Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Ce fac buburuzele si mamicile de buburuze?

LA noi este o vreme de kko, ploua si bate vantul.RAlukara nu are net, cand am vb cu ea era bine si ea si MAia.

Multumim pentru LiKe-uri si comentarii de pe Fb.Pun si aici linkul cu poze de la www.facebook.com/media/set/?set=a.201632306541193.43618.100000832760913#!/media/set/?set=a.201632306541193.43618.100000832760913&closeTheater=1" target="_blank"> botez ,sa le vada si fetele nefeisbuchiste...... nu le-am mai pus pe picassa ca sa nu mai fie discutii cu spatiul.

Si o paranteza , tati a promis ca ne duce la Buc la o intalneala cu fetele si Zikianul are promisa o nana la dodou, ca numai ea este de vina ca stau si cultiv plante si inalt orase, inloc sa stau la discutii pe DC. Deci Zikianule pregateste terenul(dodoul).

Asa, acum sa nu va speriati de imaginea mea, traiasca photoshop-ul, dar eu in loc sa ma bucur de ziua minumata in care mi-am crestinat buburuza ,eram un pachet de nervii. Nici machiata , nici coafata.

LMA sarbatoritilor de azi.

Multumesc de raspuns la intrebare Dedicut. Luiza, ei nu cunosc alt gust inafara de laptele zilnic, asa ca nu vad de ce ar trebui sa-i dai lamaie si asa bagam destule picaturii in ei.

Foarte frumoasa ideea de blog, felicitarii Mayane si Roxx. Acum sa vedem cine sparge gheatza si posteaza prima(vreau si eu user si parola, daca se poate).

Observ ca unele dintre voi stand acasa au multa inspiratie , eu parca m-am tampit, stateam si ma uitam la scrierile mele din tineretze,iar acum nu sunt capabila sa leg o fraza .

Mama m-am intins ca o placinta.....v-am pupat si sa ma anuntati cam pe cand intalneala la cum au anuntat astia canicula in iunie-iulie, eu pot ajunge prin septembrie cand e racoare, dar nu va luati dupa mine.

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

si vroiam sa-i spun lui Mamutz felicitari , nu cred ca am apucat si sper ca nu mai esti supi pe mine si pui sa vad si eu o poza cu burtic.

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Hello! Si eu ma pregatesc sa ma duc la un botez. Ma rog de pici sa nu se trezeasca ca mi-am facut unghiile.
Gabi te scot io draga luni la plimbare! Ne vedem in IOR pe la pranz?

La multe lunite sarbatoritilor de azi!!!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mada, ne vedem, cum sa nu. Dar nu zilele astea raman singurica.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Gata, am recuperat ce s-a scris azi. Noi ne-am trezit tarziu si a trebuit sa o taiem in parc, am avut intalnire cu foste colege de munca, fiecare cu piticii din dotare. Si asa ne-am strans vreo 6, fiecare cu unu sau doi bebe, iar doua dintre ele aveau burticute mari. Nasc luna asta... |Parca mi se facu dor
A fost frumos, pe vremuri eram tineri si nelinistiti, acum mamici cu bebelusi.

Apoi am tras si o tura de cumparaturi si acum suntem acasa. Stau cu ochii pe voi!

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Vine furtuna

am iesit la piata sa ne luam legume si fructe..am inghetat

fac capitol imediat

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

CAPITOL NOU

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput