Fulgusorii de nov.dec2009 in luna florilor{9}

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Noi fugim la parc,voi?

O zi buna sa aveti fete!

Va anunt ca Bobomom a ajuns in Bucuresti..cred!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

'neatzzzzzzzzzzaaaaaaaa!

Neata, spun si eu acum la amiaza
Pe Stefan l-am dus la culcare si eu...m-am apucat de pictat, sa vedem ce iese, ca e tare greu,pana m-i se da mana...
Plimbare placuta

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

acu' bagam somn...
servesc un pahar de vin rosu(si asa beau din an in pasti) si incerc un pic de relache...ca s-a cam adunat oboseala

alexxa....sa ai muza langa tine si spor!

restu'...w-e placut!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

repede sa scriu si eu ceva, pana nuplec acasa..
In principiu, azi e calculatorul gata...dar nu-l iau decat marti, deoarece s-au ivit prea multe probleme acum si anume... s-a stricat frigiderul, acum merge sotul dupa el, nu mai e in garantie si i-au schimbat toata carcasa...asa ca cine stie cati bani dam acolo, cu Fla azi iar am de cumparat medicamente, multe... pt mine la fel, azi trebuie sa platim si rata 2700 ron, sa cumparam si ceva de mancare ...asa ca pana marti am zis "pas" la calculator...

Fla e tot pe tratament, a facut o enterocolita acuta, plus rosu in gat, plus 2 masele iesite dintr-o data asa am ajuns la spital...tocmai ce-l trecusem pe lv..ca acum suntem iar pe lp fara lactoza..si nu mai revenim la lv decat dupa 2 ani si jumatate...asta este...

Fla inca nu e f bine, incet, incet isi revine, dar tare greu a fost cumplit in spital...

...euuuuuuuu...cu tratament in continuare, si regim....si mai uit sa mananc din cauza ca trebuie sa fiu cu ochii in 4 cu Flavius

Va pup, luni ne mai auzim sau ne mai vedem...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Camy

Ultima suta de metri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

camy sanatate multa va doresc

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Camy, multa sanatate si de la noi!

Fetele, eu de o saptamana am dureri groaznice de geneunchi, mai corect pe partea de deasupra , dinspre fata. A inceput la piciorul stang, cel cu operatie acuma 2 ani, si am dat iara vina pe ea, insa acuma a migrat si la dreptul, si e atata de rau ca nici nu mai ma pot pune pup sau sa ma aplec dupa copil. Nu m-am lovit, n-am cazut...nu stiu de la ce poate sa vina. Efectiv mi se blocheaza.

harnici la de 16 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Sunshine, eu am patit-o cu o zona de pe laba piciorului, mai sus de degete. Nu am cazut, nu m-am lovit dar ma durea asa de tare ca schiopatam si abia mergeam.
Am tratat-o cu indiferenta vreo saptamana-doua, cu gel antiinflamator si analgezic alte doua saptamani iar apoi am fost la medic care mi-a dat un antiinflamator pastile puternic si un altul sub forma de crema, am facut 10 zile de tratament si am scapat... nici acum nu stiu ce s-a intamplat atunci.

Ultima suta de metri...

Mergi la inceput

'neatzzzzzzzzzzzzza....

Raressssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

camy..sanatate amandurora!

o cafea,un colt de paine...da cineva?

w-e minunat!

Citat:

Mergi la inceput