Prietene la bine si la greu - 118

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Gabitza noi o avem pe asta si i-am scos de o vreme inelul ala portocaliu din jurul taliei. Ii mai pun doar centura galbena. Drept sa-ti spun, la varsta asta eu nu vad absolut nici un sens la bara aia...

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

mmm, am primit in aceeasi zi cu banii de la tine si unii de la Raluci si la aia nu mi-au luat comision... in fine.

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

daca ti i-a trimis din internet banking si nu ti-a luat comision si tie e super... se reduc costurile de transfer la jumatate, e bine de tinut minte

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ganitza si eu stau pe net de o sapt. tot ptr. tricicleta, ne-am hotarat la smart trike 2 in 1, mai ales ca o are Lila si Vlad a fost tare incantat de ea, dar si noi, este ce ne-am dorit ptr. el. Din pacate pe net nu am gasit deloc stoc. Daca o gasesti tu pe undeva te rog sa ma anunti si pe mine

Danku felicitari ptr. mergareata si spor la injectat

mami de Vlad (29.10.2009) si 13+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

many,pe net am vazut ca o au in stoc,si rosie si verde,pe idealbebe.ro...maine incerc o comanda sau un telefon sa vad daca e real...

Voi ce jucarii le mai luati copiilor?Ca am impresia ca nu au nimik adecvat...

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

ah, acum ca am vazut poza cu tricicleta lui Iulian, mi-am dat seama ca am uitat sa precizez: noi nu avem centura la tricicleta, doar bara de protectie.

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

cu caracteristici asemanatoare ar mai fi si triciwww.nichiduta.ro/detalii-produs-6104/tricicleta-pentru-copii-tracker/" target="_blank"> asta dar nu am info legate de dimensiuni.... la noi conteaza sa intre 2 buc in portbagaj

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

many,pe net am vazut ca o au in stoc,si rosie si verde,pe idealbebe.ro...maine incerc o comanda sau un telefon sa vad daca e real...

mami de gemenasi

poze

Am sunat eu la ei, apare ca fiind pe stoc dar nu o au si nici nu stiu cand o primesc. Este ok si al 2-lea model, daca il gasesc pe stoc pe undeva cred ca o comand. Bine ca are si suport de sustinere a picioruselor. Ce am mai vazut noi, adica modelul Tommy, era ok dar nu avea suportul ptr. picioare.

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Dana, bafta cu tratamentul, felicitari pentru primii pasi ai lui Pinky!

Rares are 8 dinti si acum ii dau 3 masele ! Nu este cel mai mare artist la mers dar e ambitios si a renuntat la deplasarea in 4 labe !

Ultima suta de metri...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

mami de gemenasi

poze

Am sunat eu la ei, apare ca fiind pe stoc dar nu o au si nici nu stiu cand o primesc. Este ok si al 2-lea model, daca il gasesc pe stoc pe undeva cred ca o comand. Bine ca are si suport de sustinere a picioruselor. Ce am mai vazut noi, adica modelul Tommy, era ok dar nu avea suportul ptr. picioare.

Multumesc Doamne!

eu tocmai am plasat comanda la ei...probabil maine ma suna si ma anunta ca nu se poate
varianta cealalta de trici am gasit-o pe mititel.ro. ,o au la promotie la 210 ron (asa e pe site...realitatea cine stie...)

si pe 13enterprise au la 80 lire 3 in 1,poate aduc si 2 in 1....

si mai e varianta asta,pe picassa https://picasaweb.google.com/jucariihainute/Triciclete#.... cred ca intreb si de un pret pt 2 in 1.Din cate m-am prins eu,e vorba de aceeasi persoana cu hainutejucarii,eu am luat de la ea pampersi (si tina parca a luat si incaltari) si e ok tipa

mami de gemenasi

http://picasaweb.google.com/gabi.barbu1973/EvaDragos?authkey=Gv1sRgCJ26lrT3xLD4Tw#" target="_blank"> poze

Edit.. acum am vazut ca a schimbat doar adresa de mail,galeria de picassa e cu vechea denumire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

salutare si de la Cluj!!

si pe aici o vreme tare capricioasa si receee...care nu iti lasa prea multe optiuni la dispozitie...asa ca ieri am fost la mall si azi iarasi...numai ca e asa de aglomerat in w-e ca vii de acolo obosit ca dupa o zi de munca ..parerea mea.. Vreau un mai cu mult soaree!!! e una din lunile mele preferate ..

pana nu uit vreau sa urez si eu "LA MULT ANI" CU MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII SARBATORITELOR NOASTRE,LALU,MAGDA,FLORICICK!!! SA AVETI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA!!!

Mergi la inceput