Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(34)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Ocsanica, m-ai speriat! Ce alte simptome in afara de kk moale face copilasul tau??...Sanatate multa!

CD - Migdaluta mea a fost f dorita si ca tot ce a fost dorit si obtinut, ea a venit in urma a mii de rugaciuni si dupa ce l-am descoperit pe parintele Arsenie Boca. Asa a fost sa fie. Dupa 2 ani de incercari, sotul a ajuns la mormantul parintelui Arsenie Boca iar dupa 2 luni am aflat de sarcina...Stiam ca voi ramane de data asta atat de mare mi-a fost credinta...Menstruatia trebuia sa vina pe 18 iunie, iar pe 16 mi-am cumparat test...Am discutat cu sotul sa-l fac dimineata sa fie mai sigur si ne-am culcat...Dar cine a putut dormi?...Pe la 4 m-am ridicat din pat si m-am dus la baie incetisor si am facut testul...Parca ma vad asezata pe WC, cu testul intr-o mana si ceasul in cealalta si inima galopand. In sfarsit deschid testul si-mi sta inima: 2 liniute din care una palida, palida...Dar stiam ca e bebe. Imi venea sa sar in sus, sa tip de bucurie...in schimb am iesit incetisor din baie, m-am bagat inapoi in pat si l-am atins usurel pe sot. Cand a deschis ochii i-am aratat 2 degete. Se uita la mine prostit ca nu stia ce tot ii arat c-un ranjet pe toata fata...Apoi s-a dumirit:Daaa?!!!...A mai dormit cineva pana dimineata? Ca noi nu.La parinti le-am spus peste 2 zile. Aveam o sticla de wisky pe care am spus ca o desfacem doar cand raman gravi ( hihihi, o aveam de 2 ani). Toata lumea radea de noi:" Desfa-o ca se invecheste in baza voastra!". Asa ca am luat sticla si ne-am dus la socri: Am adus sa bem un pahar! Ei-muti...Si soacra-mea: doar nu esti gravida?!! Ba da. Au inceput sa planga amandoii. Apoi a urmat maica-mea care a avut aceeasi reactie desi la ea a durat nedumerirea si neincrederea mai multe minute...Doar ei si fratii mei au stiut si voi pana la 6 luni cand am spus la toata lumea...Eh, superstitie, dar nu am avut chef sa o verific. Sarcina a fost ce-a mai frumoasa perioada din viata mea. M-am simtit excelent, optimista, euforica, iubeam pe toata lumea...Mi-e dor de burtica!Iar ce-a iesit din ea nici nu am cuvinte sa ma exprim...Nebunie totala!

La multe lunite bebe Luca si Darius!

AMR:6 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

A!!!!!
Am schimbat AMR din 7 in 6 kg!

Si m-am tuns! O sa vedeti in pozele de la botez.


AMR:6 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Hello gagici! Azi v-ati lasat greu prinse din urma.
RSZ Carmen: ieri am primit si noi leutul Logan de la Lamaze. suntem amandoi indragostiti de el. Sa vedem pana cand ...
Eu nu mai put de vreo luna si nu au venit inca uratii.

De cand a oprit Radetul caldura e si la mine in casa omeneste: 22-23 grade. Numai maica-mea cand vine in vizita moare de frig. Si apropo de mama mea cea super mega pisaloaga, am si eu un SZ: fetelor care aveti centru de activitati, pe ce l-ati pus? Eu l-am pus pe o patura pe parchet. Ba ieri am scos si covorul de la naftalina (renuntasem la el ca imi e mai usor la curatenie) si l-am pus dedesubt. M-a innebunit mama ca face copilul pneumonie si o sa il am pe constiinta. Ca sa pun centrul de activitati in pat. Eu stiu ca nu se pune in pat pt ca exita riscul sa se rostogoleasca fiind mai moale.
O sa va scriu si eu povestea celor 2 liniute putin mai incolo. Mi-au placut enorm povestile voastre.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Gagici, am dat o forma blogului buburuzelor
Ia vedeti acilea: http://buburuze2011.blogspot.com/

M-am gandit asa:
- la AMINTIRI DIN SARCINA sa punem articolele interesante despre sarcina pe care le avem pe aici + povestioarele scrise ieri si azi despre cum am aflat ca suntem insarcinate etc.
- la POVESTI DESPRE NASTERE - povestea efectiva a nasterii pt cine are chef si eventual alte informatii pe care le consideram utile referitoare strict la nastere.
- la ALIMENTATIE - despre alaptare, lapte praf, diversificare, autodiversificare etc.
- la EDUCATIE - chestii interesante gen articolul postat de Doloress despre cum sa il consolam pe bebe, povesti din experienta fiecareia despre educatia lui bebe etc.
- ideea cu DEZVOLTAREA mi-a venit dupa ce am citit postarea lui DARIUS de MAYANE mai devreme ... deci intelegeti la ce ma refer + evident, alte informatii, experiente pe care le consideram utile
- ideea cu PERLUTE mi-a venit de la blogul lui ZIKI, aici sunt bineveniti sa contribuie si fratiorii / surioarele mai mari.

Ma ocup zilele urmatoare sa adun ce s-a scris pana acum si mi se pare util de pus pe blog, ca sa nu stea fiecare sa caute aiurea in urma.
Zic ca ar fi bine sa folosim toate acelasi user (ianfeb2011), pe care l-am folosit la crearea blogului. Sub titlul postarii / articolului, fiecare va scrie "de GIGICA","de IONICA" etc., GIGICA si IONICA fiind nickname-ul folosit pe forum (ca sa nu ne mai incurcam in nume, ca la facebook). Exista si posibilitatea sa trimit invitatii si sa posteze fiecare de pe propria adresa de mail, dar cred ca ar iesi o mare harababura.

Multumim MAYANE pt idee, mie mi se pare foarte buna, asa avem la un loc toate info pe care le consideram utile + povestile frumoase, ca sa nu mai stam sa rascolim tot forumul atunci cand avem nevoie.

Ce ziceti?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele?
In primul rand La multe lunite bebelusilor Luca si Darius
ocsanica multa sanatate bubulinei sa treaca infectia aia urata fara sa ajungeti la atatea antibiotoce
pufoaso si tie multa sanatate sa treaca raceala
lorich ce nervi tari ai mamaaaa,in timp ce iti citeam mica povestire cu Robert plangand si mi te imaginam ... si apoi scena finala, cand va pupaceati de impacare ...astia sunt copiii
adryii eu nu am cumparat niciun cadou soatei de ziua tatalui...oricum nici nu am iesit din casa pe vremea asta
roxx spor la creat blog-ul..multumim
tunde hai ca o sa fii originala cu costumul tau de schi
vazut poze noi de bebe Darius superbbbb
mayane tare rau bancul
mirela ma bucur tare ca papa Razvi bine !!! mai scapi si tu de un stres. ai comandat oita si s-a terminat stocul ...asa ca mi-am comandat o saltea de activitati, sper sa ii placa te , sa imi zici cum se inteleg cu oita, poate ii iau si d'aia pana la urma cand o fi pe stoc
irinuka si eu ma gandeam la fel...ce le dam sa pape in vizite daca ne apucam de autodiversificare...dar banuiesc ca nu e bai daca le dam de cateva ori o supica sau un piure la borcanas.


Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Multumesc pt raspunsuri, dragelor! Poftiti o floricica de primavara. M-am lamurit.
Mayane - esti o poznasa super simpatica! sa ne traiesti ca bune idei mai ai
Roxx - e fain ca te pricepi. intai laud (pt ca sigur e f ok) apoi merg sa vad. Daca nu apuc sa vad, macar am laudat
LA multe lunite fericite, Darius Alexandru! Sa cresti mare si sa fii istet ca mami
Oare-l aud? .... Nu inca.
Asa TuŽnde drag, fa-te mumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:


ce povesti frumoase am citit...m-au emotionat teribil istoriilor fetelor care au pierdut sarcini/bebe si care au luat-o cu speranta de la capat
Doloress - daca vreodata o sa ne intalnim toate mamicile de buburuze, tu ai sa fii responsabila de icebreaker, ca te pricepi.

Mayane - la multi ani pt bebe forumist si multumiri de legenda. Asa, sa inteleaga si 'strainezii' pasareasca mamicilor de buburuze.

Pufoasalaura - la mine la raceala a mers oscilo si vit C din 3 in 3 ore. Plus ceaiuri la greu.

Lorich - mamica rabdatoare. Mie numai cu sophic dupa mine si tot mi se pare multa trambaleala, dar-mi-te cu 2...am zis si mai zic: si multe-multe mamicilor cu 2 copilasi.

Ocsanica - sanatate multa fetitei! Sa scape usor de crocobauri. Am avut si eu infectie urinara cu uracioasa asta de e-coli.

a, si am vazut poze de mamica sexoasa Tunde

Din seria "omu cat traieste-nvata" eu am invatat azi ca roscovele exista de-adevaratelea, nu numai in basme.
Imi zice sor-mea ca a fost cu maia la homeopat si ca i-a recomandat sa ii inlocuiasca ciocolata cu crema de roscove.

Eu ma gandeam ca ma, ce glumet e homeopatul asta, acusi o sa-i recomande si apa din izvorul nemuririi si alte licori pt tinerete far' de batranete.

Da' nu, ma lamureste sor-mea ca roscovele chiar exista, sunt ca niste pastai
E musai sa-mi caut si eu crema din aia, trebe doar sa ma lamuresc cum le zice in fr sau engleza la roscovele astea.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Povestea celor 2 liniute:
Dupa un an 2008 frumos dar cu un final dezastruos (nasterea prematura a lui Filip si apoi decesul lui) a urmat un an 2009 foarte contradictoriu. Am avut perioade bune cand eram fericita alaturi si sotul meu, apoi a urmat o depresie din care imi era ca nu mai ies (vroiam sa mor ca sa fiu cu copilul meu) din care tot cei apropiati m-au scos. Seful meu statea cu mama pe telefon sa o sune pe psihiatra lui in orice moment. Ma dusese la ea si la sfarsitul lui 2008 dar atunci eram ok, depresia m-a lovit dupa aproape un an. La sfarsitul lui 2009 am inceput sa lucram la bebe. In februarie 2010 am fost chiar la un control gineco in Germania ca sa ma asigur ca e totul ok. Asta dupa ce in 2009 cred ca am vizitat jumatate din ginecologii din Buuresti. Totul era ok dar eu tot nu ramaneam. In fiecare luna eu ma simteam gravida. Aveam toate simptomele. Fiecare test negativ de descuraja tot mai tare. In cele din urma am hotarat sa o lasam balta in mai si iunie ca sa ne facem linistiti concediul si sa reluam dupa. In luna mai am facut sex doar o data in perioada fertila: pe 9. Eram obositi de atatea imcercari si sex facut la comamda. Atunci pe 9 a fost cu adevarat special. O faceam de placere. Cand am vazut ca imi intarzie ciclul, dupa 2 zile am facut testul si ... Negativ! Simptome aveam, ca si incelelalte luni asa ca am zis'nimic nou sub soare'. Dupa inca 3 zile de intarziere m-am dus si am mai cumparat 2 teste. Am vorbit cu sotul si i-am zis ca le fac abia a doua zi dimineata ca sa fim siguri. Ti-ai gasit! M-am dus pe furis la baie si le-am facut. Pe amandoua. Erau pozitive. Doamne, ce trairi, ce emotii, ce bucurie. I-am zis imediat si lui. A ramas mut, ne-am uitat unul la altul si am zis: incepe distractia! A urmat o sarcina grea, problemele de la prima sarcina se repetau dar de data asta Dummezeu a vrut sa ne ofere minunea asta mica pe care o tin acum in brate.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

fetelor eu inca sunt foarte ocupata, maine plec din nou la tara..si...am intrat in posesia pozelor...AM PUS POZE!!!..de la botez...se vede ca s nu mai sunt prea tanara si oboseala se resimte inca..bine si stresul si oboseala di perioada aceasta nu e ca cea de pe vremuri..acum e capat de lume cand face kk, daca face, daca nu face, daca papa, cat papa..etc..stiti voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Am primit cadou de la nasi o patirica cu gluga - asa cum sumt prosoapele. E um verde brotacel si e moale-moale de tot. Ii place lui fii-miu la nebunie. El care nu dormea deloc in casa in timpul zilei e deja la a treia repriza de somn. Ii pun gluga in cap si il infasor cu ea iar el si-o freaca de fatuca siolfaie un pic pa ea pana adoarme.
Iar dimineata a facut alta faza: dupa ce m-a trezit la 6.30 ca nu mai am lapte in tzitzi si vroia bibe nu a mai vrut sa adoarma. Eu eram rupta. Pe la 7.30 l-am pus in patut, am pornit caruselul si-am bagat la somn. Il auzeam cum gangureste simgurel. Dupa o ora m-am trezit si el tot gangurea. A stat el cumintel acolo fara sa doarma o ora. Sa il pupe mama pe el de baietel dragut!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput