Strugurasi de Sept-Oct 2011 (!!!!! 50 !!!!!)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Vai fetelor ...ce e cu discutia asta de dimineata ...

Nu imi place ma deprima...

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Da helenutza am si eu azi morfo.
Fetelor eu la prima sarcina imi tot zicea dr macar pana la 7 luni sa o ducem.Cand am facut 28 sapt eram fericita la care el imi spune ca 7 luni s-ar traduce la 32 de sapt.
O prietena a nascut o fetita la 26 sapt.Avea 900 gr. si a supravietuit.Acum e fata mare.....de-o seama cu Razvan .

22+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ca sa inveselesc putin discutia despre prematuri citit povestea Anutei ,am scris-o acum un an si ceva,intre timp fetita s-a facut maricica,alearga,a recuperat tot retardul de prematuritate.

Revin.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 23+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza fetele
Didianana
Camady, Helenutza, d'abia va astept cu vesti bune
Lali, chiar impresionanta povestea..Dumnezeu este acolo sus

Zubi, mami23+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Lali, am ramas fara cuvinte.Si micuta a supravietuit, ce putere a avut.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lali frumoasa poveste.. pacat de asa zisii "parinti"

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Seidana faza cu supravietuitul bebeilor la 7 luni mai degraba decat la 8 e pura legenda, ne-a zis la scoala mamei. Cu cat stau mai mult in uter cu atat cresc sansele mai mult, pentru ca se dezvolta mai mult si pun grasime pe ei, care e esentiala pentru supravietuire. Crek e un babism, l-am auzit si eu desigur, si pana sa ma documentez tindeam sa dau crezare.

bujo mami de Filip si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Da fetelor,nu numai ca a supravietuit,dar e o frumusica si o isteata.Deci se poate in Romania noastra sa traiasca si bebei de 25 de saptamani,totul este sa aiba "sansa" , sa fie sanatosi cat de cat si sa apuce sa se faca injectiile acelea de maturare a plaminilor. Chiar zilele trecute m-am intalnit intr-un germanos cu o femeie care m-a vazut insarcinata si a inceput saimi povesteasca entuziasmata cum domnisoara foarte frumoasa ce o insotea este fetita ei,ca s-a nascut de 700 de grame la 6 luni ,si ca implinea zilele alea 18 ani .
Inainte erau multe povesti fericite la "esentele tari se tin in sticlute mici" ,aici pe forum,dar de cand au ascuns discutiile vechi , nu le mai vedem decat daca dam cautare pe google dupa numele exact.
Nu va mai speriati ,nu mai cititi ce va poate face rau. Vi se poate intampla,dar nu mai ganditi ca si cum ar fi drobul de sare numai deasupra voastra. Ce va veni,vorba Oanei,asa de dimineata?
Povestea scrisa de mine nu e neaparat una fericita din toate punctele de vedere,ci doar din " tot raul spre bine". Ana a vrut sa traiasca,Dumnezeu nu a vrut un ingeras in plus in ceruri in acea perioada ,si a trait,alti copii nu au avut sansa asta, noi nu trebuie sa ne gandim ca pot pleca la ingeri copilasii nostri,ca o luam razna. Daca va speriati cele care aveti sarcini perfecte,de cele cu iminenta de avort ce sa mai zic? Eee,ca va cert acum de dimineatza!

Rachel ma gandeam la tine mai devreme,cand mi-am umplut a treia cana de 300 ml cu ceai , uite ca la ora 11 am baut juma' din portia de lichide pe toata ziua. Sau nu tu bei mult ceai ? Stiti voi,neuron gravid , plecat in concediu.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 23+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Seidana faza cu supravietuitul bebeilor la 7 luni mai degraba decat la 8 e pura legenda, ne-a zis la scoala mamei. Cu cat stau mai mult in uter cu atat cresc sansele mai mult, pentru ca se dezvolta mai mult si pun grasime pe ei, care e esentiala pentru supravietuire. Crek e un babism, l-am auzit si eu desigur, si pana sa ma documentez tindeam sa dau crezare.

bujo mami de Filip si 23+ cu

si eu asa zic logic, am cautat si multe xplicatii.. nu am gasit nimik logic.. cel mai tare m-a anuzat cum povestea o fata ca , cu cat copilul e mai mare cu atat se naste mai greu si prin urmare la 7 luni are sanse de supravietuire e mai mare decat la 9 .. m-am lasat pagubasa in mom ala de a cauta explicatii: Mare ii Gradina Domnului

Mergi la inceput

M-am enervat .. am zis ca vreau sa imi iau liber sapt viitoare si sefa: te mananca de concediu?
Si eu ma gandeam sa mai imi iau libere sa vin cat mai mult la servici nu sa stau acasa de la mijlocul lui iunie.. pai.. asta ii treaba? si stie ca am probleme ... si stie ca dr a vrut sa ma bage in spital.. ce tare ar fi sa ma internez si sa imi iau 3-4 sapt de medical , sa imi iau CO si apoi sa intru in prenatal.. bine ar fi?

Mergi la inceput