Prietene la bine si la greu - 118
Raspunsuri - Pagina 10
many_bani spune:
Va las cateva poze cu piticotii mei iubiti aici.
mami de Vlad (29.10.2009) si 13+
Multumesc Doamne!
dana n. spune:
Salutare!
Urez si eu, cu scuzele de rigoare La multi ani Magda, Lalu, Floricik! Sa aveti parte numai de lucruri bune alaturi de puii vostri!
Astazi am fost la medic. Bebe se dezvolta frumos, este in grafic. Doamne ce mai misca cand l-am vazut
Medicul meu zice ca am luat cam putin in greutate in ultima luna, doar 200 gr si ca ar trebui sa am mai multa grija de mine.
In rest,totul este bine.
Si ptr ca la noi este o vreme superba si am fost la plimbare va mai las cateva poze
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 11+
many_bani spune:
Dana nu cred ca este asa problema ca ai luat putin in greutate, se stie ca multe gravidute in primul trim. slabesc. Eu am slabit 2 kg. si nu a zis ca ar fi o problema. Dar este adevarat ca trebuie sa ai grija de tine.
Felicitari ptr. bebe miscaret.
Multumesc Doamne!
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Dana nu cred ca este asa problema ca ai luat putin in greutate, se stie ca multe gravidute in primul trim. slabesc. Eu am slabit 2 kg. si nu a zis ca ar fi o problema. Dar este adevarat ca trebuie sa ai grija de tine. Felicitari ptr. bebe miscaret. mami de Vlad (29.10.2009) si 13+ Multumesc Doamne! |
Nici eu nu ma ingrijorez. La prima sarcina a fost la fel.
Tu cum mai esti?
Puii mici sunt adorabili!
dankutza spune:
La multi ani, Lalu, Floricik, Magda!
Dana ce frumos papa Davidelul!!! Eu o sa ma pensionez pana o sa manance singura. LA noi masa este o alergatura printre jucarii si un chin pt noi.
Miany eu nu as pune condimente iuti la copii. Nu vad motivul. Intr-o zi am cumparat o ciabatta cu ardei. In idiotenia mea, am crezut ca este cu ardei gras. Cand colo era cu ardei iute. EU nu am gustat. MA rupt o bucatica si i-am dat sa pape singura. EA manca cu o placere, de numa. Mai tarziu am vrut si eu sa mananc si m-am intrebat cum naiba a mancat iuteala aia. Deci, cred ca ei ar manca, dar eu nu i-as da. Afacerea ciabatt a afost un caz izolat.
MAny sa inteleg ca la un moment dat veti apela la cei 3 embrionasi care sunt in asteptare? Eu ma gandesc sa nu ma hiperstimulez si sa trantesc niste gemeni. As vrea, intr-un fel, dar pe de alta parte 3 copii de un 2 jumate si o luna, parca... parca, ma sperie. .... Iar sotul o sa ma Nu stiu nimic de Menogon. Eu stiu doar de Puregon si de Gonal.
DAca se lasa cu strigaturi de retete, imi dati si mie niste retete cu quinoa, ca o sa-mi expire pana o s-o folosesc eu.
Tropai pana vineri cand ma duc sa ma asez ca sa-mi vada rotofeii de foliculi. Spre ca si sotul sa se prezinte cu o multime de ca sa raman din prima inseminare.
CA fapt divers, am dat pe un tratament 750 lei, pe un pen preumplut.
dana n. spune:
Monis, superbe fotografiile distractie mare pe voi.
Dankutza, condoleante
Felicitari micutei mergarete!
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza La multi ani, Lalu, Floricik, Magda! Dana ce frumos papa Davidelul!!! Eu o sa ma pensionez pana o sa manance singura. LA noi masa este o alergatura printre jucarii si un chin pt noi. Tropai pana vineri cand ma duc sa ma asez ca sa-mi vada rotofeii de foliculi. Spre ca si sotul sa se prezinte cu o multime de ca sa raman din prima inseminare. CA fapt divers, am dat pe un tratament 750 lei, pe un pen preumplut. |
Dankutza, la noi este mai simplu ca David asta ar face toata ziua: ar manca
Va doresc multa bafta in proiectul bebe. Doamne ajuta!
many_bani spune:
DAnkutza menogon la noi in tara nu se mai aduce, la clinica unde am facut eu aduc direct din Israel si numai ptr. pacientele lor. Ca inlocuitor la noi se gaseste Menopur, aceeasi substanta de baza.
Nu stiu daca mai am timp fizic ptr. a lua si ceilalti embrioni acasa, dar era pacat sa nu-i criogenez, erau de calitate bune si forma perfecta, iar daca acum nu iesea nimic mai aveam material ptr. un FET.
Multumesc Doamne!