Fulgusorii de nov.dec2009 in luna florilor{9}

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui busymummy

Azi am picat in butoiul cu melancolie si remuscari

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

Ruxi....da hadi'di,vrei smotoceala...parinteala se invata,nu te nasti cu ea...si apoi e sotul tau..care poate sa te ajute..sa invete,sa se documenteze...

ete na...nu te invinovati...esti o mama buna...dedicata ca si noi

suntem tinere si suntem aici...si cand ploua si cand e soare..si invatam unele de la altele

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

sunt convinsa ca ii vei creste cat poti tu de bine si ca le esti dedicata lor cat poti de mult...
suntem diferite, dar vrem acelasi lucru: sa ne crestem frumos copii...si fiecare o face in felul in care stie si poate...

si acuma bine ca a venit sotul, ca toata ziulica am batut aici din gura

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

ramas...alone?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

aci's io

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Si eu... citesc din urma si revin. Ahhh, si nu eram la serviciu: cand la voi e ziua, la mine e noapte si fac

Mergi la inceput

Amaranth pana acum nu am cumparat, nici nu-mi amintesc sa fi vazut pe vreundeva, desi numele nu mi-e complet strain. Hrisca cred ca i-am dat- a trebuit sa ma uit in dictionar care e traducerea in engleza-, dar in combinatie cu alte cereale ca asa au venit.

Quinoa am in casa dar fac rar, iar Sophiei nu prea ii place.
Eu ii dau destul de des fie ovaz ("oat"), fie o combinatie de cereale de la Heinz pe care le amestec cu iaurt si cu fructe pasate. Daca si cand se poate, incerc sa cumpar organic tot ce stiu ca aici are mai multe pesticide, chimicale, hormoni or antibiotice, asta mai ales dupa ce am citit cateva articole despre ce e in hrana pe care o gasesti in America de Nord.

Dar in general, ca si Busymummy, ii dau Sophiei sa manance de toate, mai putin alune, floricele, si altele care sunt periculoase la varsta ei. Fata mea mica e si foarte pofticioasa. Se intinde la orice vede ca mancam si noi. I-am dat deja inghetata de ciocolata, a gustat (si i-a placut) Nutella, dar evident ca nu in cantitati mari si nici foarte des.

Acum, pentru ca stau acasa si am timp mai mult, m-am apucat sa fac si cate un suc proaspat de legume+ fructe pe zi. Dar cand voi merge din nou la serviciu, nu voi mai avea nici timp si nici energie, asa ca fetele vor manca ce va fi mai usor de facut.

Mergi la inceput

Camy, sanatate si lui Fla si tie Cand o sa ai calculator, sa ne scrii si noua ce s-a intamplat, de ce tine si el regim...

Mergi la inceput

Magda, tinem pumnii. O sa ne poti scrie din spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Nu o sa am laptop, va scrie sora mea cand va putea, i-am lasat eu datele.

Ultima suta de metri...

Mergi la inceput

'neatzzzzzzzzzzaaaaaaaa!

Citat:

Mergi la inceput