Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Apropo de amnio, lia, tu ce ai hotarat pana la urma? O faci sau nu?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Am fost curiaosa cate gravide suntem la nov-dec, am numarat 59, asa ca am adaugat pe prima pagina . Sa vedem cum se va distribui numarul de fetite si baietei.

diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

La odiseea lui G. predominau net baieteii ... era o cifra aproape dubla fata de fetite.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

buna fetele
eu am cautat azi pe net un nr de tel pt institutul de hematologie...de ma dor ochii si acum
cica s-au mutat si schimbat nr de telefon de cateva luni, dar intr-un final am dat de ei
am sunat..si..programul s-a terminat..asa ca revin maine dim..off
trebuie sa intreb ce program au, ca la mine e nevoie sa vad daca am anticorpi sau nu..sotul are rh poz si eu negativ
si trebuie sa verific si la grupa de sange..eu O si el A
analizele astea le mai am de facut acum..si mai urmeaza alea de la DT de pe 23 mai

va pup pe toate

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

walkira ma bucur tare ca esti bine...lasa ca trece si problema cu ficatul...asculta sfatul dr si o sa vezi ca va fii bine
cum ar fii sa nastem amandoua in aceeasi perioada? sa fim colege de spital
eu ma mai duc si la sanador da am o presimtire ca tot medlif-ul ramane

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

buna fetele
eu am cautat azi pe net un nr de tel pt institutul de hematologie...de ma dor ochii si acum
cica s-au mutat si schimbat nr de telefon de cateva luni, dar intr-un final am dat de ei
trebuie sa intreb ce program au, ca la mine e nevoie sa vad daca am anticorpi sau nu..sotul are rh poz si eu negativ
analizele astea le mai am de facut acum..si mai urmeaza alea de la DT de pe 23 mai

va pup pe toate

9+

corina da numai acolo poti sa iti faci analizele astea? la o policlinica privata nu merge? eu de ex toate analizele imp mi le fac la medsana ca au cel mai bun laborator.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Ma servesc si eu cu o cafea de la voidim n-am apucat so beau abia acum am ajuns acasa.
Va dau soare cat vreti fetelor , la noi e foarte cald deja mi-e frica cand or veni temperaturile de 30-40 grade deja simt ca ma sufoc de pe acum
Noroc ca am plaja langa mine si am sa ma balcesc tota vara adica pana prin octobrie
Luny eu am discopatie lombara si acum 2 sapt mam apucat de spalat veranda aranjat ghivecele de flori , ridicat , tot tacamu .Seara la 5 am intepenit n-am putut sa ma mai ridic din pat am sunat dr ginecolog mi-a spus sa nu ma dau cu nici o crema si nici masaj primu trimestru de sarcina.Mia dat panadol si vitamina B , dupa 6 zile am reusit sa ma deplasez singura si mi-am revenit.De atuci stau cuminte si nu mai ridic nici un ac

Mariuca si eu am avut la prima sarcina scurgeri maronii nu mai imi aduc aminte de ce , insa stiu ca am facut o injectie si relax la pat 3 zile.

Wow voi gatiti in masa fetelor , eu am noroc sorcrela gateste zi de zi , masa de pranz o luam la ea ,foarte rar gatim noi.

La prima sarcina si eu pe la 7 luni mi-am scos toate inelele insa am uitat de cercelu din buric si am ramas cu el pana ma bagat in operatie Acum sper sa nu mai uit de el

Diseara la 8 am programare la dr , eu am burtica cam mare ptr nici 2 luni si eram plata plata pana sa raman insarcinata si ma gandesc sa nu fie gemeniAbia astept sa vad

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

bella, am intrebat la policlinici..si numai aici de face

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

buna fetele

va pup pe toate

9+

eu le-am facut la Medlife,mult mai simplu, la Muf, am alergat pe la institut si eu... si au am o incompatibilitate de grup sanguin cu sotul, eu 01, el B3...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Corina, nuuu, se fac si la Medlife, recoltezi la Unirii sau Grivita!!
ane2, ups!pare mai nasol spatele tau! stai cuminte!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput