Fulgusorii de nov.dec2009 in luna florilor{9}
Raspunsuri - Pagina 18
vias spune:
eu ii dau legumele asa...taiate cu cutitul.... pe unele le inghite, pe altele le scuipa 

acum am fost sa-mi iau indemnizatia
si imediat am mers la magazinul H@M si in sfarsit i-am gasit lui Flaviusel o palarioara super, doar 20 ron si are si cu ce sa o leg sub barbita 
asa vrea, nu vrea, o sa o tina pe cap..
am mai vazut ochelari de soare, foarte faini, 20 ron, sandalute 25 ron si costum de baie pt moi cu 40 ron...super fain, o sa merg si eu sa-mi cumpar... atat d emulte lucrusoare faine 
si la preturi nu tocmai mari...ci chiar destul de acceptabile ...
lady cu papica la Fla...nu stiu sincer, nu-mi place deloc, dar deloc faptul ca nu mai mananca ca inainte..
eu mai am rabdare, dar nervi?? 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
allexa e supertare piciul tau 
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
de acasaaaaaaaaaaaaaa

allexxia_m spune:
Salutare tuturor!
Sunt sora Magdei, am intrat sa va spun noutatile din Germania:
"Au reusit prin cateterism sa puna stend pentru stenoza si sa inchida shuntul de la a doua operatie"
Deocamdata atata, revin cu noutati cum le am si eu!
Mult noroc in continuare lui Rares!
de
Adina Maria 
poze Adina
vias spune:

Doamne ajuta!!!
Ma rog la Bunul Dumnezeu si la ingerasul meu special sa-l ajute pe Rares 
My_Lady0091 spune:
Sa te auda Dumnezeu,Alexxia!
multumim!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Laura B spune:
Doamne ajuta!
Multumim pentru vesti, Allexxia.
La multi ani, Cryss-oana! Sanatate, si multe bucurii!
Camy, ma bucur ca ai din nou calculator si acasa
Copilasii au si ei perioadele lor, cu mancarea. Si sunt atat de diferiti unii de altii, ca zau ca nu are rost sa faci comparatii.
Eu Sophiei inca ii zdrobesc legumele fierte, inclusiv albitura care o gasesc aici si care se inmoaie exact ca si morcovul. In ultima vreme fac zilnic cate un suc proaspat din legume si fructe. Sophiei ii place mult, insa il bea numai din
siringa mare (asta e una care are un fel de cioculet la capat). Carnita i-o tai marunt si i-o pun in fata. Macaroanele la inceput i le marunteam cu furculita, acum i le dau intregi.
busymummy spune:
Neatza, fetelor
Cryss LA MULTI ANI si scuze de intarziere![]()
Adriana - Vlady mananca deja totul taiat exact ca pentru noi... si macaroanele normale, fara sa i le fac mici, cu dezavantajul ca dureaza 2 ore masa
... si cu emotiile de inceput "sa nu se innece" (peste asta treci mai greu... trebuie sa-ti faci tu curaj si sa-l lasi sa invete sa le mestece)
Magda
restul fetelor

Am intrat asa pe fuga... sa nu ma uitati
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
AM PRODUSE LA BAZAR !
vias spune:
sa