O scurgere cu bucati de endometru!

O scurgere cu bucati de endometru! | Autor: siren25

Link direct la acest mesaj

Buna seara, dragi prieteni de pe forum.
Am o problema si vroiam sa stiu daca a mai auzit cineva de asta, sau a trecut prin asa ceva. Mi se intampla de cateva luni, ca dupa menstruatie sa apara o scurgere maronie, gelatinoasa, ca si cum ar fi bucati de endometru. Ultima luna menstruatia a venit pe 20 aprilie, care a durat cateva zile, cam 4. Dupa asta, a mai fost acea scurgere care inseamna "resturile" dupa menstruatie. In timpul mensturatiei am cheaguri de sange (le-am avut dintotdeauna, de cand ma stiu, asta nu e o mare problema, stiu ca multe femei au asa, alea's bucati de endometru, din ce mai stiu eu). Ideea e ca acum, dupa menstruatia asta, care a fost pe 20 april, am scurgeri incontinuu, maronii, care sunt asa ca un gel. Am facut papanicolaus acum 3 luni si a iesit f bine. Nu am nascut, am 26 de ani aproape, nu am facut niciun avort, nu iau anticonceptionale si am o relatie stabila de cativa ani.
Din februarie iau un tratament ptr niste chisturi la sani. Tratamentul este fff bun ptr ca ma simt mult mai bine, chisturile au disparut, am facut eco mamara acum 3 sapt si sunt fff ok, dar mai fac tratamentul inca 3 luni.
Nu stiu ce sa fac, la ce sa ma gandesc, ma tot documentez pe net, nu stiu unde si ce sa mai citesc. Sunt trista.:(
Am avut probleme cu sanii, multe griji, ganduri, acum...asta! Sper sa nu fie nimic.:(
Va pup si va urez MULTA MULTA SANATATE SI IUBIRE!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siren25 spune:

Nicio parere, niciun raspuns, nimic?:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Ce tratament iei pt sani?
Linisteste-te, nu e nimic grav!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Mergi la medic si el te va lamuri. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siren25 spune:

Lolita, iau MASTODYNON, care e din plante. Am luat cam 2 luni jumate si extract de muguri de zmeur, si de coacaz negru care mi-au facut bine. Cand am fost la ginecolog acum cateva luni, mi-a zis ca din cand in cand mai ales dupa menstruatie e bine sa fac spalaturi vaginale cu ceai de pelin sau de galbenele. Poate ca era scurgere de dupa ciclu, care din pacate a tinut ceva timp. Pe 20 tre'sa-mi vina menstruatia.
Ieri m-a durut ff tare ovarul drept. Ma gandesc ca poate am racit. :( Nu stiu ce sa zic.
Nu mai am scurgerea aia de vreo 2 zile.
Multumesc mult dragelor pentru raspunsuri, joi vreau sa ma duc la ginecolog. Va doresc multa sanatate tuturor! Daca mai aveti vreo parere, astept cu drag.

Mergi la inceput