Mamici si Gravidute Italia -102-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ale - sper sa fie o boala a copilariei atunci, decat alergii sau alte complicatii. Sa ne spui ce ai facut la pediatra. Eiii, cand iti tot spuneam noi ca au perioade si perioade ... si tu te stresai cu mancarea. Pup Ale.

alina - daaa, de azi noapte m-a luat. Acu imi beai un ceai cald cu multa lamaie si miere. Ce altceva pot sa fac ...
Tu cum mai esti cu pregatirile de nunta? Tort, rochie, invitatii, de-astea ... hai ca incepe AMR-ul si pt. tine .

Cine spunea de gargara aia cu apa si sare? Mai imi scrieti o data reteta? Daca nu oi vomita ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Petro, nu stiu ce sa zic...ca nu prea se manifesta ca o boala a copilariei...

Ioana, zicea de gargara, faci gargara cu apa si sare, din cate stiu eu pui asa cat crezi, apa putin calduta....dar eu nu am reusit niciodata ca imi venea rau...

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Aha, credeam ca sunt cantitati anume ... eu incerc, desi sigur vomit. Vomit si-asa, da' dupa cockteilul asta delicios ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Aha, credeam ca sunt cantitati anume ... eu incerc, desi sigur vomit. Vomit si-asa, da' dupa cockteilul asta delicios ...

iti zic ca eu am renuntat sa mai incerc, am facut de cateva ori cand eram mititica...da acum cu greturi nu indrazneam sa incerc, mai bine suportam durerile de gat

merg sa ne pregatim sa iesim in parc...desi cred ca nu stam mult ca de e ceva ce se ia nu as vrea sa ia si alti copii, o sa vad la fata locului daca mai sunt copii prin parc

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

BRAMBU-reteta e simpla,intr-o juma de pahar de apa pui o lingura de sare,sper sa nu vomiti,eu nu pot sa fac .
invitatiile sunt gata,faine,sunt multumita de ele.tortul tre sa-l ordinez,dar cand ajungem,de la inceputul lunii pana in 20 oi combina ceva.am vazut poze si situri cu cofetarii de pe la noi-FB sa traiasca -dar mi s-au parut tare ..incarcate.vanno tanto alea cu martipan sopra dar nu stiu cat sunt de bune.eu as opta ptr un diplomat cu fructe,preferatul lui C.costumul de mire l-am ochit,dar asteptam "momentul".iar ptr davide am vazut unul singur care mi-a placut pana acum,dar e blu.il vroiam nero lucido,come quello del papa.mai cautam,foarte probabil sa facem un giro la milano in iulie,vedem cum ne organizam cu ceva zile de ferie.cam atat,vezi ce repede am rezolvat totul.nu prea ma agit,daca mergem la restaurant,ne imbracam si ne prezentam,ca altceva.in comune suntem la 10.15 iar la biserica la 11,deja prenotati.

Mergi la inceput

pana ne schimbam

si noi am avut diplomat cu fructe

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

era bun,vero????e ceva ce palce cam la toata lumea.eu l-as fi vrut de cioco dar e mai fain alb.in schimb nasa a zis ca-l vrea cu martipan,o sa-l ordinez viola culoarea ei preferata.idee de cadou ptr nasi??????????????

Mergi la inceput

alina - din toate pregatirile alea pe repede inainte ai uitat rochia de mireasa. Sau te prezinti al naturale? Ai avea nunta cea mai chic, parol!!

Cadou ... cerceteaza si tu cam ce le-ar trebui, daca le-ar trebui ceva (de ex. eu le luasem de botez un piumino) ... daca nu, ceva simbolic, un tablou, o icoana, un ceas de perete etc. Bineinteles, ceva deosebit.

Mergi la inceput

BRAMBU-non tentarmiiiiiii.rochia care-mi place am gasit-o pe net,dar nu am curaj sa o ordinez,nu ma incred,consider totusi ca e mai bine sa o probez.asa ca in primele zile can ajungem in ro,fac qualche giro si sper sa gasesc ceva pe gustul meu,ceva f simplu.sunt multe magazine de gen la tg.mures-ALE stie,sibiu sau cluj,deci destul de aproape.
la botez le-am luat un isus din argint,acum ma gandeam la un copriletto,ceva arancione,stiu ca si-au luat un tablou cu apus de soare.deci cam cum zici si tu...

Mergi la inceput

Nici mie nu imi plac torturile prea etajate, prea inflorate, prea impopotionate. Si mai imi plac alea de forma patrata/dreptunghiulara, decat cel clasic, rotund. Eu asa as fi vrut sa il fac la nunta, da' avea tavile ocupate cu altul mai rapid decat mine . Mi-ar fi placut ceva de genul asta, ca forma.

EDIT: Vezi in josul paginii, postarea lissei, un tort alb cu mov.

Mergi la inceput