Strugurasi de Sept-Oct 2011 (!!!!! 50 !!!!!)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Nu stiam ce inseamna ROR-ul dar am aflata cum.Si i l-ai facut lui Paul?

Oana, nu am apucat sa vad tot dar ziceau ceva de alimentatie, lipsa de vitamine si de virusurile la care sunt expuse mamicile iarna.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

oanaiasi eu privesc acum din alt unghi probleme astea, sorry daca v-am prost-dispus cu discutia. :)

Lori 24+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Pe mine sincer nu ma deranjeaza sa nasc inainte de termen atata timp cat bebelina ar fi sanatoasa, inainte nu inseamna insa inainte de 34 s.. eu sunt nascuta la 33 ia iata-ma sanatoasa desteapta si frumoasa

Oricum totul tine de Cel de Sus..

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lore , nu ai indispus pe nimeni ...numai ca mi se pare ca ne alimentam inutil cu niste chestii negative care nu ne aduc nimic bun ...

Treaba cu vitaminele eu nu o inghit : iarna poti manca portocale la greu , grefe , kiwi , banane care se gasesc peste tot si nu sunt tocmai scumpe. Deci , daca esti o mama responsabila ai ce manca si iarna ca sa ai vitamine. In plus femeile carora le e rau in sarcina in primele 3 luni de nu pot manca nimic ...ce fac ?! Si nu cred ca le e rau numai celor ce raman gravide iarna . Cat despre virusuri..nu mai zic nimic ... ar trebui sa dea astia o lege sa nu mai procreem iarna daca tot sunt asa de siguri ca provoaca autism.

si inca ceva ...virozele incep din toamna si tin pana in primavara tarziu...deci unde e adevarul?!

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Oana m-ai binedispus, uite,asa fac si eu,gasesc un argument care sa le dea peste cap cercetarile, si nu le mai cred. Asta ar insemna,vorba ta,sa le fie interzi multor femei sa procreze,fie ca lucreaza in mspitale,si pot lua te miri ce,fie ca locuiesc pe langa centrale, nu pot manca fructe decat rar,sau mai stiu eu ce. Si uite ca totusi se nasc copii sanatosi peste tot,desi se nasc si unii cu probleme.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 23+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Eu sunt o persoana optimista, si paradoxal am devenit si mai optimista in ultima vreme. Cum zicea si Lali, daca am ocazia incerc sa ma informez cat mai bine despre situatiile posibile - si despre lucrurile rele si cele bune. :)
Sunt sigura ca noi toate o sa ne intampinam bebelusii cu bine, cu sanatate! :)

Lori 24+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

deci e distractiv. am gasit reportajul pe net.

Concluzii : niste cercetatori (nu se spune care , de unde, ce calificari au) au analizat 7 milioane de copii (...toti cu autism sau doar o parte?!?!) au gasit cauza autismului dupa ce nenumarati cercetatori in domeniu au afirmat de-a lungul timpului ca nu au reusit sa determine daca boala e provocata de o anomalie genetica sau de factori externi. Manta ...ce destepti sunt ...

Bun : daca e de la un deficit de vitamina D ...inseamna ca Norvegia si Suedia de ex. sunt pline de autisti , nu?!?!?! Ca doar ei saracii nu au soare nici vara. Chiar am o prietena care imi trimite poze vara de acolo si-a infofoliti, mai tot timpul e innorat la ei , ploua....

Bai deci astia sunt handicapati , si mai handicapati sunt astia de preiau stirile fara sa se documenteze macar un pic.

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Eu sunt o persoana realista.. nu ma stresez inutil cu un evenimet negativ, insa imi place sa fiu infrormata sa stiu si ce e bine si ce e rau.. sa ma astept si la bine si la rau, si sa stiu ce e de facut in oice situatie.. insa evit sa citesc despre copii bolnavi pierderi de sarcina etc..
Si mai mult am credinta ca Cineva de Sus are grija de noi...

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Buna !

Fetelor , astazi nu mi a placut deloc sa va citesc ! Ce va apucat cu nasterile premature ???Si luni la prima ora ? Aoleuuuu. Pai eu fug de articole cu tampenii pe net si taman la voi sa le citesc ? Sa nu se mai intample alta data , acu va iert

Camady si Helenutza bafta la eco azi !

Aseara am experimentat si eu faimoasele arsuri .valeuuuuu
am mancat telemea de oaie + rosii + masline kalamata = bomba atomica
voi sa nu incercati asa ceva acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

am uitat sa va spun ca sunt suparata ca nu mi mai pot scoate verigheta de pe deget !
sper sa nu ajung sa fiu nevoita sa o tai
voi aveti probleme de astea ?

eu nu m am ingrasat mult , dar in schimb m am buhait si buzat
si am degetele ca carnaciorii
nu mi place deloc de mine

Mergi la inceput