Prietene la bine si la greu - 118

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

many,gabitza spor la montajee!!!

tina multumim de meniuri...geo papa ciuperci?! le tolereaza bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

miany,many deja a si facut o tura ....eu sunt codasa,dar si cand o sa ies la plimbare cu mucosii motorizati

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

Licurici si eu sunt de acord cu fetele.Eu am tot dat hainutele mici dar mai gasesc.
Miany si mie toata lumea imi zice ca e fetita.Sa stii ca si el poarta galben,rosu,roz si altele.

de George-Stefan (15.11.09)

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!

inseamna ca avem copii frumosi,nu?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

miany,many deja a si facut o tura ....eu sunt codasa,dar si cand o sa ies la plimbare cu mucosii motorizati

mami de gemenasi

poze

mda?! mi-a scapat ....cand o sa iesiti n-o sa va dati pe "un jeb de cuie" ..cum se zice pe la noi

fug ca mi se arde mancarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Ciuperci i-am dat de 2-3 ori din alea champinions (sper ca am scris bine).Le iau din carrefour.Nu am observat sa ii faca rau.Nici nu a papat pre multe (cam 4-5 mici).
Miany da avem copii frumosi.
Condimente folosim si noi: nucsoara,ghimbir,scortisoara,tarhon,busuioc,oregano,patrunjel,leustean,piper (foarte putin),cimbru.Asta imi aduc aminte acum.

Mergi la inceput

Miany si Geo e fan broccolli.Am uitat sa scriu la meniuri.
Cartofi Geo papa din supica si rar din altceva.La cuptor papa 2-3 felii,fierti,copti nu serveste.Piure nu ii mai plac

Mergi la inceput

Gabitza tipa cu pour les petites nu e aceeasi cu jucarii-hainute.Am uitat sa zic aseara.Are si ea triciclete dar din alea cu maimutoaie.
Eu ma uitam acum pe site la george si vreau sa dau o comanda la tipa cu produse uk(comenzi comenzi se numeste mai nou).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Helloooo
eu am intrat sa topai de bucurie pentru vestea ce ne-a dat-o Licuriciu. Chiar daca o inteleg perfect ce simte acum(din saptamana 14 am stiut sigur ca am baietel 100% si eu tot am cumparat o pereche de cercelusi prin saptamana 35 fara sa stie cineva - speram intr-o minune). Si minunea a venit si il cheama Dominic. Are parul cret, asa cum am visat dintotdeauna sa aiba fata mea, ii pun clamite si fundite in par si ne amuzam teribil amandoi, ca si el vrea sa o imite pe mama, iar cand il imbrac 100% in haine de baietel sunt tare mandra ca e al meu!
Un pic mai e si o sa simti si tu minunea asta. Si eu mai am cateva hainute micute de baietel, care le am tare la suflet si nu le-am dat inca la cineva, doar un pm cu adresa si le trimit la Mangalica.
Ca si nume, eu tot pt Stefan votez, nu pt ca e numele sotului meu, dar imi place tare. Apoi mai urmeaza si Cezar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetelor..help..spuneti-mi si mie sampon si gel de dus pt bb ..fara paraben..fara sls...si cat mai putini conservanti..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

fetelor..help..spuneti-mi si mie sampon si gel de dus pt bb ..fara paraben..fara sls...si cat mai putini conservanti..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

noi folosim bubchen si gel de dus si lapte de corp, ne impacam perfect, fara bubite, iritatii etc. cica nu au parabeni.

Mergi la inceput