FIV Dr. ALBU DRAGOS 29

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Angelica,nu stiu dc ai citit ce a scris mai in urma, ma repet si aici, cand i-am spus d-nei lucia vaduva ca am facut analizele acestea in dimineata asta si am rugat-o sa ii transmita ea si d-lui dr , sa nu-l mai deranjez eu doar pt atat, a reactionat foarte ok, chiar a spus ca e foarte bine ca le-am facut si pe astea..

Mergi la inceput

nu mai spune nici o fetita nimic, nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

DA anastasia citisem ,dar ma intrebam de ce nu ti-a spus dr sa le faci si mie mi spus ........asta nu intelegeam,dar cred ca la mine a fost sarcina pierduta si dasta mi le-a recomandat .TE pup si sunt cu ochi pe tine ,astept postarile tale !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor ce sa cred o si iesit soarele si pe strada mea?mi-a intarzit 2 zile cm insa am dureri vagi pe sub burta care vin si pleaca ma dor putin sfarcurile la atingere.

cu toate astea am facut ub surechek din asta ultima generatie si a iesit destul de roz semiinchis,am mai facut unul la 5 minute si a iesit a -2a linie aproape invizibila se vede doar in soare,iar la 3 ore l-am facut si pe al 3 -lea si a iesit un roz pal.

ce sa cred ca totusi ma doare pe sub burta am pus acum un utrogestan.

cumva era de asteptat ca sun in a 6 a luna de stimulare ,insa am facut stimulari mult mai puternice in primele luni si 2 IA cu dr,Albu si nimic. sa fi ramas natural?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

altesa am inteles eu bine, tu ai inceput stimularea ??? mai bine faci urgent un bhcg ca sa stii sa o opresti. testele din urina pot fi inselatoare.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

eu sunt pe tratament de stimulare de 5 sau 6 luni si se pare ca luna asta am raspuns bine am ovulat in ziua a 16,17 si acum sa vad ca numi-a intarziat degeaba am 2 linii pe 2 teste si vroiam parerile celor care ati mai facut teste ca ne chinuium si noi de 4 ani si parca tot nu ne vine sa credem.

mi-e si frica sa ma bucur

beta o sa fac luni maine dim mai fac un test.

parca imi vine sa fac si analizele pt. mutatii si pai luni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

eu sunt pe tratament de stimulare de 5 sau 6 luni si se pare ca luna asta am raspuns bine am ovulat in ziua a 16,17 si acum sa vad ca numi-a intarziat degeaba am 2 linii pe 2 teste si vroiam parerile celor care ati mai facut teste ca ne chinuium si noi de 4 ani si parca tot nu ne vine sa credem.

Altesa, daca va fi sarcina, atunci ai dreptul sa dai un tur de la Pamant la Luna si inapoi..si daca tot au iesit 3 teste , toate usor spre pozitiv, poate e sarcina...
Tu ai ciclul regulat, de obicei, sau din cauza stimularii este regulat si atunci intarzierea ar putea fi semn de sarcina? Eu sunt la prima stimulare si aceasta va fi doar de o luna cu FIV la final, de asta intreb...
Sa dea Domnul sa fi ramas gravida, sa fie asta cauza intarzierii.

Mergi la inceput

anastasia eu am un ciclu vraiste de obicei si-a mai revenit de cand cu stimularie.daca iese si cel de maine cu 2 linii sunt mai sigura.

luni ma prezint la beta oricum !

ce analize sa cer pt. mutatii in afara de V laiden ca pe asta l-am facut la cererea lui albu si a iesit negativ

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

Altesa, mie o singura data mi s-a intamplat sa iasa un test de sarcina pozitiv, dar sa nu fie vorba de sarcina, asta se intampla acum 7 ani in urma, faceam un tratament pt dereglare hormonala, chist maricel pe ovarul drept, etc..atunci nu ne chinuiam inca sa facem bebe, dar ne-am fi bucurat enorm sa fi ramas gravida;

nu mai stiu ce mi s-a dat atunci sa iau, dar atunci am aflat prima data (eram si mai mititica atunci,acum fac acusica 29, in iunie, la final, culmea, cand am FIV)ca dozarile hormonale pot modifica valorile hCG si pot da rezultate false.

Asta e unica mea experienta de acest fel, in rest, dupa aproape un an de la aceasta intamplare, cand am inceput investigatiile si tot tacamul, s-au facut sute de teste de sarcina, cred ca devenisem si paranoica, dar nu a mai iesit nicioadata pozitiv, nici macar eroare..

De aceea, eu totusi sper sa fie bebic in burtica, sa nu fie vorba de nici o eroare.

Mergi la inceput

Eu dimineata le-am facut pe acestea si am platit 705 ron pe ele.
- Mutatiile Factorului V Leiden si Factorului II
- Mutatiile genei MTHFR
- Mutatiile genei PAI-1
Factorul V Leiden il mai aveam facut, dar in analizele de coagulare, deci era altceva. Acestea sunt in tabelul de biologie moleculara.
Pe mine ma bagase aseara in viteza QiaoBing si bine mi-a facut.
Sa astept rezultatele acum, imi pare rau ca nu am stiut de ele mai de demult, sa le fi facut pana acum si acum sa raman cu mintea libera numai pt FIV...dar mai bine mai tarziu decat niciodata

Mergi la inceput