Aspirante optimiste >20 ani (683)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 4
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 am 'lacit' am muci si 'slanut' ata-mi lipsea o sa fiu si cicloasa si mucioasa |
insanatosire grabnica ca sa te poti pune pe treaba
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+12
elenusht spune:
eu am niste sani durerosi si ma cam jeneaza si ovarele...Mai am putin si ma intalnesc cu medicul...of, sper sa fie bine! nu prea-mi plac ovarele micropolichistice...cum se trateaza oare?
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!
vreau si eu un
neliaCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 va multumesc din suflet tre sa mai felicit o graviduta din cate am citit numa ca ea a zis sa mai asteptam mai astept, neliaCris Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +12 |
A nu.De felicitat ma poti felicita,doar ca nu vreau pe prima pagina ..Vrea sa fie totul bine.
Sa de-a DD ca bebelul tau,chiar daca e numa unul acum,sa cresca mare si frumos ca altii in 10 ani
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
draguta spune:
bebelu tie si printesei, multumesc frumos de incurajare
deocamdata alea au ramas si am niste usoare dureri de mijloc, sanii la fel de tensionati
Lia sanatate multa si sa stea la mami in burtica pana la 9 luni
kitty-27 spune:
YLARI FELICITARI!!!!!
LIA ma bucur ca totul e bine.
DRAGUTA hai ca au venit berzele...luna asta e cu noroc..
ASPIRANTA LA BEBE
Mihaelafalt spune:
Lia ma bucur ca esti bine.
Draguta cred ca vine barza si la tine.
Eu am avut treaba si acum am putut intra dar cum a inceput wekendul e liniste pe aici.
Va pup pe toate si va doresc noapte buna.
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.
Mihaelafalt spune:
Moni lasa ca o sa treaca si muci si cleiosul si cand o sa vina bebe atunci de ce o sa te mai plangi?
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.