5 mai - ziua barbatului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

N-am stiut, aflu si eu azi. Deci, inca nu mi-am felicitat jumatatea .

Mi se pare normal insa. Egalitate in drepturi, au femeile, sa aiba si ei.

Aici pe 8 mai e ziua mamei, ca pe 8 martie e numai ziua femeii. Iar pe 19 martie e ziua tatilor.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Eu mi-am intrebat sotul daca vrea sa serbeze ziua de azi si mi-a spus ca nu, asa ca al meu barbat nu o considera oficiala m-am scos

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu am uitat de ea..noroc ca mi-au adus aminte altii.
O sa-l felicit..ma gandeam sa-i fac cinste c-o bere,dar e la regim..pe de alta parte as putea sa-i iau o bere sa vada ce sotie buna are(doar gestul conteaza,nu?)si apoi s-o beau eu,sa nu zica el ca nu-s alaturi de el si nu-l sustin in regim :)))
Acum serios vorbind,asta e asa neoficiala si au impus-o ei,deci nu se pune.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

si inca ceva care ma distreaza..ma intreb daca Naomi sarbatoreste si ma mai intreb care dintre Elton John si sotul/sotia sa sarbatoresc

Majoritatea transexualilor sunt nascuti femei in corpuri de barbat (sau barbati in corp de femeie). Deci, probabil, Naomi nu se considera barbat. Elton John cred ca ar sarbatori impreuna cu partenerul sau pentru ca a fi gay nu inseamna a fi si transgender.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

anul trecut fix de ziua barbatului ma aflam in primarie si fiinca tocmai sosise si primarul sa-si felicite subalterni de ziua lor functionarul care se uita pe actele prezentate in urma controlului de emotii a facut o gafa ,recunoscuta ulterior pana si de seful lui , in urma carei m-am ales cu o amenda babana .pe care am platit-o ca sa nu am probleme si nu am mai facut cantestatie ca deja mi se facuse lehamite.
asa ca pt mine ziua barbatului este naspa...am sa imi aduc aminte mereu de problema asta si injur ( in gand) toti barbatii

--------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:

asteptam sa apara si subiectul.

chair daca e o sarbatoare noua,preluata,da..eu sunt pro!

nu il voi sarbatori cu o savarina(cum lesne declara o animatoare din show-ul lui Capatos) sau cu mici si bere(cum declara cealalta)insa vom sarbatori existenta genului sau cumva...

si inca ceva care ma distreaza..ma intreb daca Naomi sarbatoreste si ma mai intreb care dintre Elton John si sotul/sotia sa sarbatoresc

sunt carcotasa azi..da-mi place

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Ai luat tzeapa. Aici nu se sarbatoreste ziua barbatului.

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Citat:

asteptam sa apara si subiectul.

chair daca e o sarbatoare noua,preluata,da..eu sunt pro!

nu il voi sarbatori cu o savarina(cum lesne declara o animatoare din show-ul lui Capatos) sau cu mici si bere(cum declara cealalta)insa vom sarbatori existenta genului sau cumva...

sunt carcotasa azi..da-mi place

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Ai luat tzeapa. Aici nu se sarbatoreste ziua barbatului.

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui madau

Eu l-am felicitat pe al meu si i-am luat si cadou..pt ca e si ziua lui..de nastere

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

La multi ani, sa iti traiasca!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Multumesc, multumesc!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

I-am calcat 2 camasi de dimineata, am rugat-o pe mama sa-i faca niste cartofi prajiti cu snitel de pui (ca deh, era ziua barbatului!), iar seara si-a luat o bere. Eu zic ca este suficient, nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

el mi-a adus un buchet de lalele,eu doua beri,gatit o cina..si seara s-a incheiat "romantic"...adormind tustrei(noi si lipishtoaca),parca eram cazuti pe front!

Citat:

Mergi la inceput