Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Neata!!

AM racit ... ma doare in gat si am nasul infundat.

Ma duc sa o pregatesc pe S. pt. gradi ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

neatza ,

ne putem lua de mana ,am exact aceleasi simptome ,plus o mare durere de cap ...
walkiria ,mersi de loboda .am primit-o !
imi pregatesc micutza de gradi si revin.o zi buna tuturor!

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

ce poze frumoase am vazut ! multumim miereamara si many bany ca impartasiti cu noi frumoase momente imortalizate din viatza voastra!

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata! Hai ca dau o cafea si un ceai fierbinte pentru racitele noastre .
Brambu, Albert - sa treaca repede
Ane, cred ca ai facut rH si la prima sarcina, daca nu iti mai amintesti probabil ai pozitiv. RH poate fi pozitiv sau negativ, majoritatea au pozitiv. Daca si tu ai pozitiv, nu e nici o problema. Sau daca tu ai negativ si sotul tot negativ, tot e ok. Insa daca tu ai negativ...musai sa vezi ce RH are si sotul..ca daca e pozitiv trebuie sa faci niste injectii, pe parcursul sarcinii., nu stiu exact la cate saptamani. Nu stiu sa ma exprim in termeni medicali, dar din ce stiu eu daca sotul are pozitiv, e posibil ca si copilul sa aiba pozitiv, si tu daca ai negativ organismul tau sa dezvolte anticorpi, sa considere bebelul ca un corp strain si sa il atace. La primul copil nu e asa mare riscul, la al doilea e mai problematic.
Insa, cum spuneam, daca tu nu iti amintesti..cu siguranta ai pozitiv...ca altfel sigur iti duceai si sotul la analize.
Sper ca am fost coerenta in exprimare si ai inteles cat de cat despre ce e vorba.
Editez sa imi schimb semnatura, astazi facem 8 saptamani
diana 8+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata burtici!

Daca printre voi se gaseste cineva care doreste sa cumpere un wrap si (sau) un sling Hoppediz, va rog sa apelati cu incredere. http://family.webshots.com/photo/2366446090102095467BjhWgw Acesta este wrapul si aici slingul http://family.webshots.com/photo/2715051920102095467CthJcD

Va multumesc.

PS Ma gasiti pe mail sau mesaj privat. Sau pe messenger la ioana_dodon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata

noul nr de la inst de hematologie este 031.425.12.30/31/32/33
am reusit sa il gasesc si eu ieri

fetele racite sa aveti grija de voi si de bebei

eu azi nu sunt intr-o stare foarte buna, sunt foarte adormita, irascibila..am dormit prost..singura..ca sotul e plecat cateva zile din bucuresti..

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

albert - colega mea de suferinta (am voie, ca tot esti virusata si tu ).

Acu imi beau un ceai fiebinte cu muuuultaa lamaie si miere. Ce sa fac pt. durerea de gat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Buna seara burtici!

Albertje iti trimit o portie de loboda prin curier virtual.

Bella ar fi marfa sa nastem in acelasi timp. La mine decizia de a naste acolo e luata 100%.
Tu spuneai ca e posibil ca pana in vara sa deschida o sectie si pt prematuri? Parca asa am inteles de pe forum...scuze daca nu e asa.

Oricum eu ma duc miercuri sa imi fac DT si o sa intreb si acest lucru si daca vor semna cu CAS. Iar daca vor semna, voi intreba la cat o sa duca o nastere.
Sper doar sa nu uit ca sunt tare ametita in ultimul timp.

Va spun sincer ca am emotii pt miercuri la DT, dar sper sa ne ajute Doamne Doamne si sa fie bebe bine...ca are mami destule.

Va pup si ne auzim maine seara.

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 11+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

wlakira da mai nou medlif-ul primeste si bebei la 33 de sapt, sincer si eu cred ca tot la ei nasc....parac mi-e asa sa merg la sanador, spital nou etc.

hai sa va zic cum e si cu cas-ul la medlife.
momentan nici un spital privat nu mai are acel contract semnat deoarece din cate am inteles de la ei sa dat o ordonanta de urgenta pt schimbarea decontarii...fie el spital de stat sau privat de la 2800 la 900 de lei. si bineinteles ca nici un spital nici chiar cele de stat nu au semnat contract pt suma de 900 de lei pt ca nu acopera mai nimic. bun acum desteptii de la minister vazand cat de incompetenti sunt se chinuie sa de-a alt plafon care probabil va fii gata undeva la 1 iulie. si inca nu se stie daca va fii un plafon suficient. asa ca mi-e mi sa zis clar sa nu ma bazez pe banii de la stat pt ca nu se stie daca se semneaza ceva cu ei sau nu.
oricum tu plateai integral suma si dupa ce spitalul privat recupera banii de la casa te chema si ii luai inapoi. oricum va zis sigur ca la privat nu le convine sa se bage cu casa pt ca isi recupereaza foarte greu banii.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

'neata si de la noi! vin si eu la un ceai cu lamaie!

Stiu ca sunt defazata rau cu mesajele, dar n-am apucat sa mai intru pe aici de ceva vreme. La noi s-a deschis sezonul de vizite, maine vin parintii mei din Ro, apoi sora mea, apoi alti prieteni din RO, si o tinem tot intr-o vizita pana prin august.

Many, curaj mult cu analizele, cu asteptarea si cu rezultatele! Tinem pumnii sa fie totul bine! Stii cum e...speranta moare ultima . Ti-am vazut si prichindelul care e frumusel foc si f rafinat baiatul. Sa iti traiasca!

Albertuta si pe mine ma doare spatele, mai mult seara sau cand sunt obosita. Probabil ca o sa trebuiasca in curand sa ajung si eu la un fizioterapeut. Tu ai facut ceva exercitii specifice pt asta?

Eu momentan merg doar la yoga pt gravidute o data pe saptamana. Am burtica cea mai mica de pe acolo si mor de invidie cand vad burticile celorlalte ... In rest pt gimnastica de gravide am recomandare sa merg doar din luna a 6-a. Dr iti da trimitere si gimnastica asta e rambursata integral de asigurari. As vrea sa merg si la inot dar am cateva rezerve. Fetele care mergeti la piscina cum e cu igiena apei si cu substantele de dezinfectie (gen clor)? Sau mergeti la piscine special amenajate pt gravide?

multa sanatate la toate, in special la racitute !

13 +
www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca77

'neata si de la noi! vin si eu la un ceai cu lamaie!

Stiu ca sunt defazata rau cu mesajele, dar n-am apucat sa mai intru pe aici de ceva vreme. La noi s-a deschis sezonul de vizite, maine vin parintii mei din Ro, apoi sora mea, apoi alti prieteni din RO, si o tinem tot intr-o vizita pana prin august.

Many, curaj mult cu analizele, cu asteptarea si cu rezultatele! Tinem pumnii sa fie totul bine! Stii cum e...speranta moare ultima . Ti-am vazut si prichindelul care e frumusel foc si f rafinat baiatul. Sa iti traiasca!

Albertuta si pe mine ma doare spatele, mai mult seara sau cand sunt obosita. Probabil ca o sa trebuiasca in curand sa ajung si eu la un fizioterapeut. Tu ai facut ceva exercitii specifice pt asta?

Eu momentan merg doar la yoga pt gravidute o data pe saptamana. Am burtica cea mai mica de pe acolo si mor de invidie cand vad burticile celorlalte ... In rest pt gimnastica de gravide am recomandare sa merg doar din luna a 6-a. Dr iti da trimitere si gimnastica asta e rambursata integral de asigurari. As vrea sa merg si la inot dar am cateva rezerve. Fetele care mergeti la piscina cum e cu igiena apei si cu substantele de dezinfectie (gen clor)? Sau mergeti la piscine special amenajate pt gravide?

multa sanatate la toate, in special la racitute !

13 +
www.psychosomatics.be

eu o sa ma duc la piscina incepand cu luna iunie. sincer nu prea mi-am facut mari probleme in pri=vinta apei etc. eu o sa merg la o piscina normala acoperita. e piscina de hotel si din cate am auzit arata super si e si apa super. acum sa vedem...la piscina pt gravida nu ma duc ca sunt sigura ca m-ar plictisi la max exercitiile. asa ca prefer sa imi fac abonament si sa inot pur si simplu. cateva bazine de 3 ori pe sapt nu au ce sa imi faca rau
mi-e nu mi sa intamplat niciodata sa iau ceva din bazinele la care am fost, ma rog nu ma duc nici la cazaturi.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

albert - colega mea de suferinta (am voie, ca tot esti virusata si tu ).

Acu imi beau un ceai fiebinte cu muuuultaa lamaie si miere. Ce sa fac pt. durerea de gat?

Pai pentru durerea de gat poti sa mai iei miere goala, sa o tii asa mai mult timp in gura, sa iti alunece incet pe gat. Plus poti sa faci gargara cu apa sarata...si parca tot ceva de genul asta, un fel de impachetari cu sare calda a gatului.

diana 8+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput