Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
abramburika spune:
Apropo de amnio, lia, tu ce ai hotarat pana la urma? O faci sau nu?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
dianalaura spune:
Am fost curiaosa cate gravide suntem la nov-dec, am numarat 59, asa ca am adaugat pe prima pagina
. Sa vedem cum se va distribui numarul de fetite si baietei.
diana
7+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
abramburika spune:
La odiseea lui G. predominau net baieteii ... era o cifra aproape dubla fata de fetite. ![]()
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
corina_s spune:
buna fetele
eu am cautat azi pe net un nr de tel pt institutul de hematologie...de ma dor ochii si acum
cica s-au mutat si schimbat nr de telefon de cateva luni, dar intr-un final am dat de ei
am sunat..si..programul s-a terminat..asa ca revin maine dim..off
trebuie sa intreb ce program au, ca la mine e nevoie sa vad daca am anticorpi sau nu..sotul are rh poz si eu negativ
si trebuie sa verific si la grupa de sange..eu O si el A
analizele astea le mai am de facut acum..si mai urmeaza alea de la DT de pe 23 mai![]()
va pup pe toate
9+
bellasamoyed spune:
walkira ma bucur tare ca esti bine...lasa ca trece si problema cu ficatul...asculta sfatul dr si o sa vezi ca va fii bine
cum ar fii sa nastem amandoua in aceeasi perioada? sa fim colege de spital![]()
eu ma mai duc si la sanador da am o presimtire ca tot medlif-ul ramane![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+12
samburelul meu
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corina_s buna fetele eu am cautat azi pe net un nr de tel pt institutul de hematologie...de ma dor ochii si acum cica s-au mutat si schimbat nr de telefon de cateva luni, dar intr-un final am dat de ei am sunat..si..programul s-a terminat..asa ca revin maine dim..off trebuie sa intreb ce program au, ca la mine e nevoie sa vad daca am anticorpi sau nu..sotul are rh poz si eu negativ si trebuie sa verific si la grupa de sange..eu O si el A analizele astea le mai am de facut acum..si mai urmeaza alea de la DT de pe 23 mai va pup pe toate 9+ |
corina da numai acolo poti sa iti faci analizele astea? la o policlinica privata nu merge? eu de ex toate analizele imp mi le fac la medsana ca au cel mai bun laborator.
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+12samburelul meu
ane2 spune:
Ma servesc si eu cu o cafea de la voi
dim n-am apucat so beau abia acum am ajuns acasa.
Va dau soare cat vreti fetelor , la noi e foarte cald deja mi-e frica cand or veni temperaturile de 30-40 grade
deja simt ca ma sufoc de pe acum
Noroc ca am plaja langa mine si am sa ma balcesc tota vara adica pana prin octobrie![]()
Luny eu am discopatie lombara si acum 2 sapt mam apucat de spalat veranda aranjat ghivecele de flori , ridicat , tot tacamu .Seara la 5 am intepenit n-am putut sa ma mai ridic din pat am sunat dr ginecolog mi-a spus sa nu ma dau cu nici o crema si nici masaj primu trimestru de sarcina.Mia dat panadol si vitamina B , dupa 6 zile am reusit sa ma deplasez singura si mi-am revenit.De atuci stau cuminte si nu mai ridic nici un ac![]()
Mariuca si eu am avut la prima sarcina scurgeri maronii
nu mai imi aduc aminte de ce , insa stiu ca am facut o injectie si relax la pat 3 zile.
Wow voi gatiti in masa fetelor , eu am noroc sorcrela gateste zi de zi , masa de pranz o luam la ea ,foarte rar gatim noi.
La prima sarcina si eu pe la 7 luni mi-am scos toate inelele insa am uitat de cercelu din buric
si am ramas cu el pana ma bagat in operatie
Acum sper sa nu mai uit de el![]()
Diseara la 8 am programare la dr , eu am burtica cam mare ptr nici 2 luni si eram plata plata pana sa raman insarcinata si ma gandesc sa nu fie gemeni
Abia astept sa vad![]()
Anita si Rachella -17.o1.2004
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corina_s buna fetele eu am cautat azi pe net un nr de tel pt institutul de hematologie...de ma dor ochii si acum cica s-au mutat si schimbat nr de telefon de cateva luni, dar intr-un final am dat de ei am sunat..si..programul s-a terminat..asa ca revin maine dim..off trebuie sa intreb ce program au, ca la mine e nevoie sa vad daca am anticorpi sau nu..sotul are rh poz si eu negativ si trebuie sa verific si la grupa de sange..eu O si el A analizele astea le mai am de facut acum..si mai urmeaza alea de la DT de pe 23 mai va pup pe toate 9+ |
eu le-am facut la Medlife,mult mai simplu, la Muf, am alergat pe la institut si eu... si au am o incompatibilitate de grup sanguin cu sotul, eu 01, el B3...
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Corina, nuuu, se fac si la Medlife, recoltezi la Unirii sau Grivita!!
ane2, ups!pare mai nasol spatele tau!
stai cuminte!
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum 
Life is to precious to worry about stupid Shit!