Strugurasi de Sept-Oct 2011 (!!!!! 50 !!!!!)
Raspunsuri - Pagina 14
seidana spune:
Bujo.. super tare picul. ador cand 2 frati se iubesc si umbla unul dupa celalalt...
Lali zici ca dat foamea un noi.. eu sunt cu dulcirile , desi am papat f frumos si excese a trebuit in seara asta sa mananc turta dulce in ciocolat o punga si pufarini
didiana vezi ca activia e facut mai mult din prafuri incearca cu iaurt/ kefir mai natural
23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
mikka11 spune:
Fetelor, eu cand va aud vorbind de mancare si de kilograme, ma deprim de tot, serios. Eu am plecat de la 75 de kg la inceputul sarcinii ( pe fondul depresiei sarcinii pierdute care m-a afectat mai mult decat mi-as fi imaginat, am renuntat si la dieta si la sala si la tot stilul meu sanatos de viata), inainte de povestea asta nu depasisem 60-62 de kg niciodata. Nu am reusit sa mai slabesc, am ramas din nou insarcinata si acum am 80 de kg. medicul de familie mi-a interzis sa mai mananc paine si dulciuri, incerc sa bag salate, fructe, lactate, pui la gratar dar sunt cat un elefant si mi-e groaza de cat o sa ma mai fac. Acasa nici nu ma cantaresc de frica dar la medic nu scap....si luna asta am luat mai multe kilograme decat aveam voie.
19+ cu
seidana spune:
Neatza fetelor sa avem o saptamana frumoasa...
Va astept cu cafeluta la servici.. sapt viitoare sper sa o dau de acasa..
camady spune:
Neata.
Azi am programare la morfo la ora 14.Deabia astept sa vad ce-mi spune.Sper sa-mi faca 4D.,
Va pup. Sa aveti o saptamana frumoasa ................desi vremea asta ma indispune la maxim.La Braila e frig si ploua.Poate o sa gasec mai cald la Constanta.
22+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!
Am vnit dupa mirosul de cafea !
Camady raportez de pe teren ,la Constanta e vreme frumoasa,e soare de dimineata,sper ca dupa-amiaza sa fie la fel.
Eu m-am enervat de dimineatza,ca am vrut sa imi fac un smothie si am constatat ca nu imi merge blenderul,mai exact il atasez la partea cu motoras, ii dau drumul,si se desface partea cu cutit cand invarte. Mi-a imprastiat fructele si iaurtul pe toata masa din bucatarie , si l-am aruncat ca ma apucau toate alea. Am ramas doar cu cealalta parte de la robot,aia de maruntit/feliat/amestecat/tocat ,cu vas mare. O sa imi iau un bllender separat ca fara el imi e greu,si o sa imi fie greu si la bebel,dupa ce face 6 luni.
Gata,mi-a trecut.
Acum mi-am facut papica,ma asez sa pap.
O saptamana frumoasa sa aveti !
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 23+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Helenutza23 spune:
netaa neata
azi merg la morfo fetala de trim 2! am emotii...
am avut si eu un episod de constipatie dar a trecut. eu acum bag la greu kiwi(cate 4-5-6 pe zi) pt ca am observat ca ma ajuta in primul rand la senzatiile de greata si discomfort de la stomac. pe langa asta are un super efect laxativ.
loredanar la mine suplimentul de fe imi da scaune moi... si mi-a datsi o gastrita tampita, asa ca, am mai spus-o, aveti mare grija cum il luati.
in wk am facut placinta cu branza dulce si stafide. deliciu
20+
Lali_mete spune:
Mikka vezi ca pasesti si mai adanc in depresie ,lasa plansul. Nu face din renuntatul l apaine o tragedie ,te obisnuiesti fara ea ,dar nu brusc,s-ar putea ca stomacul tau sa planga tare si sa te doara. Eu acum mananc cam 4 felii pe zi de paine integrala feliata,sau 2-3 felii de paine bongrana cu seminte.De asta as manca muuulta,dar ma abtin. Lasa ca o sa slabesti tu, dupa ce nasti o sa gonesti depresia cat colo,ca doar ne ai alaturi de tine, si se vor topi kg,ai sa vezi!
In plus,in luna aprilie toate am luat mult in grutate,sau aproape toate. Uite,eu lunile trecute,martie si februarie,am luat cate 2 kg,si acum,in aprilie,am luat 5 .
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 23+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
seidana spune:
Camady si Helenutza.. sa veniti cu vesti calde, si evident si neaparat bune...
Eu cred ca m-am dereglat la stomac , si nu stiu de la ce...
seidana spune:
Imi dau si eu seama ca nu are sens sa ne suparam pe kg.. scopul nostru e sa fie bebe sanatos.. de slabit slabim noi .. insa sa fim si noi si bebe sanatos e mai important ca orice...
Numai na.. e socuul clipei..
racheel spune:
Buna dimineata gravidutelor
Seidana, vreau sa-ti spun ca ma tin tare dupa tine la +10,3 Kg Sqa nu te superi....
Helenutza23, placinta cu branza? plac sa-mi cumpar una din oras ca nu ma apuc sa-mi fac.
Azi ma programez si eu la morfologia fetala
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!