Aspirante optimiste >20 ani (683)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 2
draguta spune:
Paula tu ai mai simtit ceva zilele astea?
eu simt pe la ovare ceva diferit fata de altadata
gaby
lucianamoga spune:
Fetelor va urez un weekend asa cum va doriti!
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
PaulaFrida spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta Paula tu ai mai simtit ceva zilele astea? eu simt pe la ovare ceva diferit fata de altadata gaby |
draguta in Z5 am avut intepaturile alea puternice in jurul ovarului drept si de azi au inceput sa ma doara sanii,dar nu tare,in rest nimic
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
PaulaFrida spune:
luciana multumim la fel
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Monique77 spune:
citat din mesajul lui PaulaFrida Cam www.fertilityfriend.com/home/2da6f3" target="_blank">asa se prezinta graficul meu, cam aiurea in faza foliculara,dar faza luteala este cum trebuie gabyv si mie-mi place de voi si n-o sa va parasesc cand o sa fiu _ In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007) |
a da!
cum se spune....: esti in grafic
alina_loca spune:
citat din mesajul lui draguta fetele sunt speriata m-am trezit cu niste pete maronii, sunt abia ziua 21, 9 DPO |
Nu fi speriata, daca nu te doare nimic nu are ce sa fie. Poate e sangerarea de la nidare...
bebelu86 spune:
Helllooo!!!!
Felicitari Ylari sarcna usoara si la termen
feteleeee mai tineti minte anu trecut p vremea asta???p 26apriie va anuntam k sunt si dupa mine potopu de gravidute. hai k se poate
chiar dfe dim era un reportaj la tv, k primavara e per cea mai potrivita pt facut bb
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
AM HAINUTE LA BAZAR!!!
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni