Fulgusorii de nov.dec2009 in luna florilor{9}
Raspunsuri - Pagina 17
Laura B spune:
Magda, va asteptam inapoi cu bine!
Lady, eu nu te pot ajuta pentru ca nu am experienta cu rosu in gat la copilasi asa de mici. Va citesc insa, ca sa invat si eu pentru viitor. Multa sanatate Beccai, sa se faca bine repede 
A_driana, adica cum "sapca cu protectie pentru ceafa"? Are un material care atarna in spate, ca sa-i protejeze ceafa de soare?
Allexa, spor la treaba! Wow, nu e usor sa zugravesti cu doi copii mici in casa...
Camy, ma bucur ca o sa-ti primesti calculatorul! Timp sa ai, sa poti sa ne mai povestesti despre voi!
allexa06 spune:
Da, asa este, e foarte greu.Dar am vrut asa de mult sa schimb ceva in sufrageria asta...Astazi abia am eliberat camera.A venit mama mea si ne-a ajutat un pic, a mai stat in dormitor cu Stefan...atat cat se putea,sau cat vroia, dar oricum ne-a ajutat.Maine dupa amiaza il ducem la ea , sa varuim noi( caci noi ne vom face camera
), dupa ce il iau pe Razvan de la gradi, va merge si el acolo si seara ii vom aduce acasa.Caci cu ei in casa nu avem cum...Stefanut cred ca ar fi in stare sa se bage in galeata cu var![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
Laura B spune:
Allexa, te inteleg. Noi am zugravit singuri casa in care stam acum, inainte sa aducem orice mobila. Pe atunci era si mama aici, si ne-a ajutat enorm ca a stat ea cu fetele cat eram noi la treaba. Chiar si asa, efortul a fost mare... dar si satisfactia a fost pe masura!
vias spune:
'neazta
am venit repede, repede cu
ca de cand nu v-am mai dat una buna si caldaaaaaa 

sper ca de diseara sa am calculatorul acasa..si sa nu mai am surprize neplacute cu el 
sper ca atunci sa va pot spune si scrie mai multe...acum vreau sa termin ceva si sa plec acasa la puiul meu mic....s-a hotarat!!! nu merge anul asta la cresa, sta cu soacra...pana in toamna sta la ea, ca are curte...il ducem dimineata si il iau eu dupamasa...si din toamna, vine socrela la noi pana in primavara urmatoare...
Spr sincer sa fie bine, sa ne intelegem si s anu regret decizia luata acum!
Fla inca nu-mi mananca atat de bine ca altadata
sper sincer sa-si revina repede...ca imi distrug nervii in ritmul asta, tot am impresia ca doarme nemancat..la un moment dat am si 
de ciuda... Cat am fost internati, mai eram in salon cu o mamica, cu un baietel de 1 an si 4 luni...Dumnezeule cat putea manca copilasul ala 
...plangea dupa mancare..si al meu...

Maine mergem la control sa vedem ce mai spune medicul si joi sau vineri mergem sa-i fac glicemia..de asta imi e f teama ![]()
pupici, o zi faina..
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
sunshine2009 spune:
'neatza fetele,
am intrat si eu repede la cafea, ca azi e ziua mea libera! ![]()
fug apoi sa dau telefoane pe unde mai trebuie , sa rezolv din haosul de acasa.
Multu' Lady de articole, f interesante!
Ma bucur sa vad ca instinctul de mama functioneaza, adica multe lucruri daca ramai calm si incerci sa te pui in postura copilului, vei observa ca de fapt lucrurile la care la inceput ai avut tendinta sa zici "nu", de fapt ar putea fi un "da" fara probleme. deex, si ce daca se murdareste pe haine de la mancare, doar nu e mancarea fierbinte sa se arda, iar hainele nu trebuie sa mergem 5 km la rau iarna ca sa le batem pe piatra...
Laura, da, sapca e normala cu cozoroc, de "smecher", si pe jumatatea din spate a ei are o bucata de stofa cam de o latime de palma. Din pacate Jr. nu o suporta, ca-l freaca pe gat. Bucata asta poti sa o ridici sus , ca are scai sa o fixezi. Dar la noi nici asta nu functioneaza.
Ieri seara am facut paine cu ou si ceai de menta (din cultura proprie)
ne-a fost atre dor la toti. A mancat si Jr pe langa cina inca o felie de paine, si s-a jucat de-a pecuitul ei cu furculita. Dar si ce satisfactie avea cand nimerea bucata...
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
vias spune:
nici eu nu am succes cand vine vorba sa-i pun lui Fla pe cap sapca 
...acum e cum e, sa vad ce fac la vara...sau si mai si...la mare 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
A_driana spune:
'neata
laura da, ii sapca cu cozorog si la spate are o bucata de material, la fel ca sapca, care ii acopera ceafa si varful urechilor...ii f buna pt canicula...si are scai cu care poti prinde materialul de la ceafa sus, si ramane doar sapca...
David nu are nici o pb cu sepcile pe cap...poarta de oricare ii pun...
alexa sa ne arati opera voastra cand ii gata...
camy o sa fie buna glicemia, o sa vezi...
nu are Fla ceva masele care fac pb si de aia nu are pofta de mancare?
shine ma bucur ca ne mai scrii 
Adriana, mamica pufarinului David
allexa06 spune:
Salutare! Si eu pe aici alaturi de voi
acum am un pic de pauza.
Sa vedeti, dimineata ma duc cu Razvan la gradinita, pe jos.Discutam noi pe drum ca astazi are engleza...la care Razvan din vorba in vorba a inceput sa-mi spuna toate animalele pe care le stia el, in engleza.Imi spune cum se zice la porc-pig,caine-dog,pisica-cat etc...si eu il intreb, dar la soricel ?Si-mi raspunde : soricel-chit 
.
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
Camelia..ai rabdare.
eu cand am iesit cu Rebecca din spital refuza mancarea...douaq saptamani i-am pasat legumele si carnea la blender,iar!cand simtea gustul de carne sau de banane..scuipa tot din gura.branza nu voia...nimic nu manca..doar lapte HN si orez cu morcov,atat accepta...treptat isi va reveni,vei vedea!
.succes in proiectul soacra-bona
,sa dea DD sa fie bine!
.siiii...unde mai putem vedea poze noi cu voi?
sunshine..ce mai faceti voi?ce face Dominicu'...mai povesteste-ne de el!!!plsssssssssssss

LA MULTI ANI cryss_oana!!!!

Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:

LA MULTI ANI CRYSS_OANA

fetele care nu mai blenduiti la copilasi de mult timp...cum mananca copii carnea, legumele (patrunjel, pastarnac care nu se pot pasa), taitei, paste?
Adriana, mamica pufarinului David