Fulgusorii de nov.dec2009 in luna florilor{9}
Raspunsuri - Pagina 8
A_driana spune:
la noi e soare frumos...
mama da pe ce picior mare traiesc copii vostri
....David are la picior 21...si mi se pare ca are talpa mare 
Adriana, mamica pufarinului David
Laura B spune:
23.5 ![]()
Trebuie sa-i fac si ei o programare la medicul de familie, pentru vaccin.
Trimiteti si spre noi cateva raze! Noi nu am vazut soarele de aproape o saptamana. Cand si cand incearca sa ploua, dar neconvingator. Diana imi zice in fiecare zi ca abia asteapta sa vina vara, ca ea vrea soare si caldura.
Allexa, succes lui Razvan!
Cand Sophia spune "ca-ca", isi ridica bluzita si se bate cu manuta peste burta goala, e momentul sa i schimb diaperul. Uneori e numai ud (dar ud bine), alteori e pentru trebsoara mare. Dra cam asta e tot ce spune clar si la subiect. Altfel vorbeste mult, dar tot pe limba ei.
Ai vostri spun mai multe cuvinte non-bebelushesti?
Am mai observat ceva: in afara de cei 7 dintisori din fata, acum i-au dat dintr-o data coltisorii la 4 maselute, cate una pe fiecare parte, sus, respectiv jos.
A_driana spune:
'seara
laura nici David nu spune multe cuvinte...numai pe limba lui vorbeste, dar intelege tot ce-i spun...
si noi avem 4 colti de masele la vedere, 2 sus si 2 jos 
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
neatza....nimanui
am sa va dau in judecata pentru "abandon de familie"![]()

Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
Buna dimineata Alina !![]()
Pe mine sa nu ma bagi la "abandon " , eu m-am apucat de invatat,dar mai intru cate un pic, ca mi-a intrat in sange![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui allexa06 Buna dimineata Alina ! Pe mine sa nu ma bagi la "abandon " , eu m-am apucat de invatat,dar mai intru cate un pic, ca mi-a intrat in sange http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009 |
dada...ca si my mother are sesiune

bai...ce-o fi cu camelia?
s-o fi internat?stie cineva,ceva?!?
magda...voi?posomorati de la ploaie?Iarina...cum e?trista ca plecati?merge si sotul tau cu voi,nu?
Laura...te tot intreb:i-a mai venit bicicleta aceea electrica a Dianei?si...cmf ea?e ok?
restul fetelor???

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
Multumesc
Bafta multa si mamei tale si vravo ei ca a avut curajul sa se apuce de facultate si mai ales...ca a si terminat-o
http://community.webshots.com/user/allexa06
magdaz_ina spune:
Noi suntem cu emotii de plecare, planuri de bagaje, bonus raceala de la mic la mare si invers.
Rares e mergaret si jucaus, mi-e atat de drag de el cand il vad asa mic si topaitor, de l-as manca si mai multe, nu ! ![]()
Iarina pare sa tolereze bine situaita... deocamdata. ![]()
Eu am emotii de simt ca nu imi ajunge aerul si ma intreb ce am facut eu in aceasta privinta de trei luni incoace, ca doar nu am aflat ieri ca trebuie operat "copchilul" 

Cand voi recupera neuronii ramasi la Mures cred ca ma voi descurca mai bine; deocamdata, nu am ce face... lucrez cu... materialul clientului. ![]()
Ultima suta de metri...
My_Lady0091 spune:
magda
de cate ori simti ca nu ai aer...uita-te in ochii lui Rares....eu de cate ori ma uit..imi trec toate..are niste ochi adanci si tainici![]()
si cand vrei sa te descatusezi de aceasta apasare..te asteptam aici..si eu,cu drag..iti pun la dispozitie umarul meu..stang,drept,care vrei tu![]()