Fulgusorii de nov.dec2009 in luna florilor{9}
Raspunsuri - Pagina 4
My_Lady0091 spune:
in rest...vin cu vesti nu tocmai bune despre fulgusorul luirgagapie,aka Ramona Agapie..-micutza Maya..care a avut probleme de sanatate grave(a contactat stafilococul auriu,in spital la nastere) si au fost nevoite sa duca o lupta acerba pentru a scapa de el;au fost internate si in afara tarii..
Maya e mai bine acum,are 14 kg,am vazut poze cu ea..e o mandrete de fetitza,e vesela...
mai multe va povesti Ramona, cand va avea timp!
o zi faina...
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
aaaa...am mai vb pe FB cu roxaly..si a promis ca va intra si ea cat de curad...micutul Matei o tine ocupata![]()
si voiam sa mai spun ceva lui Bobomom
:ieri,mergand spre parc,pe trotuar,trece pe langa mine un barbat,care semana izbitor cu sotul tau.era sa cad in fund![]()
tot ma intreb ce mai fac:katy, tiusca, mada, romanitza...si restul mandrelor..
aaaaaa...si as ruga-o pe alexia_07 sa ne povesteasca un pic despre ea
, sa o cunoastem mai bine..siiiii...sa ne scrie mai des

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
LA MULTI ANI MAGDA
sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume si sa-ti vezi cat de curand puiul sanatos si complet refacut
Adriana, mamica pufarinului David
edelyia spune:
Buna seara mamaici si pitici.mi-a fost dor de voi.ma reprimiti in grup?
nu prea am intrat ca nu am avut timp,nu caut scuze,dar chiar am fost f ocupata.acum am ramas singurei,caci taticul nostru e la munca in strainatate,noi am mai crescut,avem 4 dintisori doar deabea acunm ne mai ies 3,pasat cu furculita doar papam de la 7 luni,cu olita ne obisnuim stim la ce se foloseste,o mai folosim la treaba mica ,dar la cea mare preferam inca scutecelul...asta e si exersam de la 6 luni cu ea si degeaba...nu vrea scorpia mica deloc.ne-am mai confruntat cu o fimoza care ne-a creat probleme,ne-am operat la mures in martie,ii ok operatia,dar in urma ei ne-am ales cu o infectie cu enterococ.acum suntem sub tratament antibiotic si urmeaza din nou o alta urocultura,in rest suntem ok,neastamparati si ne place numai afara in curte si la copii multi.mergem de la 10 luni jumate,iar acum fugim,ne cataram...papam detoate.acum merg sa citesc din urma...va pupam si sa va creasca mari si sanatosi copilasii.

A_driana spune:
edelia bine ai revenit...ma bucur ca ne-ai scris, ca piciul creste frumos si ii sanatos...dar cum ati ajuns la operatie?
sper sa ne scrii mai des
un
tie si la nazdravan
Adriana, mamica pufarinului David
edelyia spune:
diagnosticul de fimoza ni s-a pus de la 5 luni de dr pediatru,la un an am pers si la un chirurg pediatru care a confirmat si ne-a indicat operatia,insa am evitat inca cateva luni...pana cand intr-o seara la baita ma observat ca incearca sa faca pisu,il durea si i se umflase putulica si asa ne-am dus la urgente la mures si am fost programati la 3 zile pt operatie.in timpul asta pana la interventie am tinut puta ff mult in ceai de musetel asa ne-a recomandat.adevarul e ca la noi o fost f lipita pielita de gland inca de la nastere si f stramta.am incercat decalotarea,dar mi-a fost frica sa fortez prea tare caci intr-o seara cu toata vitamina a uleioasa i-a sangerat cu incercarile mele.i-am facut mai mult rau.acum suntem bine...problema e enterococul...de ustensile si spitale super dezinfectate
.targu mures medici buni...curatenia lasa de dorit.avantaje si dezavantaje.
My_Lady0091 spune:
eledya..bine ai revenit.
dat fiind faptul ca nu ai mai scris demult...nu mai avem datele voastre,asa ca...fii buna..si adu-ne aminte:
DN tale
nume bebe,data nasterii sale.
la noi figurezi la sectiunea asteptam vesti de la...
ar maib trebui sa stii ca odiseea s-a despartit in doua..in urma unor divergente..asa o parte din fete le gasesti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163631&whichpage=4
tu poti scrie unde vrei si unde te simti bine...si aici..si acolo sau numai intr-un singur loc.e alegerea ta.
ma bucur ca ai revenit...
sa fie intr-un ceas bun!!!
imi pare rau de problemele medicale avute...dar nu esti singura!
Ady...pup...ceeva poze...cand?cu cortul,ma refer..![]()

My_Lady0091 spune:
te-am si botezat..noroc ca a trecut Pastele![]()

sarbatoritelor zilei!!!