Aspirante optimiste >20 ani (683)Felicitari Ylari!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

a fetelor si a mai zis dr ca daca nu sunt acum graviduta ea crede ca nu raman din cauza capului, ca sunt prea stresata ca in rest sunt perfect sanatoasa
de aia am dereglari
trebuie sa-mi revin putin si sa-mi fac ordine in viata ca sunt prea stresata
oricum eu sper sa fie acum bebe si sa stea pana la termen

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

lore ma bucur sa aud vesti bune o sa fie bn totul ai sa vezi si la anul o sa iti tii bb in brate multi pupici
fetelor eu ma bag la somn va pup o seara buna pe maine

Mergi la inceput

fetelor, cum sa fiu suparata pe voi, nici vb
si mie mi-a fost dor de voi
eu am fost suparata pe mine ca atunci cand am vazut petele am crezut ca imi vine cm si asa tare eram suparata pe mine crezand ca mi-am inchipuit eu liniutza aia
oricum paula si alte fete mi-au confirmat-o asa ca nu sunt cu capul chiar asa de rau

eram foarte suparata pe faptul ca vedeam linii inexistente si de aici pana la spitalul de nubuni mai era un singur pas

sper sa treaca toate si sa vina sorele si pe strada noastra cat mai repede
eu va pupic pe toate si astept vesti bune si de la voi
sunt asa de usurata de ce mi-a zis dr, mai ales pt col, mi-a zis ca e asa de frumos si de regulat totul
azi, maine si poimaine o sa lucrez de la 2 la 9 de asta nu am reusit sa intru mai devreme si oricum d-na dr ma vazut seara
ne auzim maine

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Diana si magda noapte buna si

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor, cum sa fiu suparata pe voi, nici vb
si mie mi-a fost dor de voi
eu am fost suparata pe mine ca atunci cand am vazut petele am crezut ca imi vine cm si asa tare eram suparata pe mine crezand ca mi-am inchipuit eu liniutza aia
oricum paula si alte fete mi-au confirmat-o asa ca nu sunt cu capul chiar asa de rau

eram foarte suparata pe faptul ca vedeam linii inexistente si de aici pana la spitalul de nubuni mai era un singur pas

sper sa treaca toate si sa vina sorele si pe strada noastra cat mai repede
eu va pupic pe toate si astept vesti bune si de la voi
sunt asa de usurata de ce mi-a zis dr, mai ales pt col, mi-a zis ca e asa de frumos si de regulat totul
azi, maine si poimaine o sa lucrez de la 2 la 9 de asta nu am reusit sa intru mai devreme si oricum d-na dr ma vazut seara
ne auzim maine

lore si sa te odihnesti, sa papi bine si sa nu stresezi ca ai de furca cu mine.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Vesti bune, Lore

Mergi la inceput

miha, esti o scumpa
toate sunteti la fel

eu ma pun in pat ca am papat si imi e somnic si ma cam dor ovarele

noapte buna si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

am o veste f mare: Sebastian a spus tata, simplu, stie despre cine e vorba,ca e tati. ii vede perna dimineata, ii vede lucruile , se uita la mine cu ochii lui imensi si zpune :tata.

apoi spune uca in loc de Luca, apa, cheia, da,dar nu stie despre cespune.
spune si ta,ta, ta, ta,ta,dar cand il vede pe taica-su ii spune clar tat,doar atat.

sunt fericita si vreau al doilea bebe.

nu stam mai mult de un min in fundulet,fara sprijin.pasim insa mult mai bine si ferm.nu mai inteleg nimic.stie care sunt jucariile lui, elimina un obstacol usor ,daca sta in calea jucariei pe care o vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Buna dimineata fetelor!
Haideti la cafea
Katy , Cixinica si sa vina repede
Lorena ai venit cu vesti bune Saptamana viitoare sa vezi cum fluturi o mandrete de test pozitiv
Mihaela imi pare tare rau pentru situatie cu soacra ta , si mai rau imi pare ca sotul tau nu te prea intelege
Nu mai prea stiu ce am citit pentru ca sunt foarte adormita , ma scuzati , oricum va pe toate , fara exceptii si va urez o zi minunata

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele, Luci multumim de cafeluta. Lore ma bucur ca vestile sunt bune, de-abia astept sa ne dai vestea cea buna confirmata de analizele de sange.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput