cu bebe la mare... in costum de baie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophia33 spune:

am vazut un costum intreg, mi-a placut, e fain materialul...destul de scump dar se usuca foarte, foarte repede si protejeaza de soare.impreuna cu o crema cu factor 50+ cred ca va fi ok bebe. am o prietena care merge in irlanda saptamana viitoare si o pun sa se uite pe acolo. am sa ma uit si eu la targul de la sfarsitul lui mai. sunt 90% hotarata sa iau. cica sunt si la unele din magazinele din afi cotroceni si baneasa shopping, daca gasesc si sunteti interesate, va spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Cand cel mic avea 1 an a primit un costum din acesta (dar nu intreg, ci din 2 piese, adica tricou si pantaloni scurti) din Australia.

Este pur si simplu minunat.. se putea juca in piscina/soare/mare, se uda si se usca imediat. Pe cand frati-su mai mare cu clasicul tricou de bumbac.. ramanea mult mai mult timp ud pe el, ii tinea de frig etc.

Asa de mult ne-a placut ca ne-am luat apoi in fiecare an, inclusiv pt adulti. Avem cu maneca scurta, maneca lunga, overall pt cel mic, pantaloni scurti sau 3/4.

Regula este: dupa ora 10,30-11 (depinde de perioada, pt ca noi in general evitam lunile fierbinti si mergem in perioade mai potolite la mare) ne imbracam in costumele UV si ne mai putem juca un pic.

In Bucuresti au la Decathlon, la Debenhams, parca si H&M si in alte locuri. La Imaginarium sunt exagerat de scumpe.

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

da, ruxandra, si mie mi s-au parut deosebite. merci! ma duc si la decathlon si debenhams. stiam ca au la mothercare dar nu am ajuns inca nici la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Se gasesc astfel de costumase la Next, costa cam 90 lei. au si sapca sunsafe, din aia care cade pe umeri. dc nu gasesti la noi marime asa mica, poti comanda pe net. Livreaza in Ro si costa doar 5 euro, indiferent de comanda. Eu iau asa ceva: http://www.nextdirect.com/ro/en/shopping/boys/youngerboys/46/1, atat pt bebe cat si pt fetita de 2,5 ani.
Se mai gaseste si la Imaginarium, in Baneasa, dar costa peste 200 lei.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

merci de pont, corina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Si eu stiu ca prin haine nu trec UV. Pe vremuri, cand UV erau considerate benefice, se recomanda sa se tina copilul vara cat mai dezbracat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Buna fetelor..si noi ne vom duce la vara la mare cu baiatul care va avea 1 an si 2 luni..clar nu dau banii pe un costumas ca ala pt ca mi se pare exagerat de scump..dar daca ii cumpar piscina iar deasupra pun imbrela, palarioara pe cap,tricou...si il dau si cu crema cu FP 50 oare se intampla ceva, in orele permise (07:30-10:00 si 17-18:30)???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Buna fetelor..si noi ne vom duce la vara la mare cu baiatul care va avea 1 an si 2 luni..clar nu dau banii pe un costumas ca ala pt ca mi se pare exagerat de scump..dar daca ii cumpar piscina iar deasupra pun imbrela, palarioara pe cap,tricou...si il dau si cu crema cu FP 50 oare se intampla ceva, in orele permise (07:30-10:00 si 17-18:30)???

Da! Se intampla ca o sa se distreze si o sa se simta foarte bine .

Si eu stiam ca pe cei mici e bine sa ii vada vara soarele, sa ii ajute la produs D3. Nici protejatul asta excesiv nu stiu daca e chiar asa bun, parerea mea. Nu zic ca nu trebuie pusa crema cu factor mare de protectie si nu trebuie expusi decat in orele 'corespunzatoare'. Dar de aici pana la acoperita pielea copilului din gat pana in talpi ... hm ... parca e prea mult.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Da! Se intampla ca o sa se distreze si o sa se simta foarte bine .

Si eu stiam ca pe cei mici e bine sa ii vada vara soarele, sa ii ajute la produs D3. Nici protejatul asta excesiv nu stiu daca e chiar asa bun, parerea mea. Nu zic ca nu trebuie pusa crema cu factor mare de protectie si nu trebuie expusi decat in orele 'corespunzatoare'. Dar de aici pana la acoperita pielea copilului din gat pana in talpi ... hm ... parca e prea mult.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Laura chiar citeam un articol(daca am sa am timp si-l gasesc poate am sa-l pun)ca exact datorita protejarii excesive se constata o foarte mare de deficientza de vitamina D la copii zilelor noastre!

Si eu ca si Formalhauti zic -soarele isi are si el rolul lui si nu chiar de neglijat !

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Ca organismul sa sintetizeze vitamina D trebuie stat la soare intre 5 si 30 de minute, de 2-3 ori pe saptamina (insa intre orele 10 si 15) si se expune fata, miinile picioarele sau spatele (asta e varianta oficiala). Asa ca nu este chiar atit de greu, in mod normal, mersul pe strada fara protectie face organismul sa sintetizeze vit. D.
Protejarea copiilor de soare este f importanta. Eu zic ca e mai bine sa fii precaut inainte decit sa suporti consecintele dupa...
Traind intr-o tara sub-tropicala cu accesla mare, care este pe locul 2 in lume la incidenta cancerului de piele am invatat f multe despre asta, mai ales de cind am fetita, care este blonda, cu ochi albastri si pielea alba.
Puteti face o cautare google la "sun safety for babies" sa vedeti ce gasiti.
Fata mea a a vut mereu costum de baie cu protectie UV, acum chiar ii este mic si ii voi cumpara unul nou. Sint dispusa sa-l donez pe cel vechi (fetita l-a purtat doi ani, de la 3 pina la 4 ani) doar ca este roz. Are o calitate deosebita, nici nu se vede ca a fost purtat. Costumul este acesta:

www.shilav.co.il/Baby/Content/Fashion/SwimWears/Products,1705.aspx" target="_blank">http://www.shilav.co.il/Baby/Content/Fashion/SwimWears/Products,1705.aspx

Cine-l doreste, sa-mi dea un PM. Aplic principiul primul venit, primul servit.

Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/

Mergi la inceput