri nu am apucat. Acum l-am pus un pic in premergator, ca ma gandesc ca e satul de stat in fund, desi el nu zice nimic. Se mai plimba, se mai ridica. Si mai peste o ora il culc iar. El e linistit de felul lui, doar cu somnul mai facea nazuri, acum incepe sa fie mai bine. Asta pt ca azi noapte a stat numai o ora treaz.

Rodi, tu vrei limonada, ca stii ca e buna, nu? dar acuma nu a iesit asa buna, am fost mai zgarcita la zahar.

Victo, te intrebam de cina, ca deja incep sa ma intreb daca lui ii ajunge doar lapticul seara... ca vedeam in carticica aia a bebelusului unde pui poze, etc, diverse intrebari legate de alimentatie, si una dintre ele era legata de prima cina a copilului.. si eu ma gandeam ce cina, ca el bea Lp, ca io asa stiam ca laptele e dimineata si seara. apoi te-am citit pe tine ca aveti "cina", apoi chiar ieri m-a intrebat o viitoare fina daca numai LP ii dau seara? atat? SI asa m-am gandit ca poate nu ii ajunge. Dar de la ce varsta le dam ceva mai satios??? adica, eu ma gandesc dimineata in loc de Lp simplu sa manance o painica cu dulceata si cu lapte, sau un ou fiert, sau o branzica etc. Apoi gustarica de fructe, apoi un pranz copios cu 2 feluri, apoi la 17 o gustarica (mica) si seara cina... dar nu lapte, insa totusi ceva usor. probabil dupa vreun an jumate, nu?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pai cristina..eu l-am dus pe stefan la cresa la 1,10 luni. de pe la 1 an si 8 luni i-am pregatit programul de masa/somn sa fie ca la cresa.
adica asa cum zici tu..mic dejun, fruct la ora 10-dar ca gustare nu ditai masa cum le dam noi la piscotei, mancarea de amiaza si nani. la trezire o gustare- o lua cd era mai mic, acum nu prea mai vrea- cel putin nu acasa, la gradi ia si gustarea.

si cina.
alti copii beau mai mult lapte. stefan nu prea mai bea. adica bea o canita..da cd o mai bea si pe aia cu cacao..s-a dus calciu..

ufff.. a strigat stefan si mi l-a trezit pe asta mic, care era la a doua tura de somn..:0 probabil de la vreme i se trage :)

asa ca acum stefan doarme, mihai e treaz..tot asa am dus-o azi..hraneste pe unu..se scoala alalalt..schimba-l..da-i lui mancare..culca pe celalalt..

dar e frumos.

ziceam ca fac si ceva dulce, sa vad o reteta rapida si sa am prin casa ca nu ies..ca plouaaaa

si paine am luat de la vecina ca mi-a fost groaza sa ies.:(

noroc ca voi ca mai pove de-ale mele de va impui voua capu :)

cristina, si eu am fost stresata primele 6 luni sa zic cu bb 2..asta si pt ca am fost mult timp singura. aici nu stiu daca m-am plans..nu prea..noah ca aveam eu diverse stari ca nu simteam fericirea de a avea 2 copii, ci numa greul.
si timpul a mai trecut...am mai luat ajutoare la curatenie, care cum au facut..asta e..
adevarul asta e. nimeni nu va face curat perfect, asa cum facem noi. nici mama nici femeie nici nimeni.
deci trebuie sa mai acceptam si mai putin, ca nu asta e esential si ne ia mult timp, energie nervi.

dar de la 3 ani pe vlad o sa il duci la gradi, altfel trece timpul. asa, ce faci cu el dupa 2 ani? nu cred ca vrei sa il duci la cresa.
iti iei o bona part-time, sa te ajute si o sa fie f. bine. la mine asta era greul ca Stefan cerea atentie nonstop sau dc nu se putea, facea dracarii.
daca am gasit eu o tanti in cj cu 4 mil, gasesti tu in zalau cu vreo 3. (bine, la mine vine numa 4 ore, dar mai respiri..mai dormi :) o scoti afara in curte cu copiii si tu dormi. :)

wow.de-as avea eu curtea aia..phew...

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ioi, chiar ma gandeam cum fac cand implineste Vlad 2 ani.. ma gandeam sa il dau la cresa pt a sta in colectivitate, sa se imprieteneasca cu alti copii, etc. Apoi ma gandeam cate boli ia, ca asta mi-ar mai trebui fiind si la serviciu, si ma gandeam la o bona. mai am un pic de timp, sa vad cum fac. apoi cu bb2, ioi, ca atata ma gandesc si ma razgandesc... ba as vrea, ba nu as vrea... asta depinde de cum dorm noaptea, de cum ma lasa Vlad, de fapt. dar pana acolo mai am de lucru mult in relatia cu sotul!

Acum copilul e cu tata-so in dormitor , la desene, spera sa il adoarma... are inca 10 min, apoi ma bag eu.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput