Fulgusorii de nov.dec2009 in luna florilor{9}
Raspunsuri - Pagina 7
My_Lady0091 spune:
si noi te pupam!spor!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
Salutare, acum am terminat si eu cu treburile,astazi am fost in priza, nu gluma.De dimineata am avut " musafiri " , pe nepotica mea...am stat cu ea, acum inteleg f bine mamicile cu gemeni
( aaaaaaaa, nepotica este cu doua luni mai mare ca Stefan )Pe la 13 a plecat, imediat S-a trezit Stefan, pregateste papa etc...plecam la Razvan la gradi, apoi repede niste cumparaturi, caci am vazut pe Euforia o retetaaaaa
si am vrut neaparat sa o fac....si ...am facut-o, a fost super
.Acum sunt franta
Stefan a inceput sa-mi spuna cand face caca, uneori se nimereste si face
, uneori spune degeaba
.
Si noi ne pregatim sa mergem sa vedem ce rezolvam cu inscrierea la cresa
...am emotii!
Pe Razvan l-au inscris doamnele de la gradinita la un alt concurs "Istetelul " se numeste.Au fost selectati cativa copii din clasa, pt fiecare copil au dat comanda de niste caiete speciale, cu niste teste pe care trebuie sa le rezolve copii...asteptam ziua cand vor incepe concursul, nu mai stiu exactcand este
...dar abia astept.Testele rezolvate vor fi trimise la Bucuresti si de acolo vor astepta rezultatele
..Gata, m-am laudat destul![]()
Aaaaa si inca ceva...la noi astazi a fost f cald![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
Razvanel...sa ai bafta la concurs
siiiiii...ce bunatate facusi,doamna?!![]()

si Rebecca spune caca la "partz"...si bineinteles dupa ce a facut "plachia" in cauza![]()
am vazut ca a postat Dienutze la prietene..ma bucur ca sunt ok si ea si Naty!![]()
ce o mai face Katy....ma tot intreb 
Alinutza...multumim de intrebare..Becca e mai bine..mai multe vom sti dupa niste analize..si dupa vizita la Iasi!
.Pupici Adelei!
somnic pufos fete!see ya!

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
Reteta, initial era cu peste si legume( eu am avut ce-am avut cu legumele , ca alea aratau super
), numai ca eu am improvizat, caci nu am avut peste si am facut ficatei
, dar a fost bine si asa.Garnitura era asa : 1 ardei rosu ( eu am pus doi ardei capia), 1 dovlecel si o vanata,suc de rosii, busuioc si lamaie.Dovlecelul si vanata fara miez, trebuie taiate doar marginile, cu tot cu coaja,apoi bucatele, la fel ca cele pregatite pt frigarui, un pic mai mici, arata f bine, o nebunie de culori![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
busymummy spune:
Lady, da... soacra e bona
... part-time (de la 3 la 6), ca in rest e bunica mea bona
Azi am muuulta treaba

, asa ca mai putin cu forumeala
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
AM PRODUSE LA BAZAR !
A_driana spune:
ceau fetelor,
alexa felicitari pt istetul de acasa....si lui multa multa bafta 
magda un pic un pic mai este...si apoi totul va fi bine....tinem pumnii
alina eu cumpar sambata 4l de lapte de capra...il mulge seara de fata cu mine, il aduc acasa, un flacon de 2l il pun in congelator, ceilalti 2l ii pun la fiert, dupa ce l-am strecurat prin tifon...de cand incepe sa fiarba il mai las 10 minute (asa mi-a spus pediatra), il iau de pe foc si-l racesc repede in apa rece in chiuveta...schimb de 2 ori apa si deja ii rece...apoi il bag la frigi si timp de 3 zile il dau...nu are absolut nimic (daca frigi raceste suficient de bine)...apoi il scot pe celalalt, il pun la fiert si acelasi ritual...si toata saptamana bea lapte de capra...laptele din congelator dupa fierbere nu-si schimba gustul, nici culoarea...ii exact ca si prospat...
eu asa fac si nu cred ca are nimic...
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
la voi ploua?ca la noi,da!ma bag la somn![]()

busymummy spune:
La noi e un soare...
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
AM PRODUSE LA BAZAR !
sunshine2009 spune:
Si la noi e soare...frumos de tot si de pantaloni scurti...
tocmai am venit de la vaccinat.
La cresa ii place, si se pare ca il si solicita, pentur ca azi noapte mi-a dormit aproape 13 ore neintors...azi dimineata la 9 incepusem sa-mi fac griji daca totul e ok...![]()
trebuie sa ies scurtr la cumparaturi de sosetute, ca ne-am trezit ca a iesit din toate si mai are doar groase.
Ai vostii copii ce numere au la pantofi? Ca noi traim pe picior maaare 22-23...
harnici la
de 16 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
My_Lady0091 spune:
23 si la noi![]()