Strugurasi de Sept-Oct 2011 (!!!!! 50 !!!!!)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Si mai depinde si din ce da: daca da din picioare simti mai bine , daca da din manute simti doar un falfait, iar daca se rasuceste simti ca un val in burtica. Cel putin asa e la mine. Eu stiu unde sunt picioarele ...mi se pare ca acolo loveste cel mai tare mereu. Cand o sa ma duc la eco o sa intreb daca intr-adevar e pozitionata asa cum cred eu.

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

da oana si eu o sa il rog pe doctor sa imi zica cum sta bebelina pt ca sunt curioasa daca e asa cum imi imaginez eu - adica cu capusorul in dreapta si picioarele spre stanga, si se aduna mereu guguloi in partea dreapta. :)

Lori 24+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

da oana si eu o sa il rog pe doctor sa imi zica cum sta bebelina pt ca sunt curioasa daca e asa cum imi imaginez eu - adica cu capusorul in dreapta si picioarele spre stanga, si se aduna mereu guguloi in partea dreapta. :)

Lori 24+ fericita cu Mara

Eu am vrut sa intreb si data trecuta da-s tampa....am uitat !

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Nici eu nu sunt umflata de apa.. chioar ieri vb cu mama ca eu beau cam 3-4 l apa pe zi; apa pe zi si se mira cum nu mi-i se umfla picioarele si inca mai am momente in care verigheta imi zboara de pe deget...

Bebelina isi schimba pozitia.. la eco era cu caputul in dreapta insa ei se rasucesc si intorc in burtica...
Daca pana de curand lovea in dreapta acu suteaza in stanga.. mai mult ieri era asa draguta ca burtica imi era toata in stanga.. in stanga aveam o galma umflata si in dreapta nimik..

Jade.. incearca cu crema grasa , ulei, sapun si apa...

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

ma bag sa fac casuta noua

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

CASUTA NOUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna fetelor,

Nu prea reusesc sa tin pasul oricit as vrea eu

am citit din urma si am vreau sa le doresc success fetelor care au morfoligia astazi, sa stiti ca va tinem pumnii si abia asteptam vesti despre voi si bebei

seidana imi pare rau ca nu ti se aproba concediu...eu stiu ce inseamna asta dar nu te lasa tu ai drepturi si ei trebuie sa le respecte.

jade nici mie nu imi plac povestile triste sa le citesc dar uneori ma mai ajuta sa gindesc opus nu ceea ce i sa intimplat cuiva, nu e musai sa se intimple si noua, ca si lali eu simt ca sunt mai puternica ca deobicei, si nu ma las sa fiu afectata de la orice noutate, sau cel putin ii dau drumul sa nu stea in cap la mine mutl timp

Cea mai fericita mami 23 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput