Fulgusorii de nov.dec2009 in luna florilor{9}
Raspunsuri - Pagina 15
A_driana spune:
'neata
o cafea cu lapte dau eu ca-s pe baricade...
un we superb sa aveti
Adriana, mamica pufarinului David
A_driana spune:
eu habar n-am ![]()
eu acuma fac macrou cu legume la cuptor...sper sa-mi iasa bun ca-mi ploua in gura de pofta...o sa-i dau si la David putin macrou, ca el numa somn a papat pana acuma....nu stiu daca ii bun sau nu pt copii ...sper doar sa nu-mi faca ceva de la el
dupa pranz plecam la tara...iuhuuu...
v-am pupat
A_driana spune:
'seara fete cucuiete
n-a mai scris nimeni ![]()
sa va pove 2 intamplari azi cu David, imi vine sa-l mananc atata de drag mi...
azi dimi sotul desfacea baxul cu apa plata, a taiat folia si a pus-o in spatele lui, el continuand sa aranjeze sticlele la locul lor obisnuit....eu ma imbracam....si dupa cateva secunde aud usa de unde ii cosul de gunoi ca se tranteste putin....adica puiul lui mama a dus folia la gunoi
...dar fara sa-i spuna nimeni absolut nimic...am ramas
...stia el ca aia se arunca la gunoi...
scutecul si-l duce la cos daca i-l dau, dar asa sa arunce el ceva fara sa-i spun...
si la tara, a gasit desfacuta geanta lui cu boarfe...a vazut o banana, a luat-o si a incercat de ,mot' sa o desfaca el...cand l-am vazut i-am spus ca i-o desfac eu, dar eram convinsa ca se joaca cu ea...i-am desfacut-o, a luat-o in ambele maini (tinea asa finut cu mainile de ea parca era ceva bijuterie
) si a inceput sa manance singur (pana acuma numa punea gura sau dintii daca mancam eu) dar musca bucati destul de mari....si a mancat el singur aproape toata banana, dar o manca cu o poftaaa...
in ultima vreme am observat ca incepe sa mestece, desi are numai o masea iesita, mananca mai bine biscuitii, painea, pufuletii...a progresat in ultimul timp...
si gata cu laudatul
...poate par lucruri minore, dar le-a facut pt prima data de buna voie, si sunt tare bucuroasa...merge pe drumul cel bun ![]()
o seara faina 
My_Lady0091 spune:
pupam pe David, inteligentul,frumosul,harnicul si finutu' lu' mami!

Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
Salutare !
Noi am fost plecati astazi la iarba verde, a fost tare fain
.
Lui Stefanut i-a mai iesit un dinte
, dintisorul cu nr 8...pana acum nu are nici o masea
, dar vor iesi ele...cred ca toate odata, ca ce este in gurita la el...
A_driana- felicitari strumfului pentru lucrurile noi...ai baietel mare de acum.Si Stefanut a dus lucruri la gunoi, de exemplu telecomanda de la tv
, noroc ca am vazut-o si nu apucasem sa duc gunoiul
...ai grija ce mai arunca ![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
neatzaaaaaaaaaaaa....si o zi frumoasa sa aveti!

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
'searaaa
astept sa inceapa sapt sa se ,inghesuie' lumea sa scrie 
o seara faina sa aveti
My_Lady0091 spune:

Domnul fie cu voi:Rares&Magda!

zbor lin sa aveti,mainile doctorilor sa fie ghidate de providenta...si sa va intoarceti victoriosi si de aceasta data!