Aspirante optimiste >20 ani (683)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 6
Dreya spune:
MOnica merci de raspuns...incerc sa ma familiarizez cu FF
http://www.fertilityfriend.com/home/34fcda
Lia73 spune:
neata feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cafeluta
haideti, haideti, n-ati terminat nici acum jap jap?
desteptarea feteleeeeeee
noi am dormit f bine de la 22-4
ceea ce nu s-a mai intamplat de mult
ma simt suuuuuuuuuuper odihnita
noroc cu diazepamul in vena
ce gatiti azi???
neliacris FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARI, sa-ti dea BUNUL sarcina usoara si nastere la termen
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+12
lary74 spune:
Buna dimineata fetelor!
Va citesc zilnic,dar sa nu va suparati ca nu scriu:de felul meu nu sunt f. vorbareata,dar imi place mult sa va citesc.Am sperante alaturi de voi sau sunt dezamagita daca apare zana rosie la o aspiranta,totul dupa caz.
Luna asta am prestat pina acum(ziua 20)zic suficient de mult,pina in z 14 aproape in fiecare zi ,din z14 o data la 2-3 zile.Sincer nu stiu cand a fost ovulatia sau daca a fost pana in acest moment.Eu sper ca am ovulatie .
Lia am urmarit cu sufletul la gura mesajele tale,sincer faptul ca reusesti sa mergi innainte si bebe este sanatos si puternic ma bucura mult si imi da putere sa sper si eu incontinuare
FELICITARI DIN INIMA NOILOR BURTICI: NELIACRIS SI YLARI ,BEBEI SANATOSI SI LA TERMEN.
Lia eu azi fac ciorba de macris cu smantana si sarmalute in foi de varza creata,nu am mai facut sarmale cu astfel de varza si sunt curioasa cum o sa fie.Mia cumparat mama varza pt ca are frunzele f.subtiri si le poti rula usor,acum sper sa si fiarba bn varza ,de pasti tocatura a fost buna dar varza a fost putin tare,dar tot am fost laudata de sot ca sunt "faine sarmele".El este din banat si la inceput nu stiam ce vrea sa zica cu "fain" la mancare,acum stiu ca se referea la gustul mancarii.
Tin pumni stinsi fetelor care urmeaza sa se testeze si trimit cateva majorete pt incurajare,haidati fetelor cac se poate
lilimara spune:
Buna dimineata fetelor!
Lia multumesc de cafeluta!!Ma bucur ca esti din nou acasa si ca sinteti bine tu si bebelinul!
Eu astazi am sa fac o prajitura care ii place mult sotului "dinte de negru " se numeste.Este ziua lui asa ca am sa fac doua tavi ca una sigur o mananca singur cand ajunge .In rest o ciorbita de vazuta si diseara un gratarel
Va doresc o zi frumoasa fetelor!
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
dianalaura spune:
Lilimara LA MULTI ANI sotului tau!
Multa sanatate si fericire si in curand un bebe mic!
Lia, merci de cafeluta!
Eu tot pe acasa cu piticul, e asa de frig la noi...ma gandesc cu ce sa ma inbrac maine la botez, mai ales ca o sa fie destul de rece si in restaurant.
diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
elenusht spune:
neata fetelor! Am fost aseara la dr. Arash de la Medlife Unirii. Sa va spun cum mi s-a parut...intre consultatii isi mai ia cateva minutele liber, chiar daca sunt paciente care asteapta pe hol. Eu cel putin am avut seara si probabil omul era si el obosit...M-a pus pe ganduri, dar am trecut peste. Odata intrata inauntru, i-am spus de ce am ajuns la el si i-am aratat analizele mele (un dosar cu toate analizele). Mi-a placut ca s-a uitat peste toate (am stat o ora inauntru), ma intreba diverse detalii si mi s-a parut un om cu care poti comunica si care raspunde la intrebari.Trecand la analizele mele- el zice ca din ecografii nu vede ca as avea ovare micropolichistice...acum ramane de vazut cand o sa-mi faca si el ecografia(mie totii ecografistii de pana acum mi-au spus asta) si m-a pus sa repet estrogen si progesteron care au ieist odata bine si odata prost si nu stie dupa care sa se ia. Imi spunea sa-l pun pe sot sa-si faca spermocultura...ehei...pai nu mai pot sa-l duc sa si-o mai faca...noroc ca si-a facut spermograma! Sper sa nu fie f importanta! Mi-a sugerat sa imi iau teste de ovulatie si imediat ce se pozitiveaza sa merg sa fac ecograf sa ne asiguram ca asa e! DEci punctele de alerta la mine sunt: progesteronul si monitorizarea ovulatie- sa vdm daca ovulez si cand. Mi-a placut acest doctor si va mai spun pe parcurs de dumnealui. L-am intrebat si de greutatea mea si a zis ca avut paciente de doua ori cat mine.. e adevarat ca se ramane mai greu! Eu ma-m apucat de o usoara cura de slabire...sper sa reusesc!Week-end placut!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!
vreau si eu un
lilimara spune:
Multumim de urari diana
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
camcris spune:
neata fetele
elenusht ma bucur ca ai reusit sa intri la dr. tot cam nelamurita ai plecat de acolo, de ce nu ti-a facut o eco transv.? alt drum la el alti bani... si sa mai si astepti ca a luat el o pauza, asta nu este o scuza ca este obosit, noi nu stam si 10 sau mai multe ore la servici si fara pauza..
nu te supara pe mine ca ti-am zis sper sa fie bine in continuare si sa rezolvati problema cat mai repede, ca daca este totul bine la tine poate ma mut si io la el
asa ma enerveaza dr. astia ca ne pun sa facem atatea drumuri la ei si ne mai si storc de bani
fetelor va doresc o zi frumoasa si relaxata
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
alina_loca spune:
Buna dimineata fetelor, am luat si eu o ...ieri am dat fuga la farmacie si mi-am luat un termometru digital ca nu aveam, la sfatul fetelor..., mi-am masurat temp bazala in dimineata asta si era 37,1 ieri in cursul zilei 37,3, cred ca sunt ok cu toate ca nu am cu ce valori sa compar, tot azi, dar si ieri mi-a iesit testul de ov pozitiv. Dupa sfatul medicului cica aseara ar fi trebuit sa ovulez, eu am prestat si aseara si alaltaseara si probabil si in sera asta ...sunt tare curioasa cum va fi luna asta..Gaby tu ce mai zici? cum merge cu prestatul?
lorena_86 spune:
buna fetelor
am pus aseara pe picasa poze cu testul meu de care ziceam ca e usor pozitiv
sa va dati si voi cu parerea sa stiu ca nu am inebunit si nu am vazut eu linii inchipuite
ideea e ca de ieri cand v-am anuntat ca am pete maronii amestecate cu secretie dupa nu am am avut decat secretie normala dar foarte abundenta iar de dimineata vad ca au inceput petele maronii dar mai abundente
ieri nu am patat deloc chilotii ci doar cand ma stergeam se observau, acum vad ca persista
nu stiu ce sa mai cred
am avut aseara si intepaturi mari imediat sub buric
va rog sa ma iertati ca am reactionat asa urat ieri dar eram foarte suparata pe mine crezand ca imi inchipui liniute si am zis ca e timpul sa ma detesez putin ca altfel o iau pe aratura
dar am vazut ca si in poze se vede foarte pal liniuta
voi ce ziceti?
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen