Strugurasi de Sept-Oct 2011 (!!!!! 50 !!!!!)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

ce boli poti face de la icre ??
ca eu nu ma mai pot opri din mancat

(sunt facute in casa)

Mananca,nu mai cauta pretexte sa te opresti . Si eu am facut icre ,cu nitica ceapa rosie .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 22+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Auu ce bine arata tarta-tort ce-as mai papa si eu o felie ,mai ales ca e cu crema "alba" (vorba mea de cand eram copil)cum imi place mie Momentan ma consolez cu un pungoi de napolitane cu gust de lamaie,eu care promiteam la odisee mai devreme ca o las moale cu dulciurile

Eu cand vreau sa "ies" la baie,mananc musli sau beau un fresh din portocale si kiwi da rezultate intotdeauna .La inceputul sarcinii mi s-a intamplat mai rau,nici freshul nu ma ajuta si mi-am facut clisma ,apoi mi-am revenit .Nu stiu daca e indicata ,dar eram disperata ,nu facusem nimic la baie de vreo 4-5 zile

18+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Seidana n-ai iesit de 3-4 zile? Ai mare grija cu constipatia. Poate da contractii daca te chinui sa iesi afara, plus ca din cauza de flux sanguin crescut s-ar putea sa- ti rupi fundu la propriu. Eu am sangerat ca la menstruatie. Si era sa lesin de efort. Nu mai zic de contractii. Acum vad ca reusesc sa ies zilnic afara, dar am grija la alimentatie. ADik musai in fiecare dimineata cereale integrale (fulgi de ovaz si grau, nu alte bazaconii) cu lapte si seminte de in, fructe si legume (in special salata verde), supe si ciorbe si iau si Magne B6 ca cik relaxeaza colul si ajuta si la contractii. Paine deloc daca se poate, la fel banane si orez. Si nici branzeturi. Mai un ceai de musetel cu miere, mai un iaurt cu tarate. Tot ce trebuie ca sa ies afara, ca si asa iau si fier acum. Cu tot Elevitul am reusit sa fac anemie, dar asa am patit si la baiat.

bujo mami de Filip si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

bujo spune mi si mie te rog , cat aveai tu colul la ultima eco ?
Sau ma rog , in general cat il ai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gertruda32

Buna fetelor!!!
Am si eu o intrebare, de cateva saptamani am f. frecvent niste stari de agitatie f ciudate, simt furnici in tot corpul, imi vine sa dau din picioare, sa o iau la fuga, numai sa scap de starea asta. Mai rau e ca ma apuca si noaptea si pt, cateva ore nu mai pot sa inchid un ochi. Ma gandeam ca e de la hormoni, pt ca am o stare emotiva si f accentuata, incep sa plang din senin fara nici un motiv. Vi se intampla si voua sa aveti stari de-astea?

20+

eu n am patit o
dar poti sa iei magneziu , te mai linisteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Bujo.. saru'mana... muesli manac mai zi de zi , adik minim 5 zile pe sapt cu iaurt, verdeturi mananc.. sunt 3 zile pana acum , am mai calculat o data ... daca maine mnim ma descurc cumva nu ma las sa explodez .. multumsc mult de sfaturi.. eu la cap constipatie sunt veterana...

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

dar supozitorul cu glicerina cat de des este recomandat sa l luam ?
eu nu pot sa spun neaparat ca sunt constipata dar am si eu ceva probleme din cauza tratamentului pe care il iau
eu ies aproape zilnic dar putin , tare si cu chinuri
si uneori sunt atat de balonata de ma si strange burta , sa zic asa
parca o simt ca o sa crape
prunele uscate nu prea m au ajutat cine stie ce
kiwi da
cereale nu mananc pt ca nu mi plac sub nici o forma , nici chinuita nu le pot manca
si nici lapte nu beau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Jade 3,4 cm aveam colul ultima oara, nu mi-a zis sa se fi schimbat ceva.

Fetele cu constipatia, incercati sa evitati macar alimentele care contribuie. Si neaparat incercati seminte de in. Merg si la salate. Si chinuiti-va sa beti mai multe lichide.
Referitor la supozitoare, medicul nu mi-a zis ca ar fi o limita. Bine, a la long nu trebuie devenit obicei, insa acum cat e sarcina, daca nu avem de ales putem apela la ele.

bujo mami de Filip si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
Poftiti la o , sau suc de mere si morcovi!
A iesit si la noi soarele, chit ca e frig tare
O zi faina cu bebei miscaciosi!

de si19+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi!!!
Cafelute vreti? Sau ceva ceaiuri,suculete? Eu m-am bagat pe un suc de mere cu morcov,de la Inutsa ,si am adaugat si putina sfecla rosie si portocala,sa il personalizez pentru moi .

Andreea tu te plangeai ieri de 9 kg in plus,nu? Si eu sunt in grup, si nu ma pot abtine de la dulciuri. Ieri mi-am facut chec glazurat,cu bucatele de ciocolata in el, mai aveam si placinta cu dovleac, am mancat si napolitane cu crema de vanilie... Bine ca am putut renunta aproape de tot la paine.

Va pupiiiiiic !!!

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 22+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput