Fulgusorii de nov.dec2009 in luna florilor{9}
Raspunsuri - Pagina 6
My_Lady0091 spune:
ma intrebam(prin semne![]()
) de ce e asa gol forumul..de o vreme...avand in consideratie ca afara e
uraaaaaaaat nene
asa ca..unde-i looomea buna
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
Intrebarea asta mi-am pus-o si eu, sa stii... or dansa in ploaie, ca sa iasa soarele
Vlady al meu sigur e afara, sa testeze la maxim nervii soacrei
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
AM PRODUSE LA BAZAR !
gabitza35 spune:
eu sunt acasa,mucosii mi-au cam tras clapa azi si au dormit doar 1 1/2 ora ,asa ca...
Am dat comanda de trici,vom papa si iesim afara sa devalizam bancomatul ...maine cica vine curierul ![]()
mami
de gemenasi

poze
My_Lady0091 spune:
sa le faci poze cu trici..sa-i vedem si noi
busy...da' soacra-ta ii bona?![]()
si...mie-mi place sa dansez in ploaie..stii
(pe bune..)
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
28061982 spune:
Buna fetelor
Salutari tuturor
Adriana cum faci pana la urma cu lapticul de capra? Avem si noi o sursa sigura la tara, insa nu stiu cum sa procedez. Am putea sa luam o data pe saptamaa, insa sotul spune ca nu tine chiar daca il fierb imediat si il tin la frigider nefiind prelucrat termic in conditii de sute de grade si scazuta temperatura brusc asa cum se face la pasteurizare. El zice ca maxim 48 de ore tine. Am descoperit si in Auchan tonomatele acelea speciale unde au lapte de vaca si de capra si acolo tot 48 de ore scrie ca se poate pasra dupa fierbere. Tu cum procedezi pana la urma? Merge congelat? Ca vreau sa ii dau si eu Adelei. Daca nu o sa ii dau 2 zile pe saptamana de capra si in rest lp.
Lady cum e micuta Rebe? Ati terminta tratamentul? Au iesit ok analizele? Si multumim ca te ocupi de capitolele noi oricat de ocupata ai fi.
Getik ati scapat de toate intepaturile inteleg. E ok Ary?
Allexa eu ma gandesc sa intreb la cresa cand ma duc peste doua saptamani sa duc niste acte exact cum procedeaza ei cu olita. Ca auzisem ceva de genul din 2 in 2 ore.Oricum asteptam sa vina caldura pentru operatiunea asta si ma gandesc sa ma duc sa stau pe la tara vreo 2-3 saptamani sa o las fara pampers.
Camy cum esti cu sanatatea? Te-ai programat la parhon?
Shine ma bucur ca v-ati "plimbarit" de Pasti Si noi la fel si am iesit din monotonie.
Magda mai e putin pana pe 27. Ati rzolvat totul? Sunteti gata de plecarer? Te putem ajuta cu ceva? Mergeti amandoi cu el presupun. Iarina ramane cu bunicii?
Laura am auzit eu ca acum se mai face curatenie si noaptea :). Sofia stie.
Eu citesc cand pot, adica cand doarme picea ca altfel e cu scandal. Si asa mi-a formatat scrisul pe net mic mic ca ma dor ochii cand citesc cate ceva. Ea stie pe ce a apasat.
Aici vad ca incepe o furtuna de mama mama. Picea doarme. Inca nu a scapat de mucosi dar asta si pt ca e f frig in casa si stau cu radiator si se usuca aerul si etc. Dar o aspir doar de 3-4 ori pe zi si in rest e bine.
Sa va mai povestesc de Adela. Intr-o seara ma demachiam stand in canapea si o vad ca ia un disc demachiat, da cu el pe tubul de crema si apoi se freaca de zor pe frunte. Am ras si eu si taica-su si am spus ca e prima oara cand se demachiza fimea.
Ieri seara stand la tv, vine la noi la canapea ne zice pa-pa, ne face cu mana si pleaca in dormitor, unde ma astepta langa patut sa o culc.Am crezut ca mor de dragul ei. Am facut repede lapticul si la somn cu ea.
Acum va pup pe toate.
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui 28061982 Magda mai e putin pana pe 27. Ati rzolvat totul? Sunteti gata de plecare? Te putem ajuta cu ceva? Mergeti amandoi cu el presupun. Iarina ramane cu bunicii? |
Noi suntem gata de plecare, mici amanunte mai trebuiesc rezolvate; Iarina ramane cu mamaia.
Plecam pe 16 mai, atunci e programat Rares; pe 27 este programat Razvanel.
Ultima suta de metri...
28061982 spune:
Va tinem pumnii Magda si vo fi cu gandul la voi pana ne veti da vesti grozave. 16 e incercuit in calendar ca sa va transmitem un gand bun. Peste ani si ani sper ca Rares si Razvanel sa fie prieteni buni.
edelyia spune:
buna seara.datele mele sunt DN a mea 18.04.1987, datele fiului sandor-cristian DN 8.11.2009.va pup ms mult
Laura B spune:
Si la noi e vremea urata. Nu am chef de nimic, nu am pic de energie. Am sa ies insa la cumparaturi (de nevoie), si adaug pe lista legume si fructe cat mai diverse din care sa sa fac sucuri prospete pentru fete si pentru noi. Am o carte de smoothies pe care o studiez acum.
Magda, mai aveti putin. Ne gandim si ne rugam pentru voi.
Alina, ai cumva Internet Explorer? Ce sistem? Vista, XP, Windows 7? Daca e unul din astea, vezi pe meniul din Internet Explorer unde e setarea de "Text Size" (poate fi sub "Page", sau sub "View"). Se facea redimensionarea si dintr-o combinatie de taste, dar astea nu le stiu, dar la modelele mai noi de laptopuri trebuie doar sa pui doua degete pe pad-ul mouse-ului si sa le departezi usor prin alunecare ca sa maresti textul sau imaginile din fereastra activa.
bobocel_07 spune:
Lady ma bucur ca ma tot pomenesti pe aici dar eu nu prea am timp de forum deocamdata,sunt in renovari si mai dureaza ceva de acum incolo.Dar eu cum am putin timp va citesc cu cel mai mare drag.Pup mamicile si toti copilasii

alexia_07
Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte