cu copiii la mare - bebe-all-inclusive ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Da, m-am interesat, noi am renuntat "all inclusive" - ca nu este all inclusive .Deci, ce inseamna asta la noi ? Trebuie sa platesti pensiune completa( noi adultii) ca,copii sa beneficieze de cazare si masa gratuita-asta insemna BV-100 lei/ pers. Sejurul ar fi ajuns in jur de 2300 lei( plus banii de benzina )
Ei te incanta cu toate chestiile pe care le enumera,erau programe f faine pt copii. Noua ni s-a parut mult, masa in valoare de 200 lei pe zi pt doi adulti si sa fim conditionati de programul lor si de meniuri fixe.Cu banii astia mananci oriunde vrei si orice vrei.
In legatura cu facilitatile pt copii,nu iti ofera NIMIC din ceea ce spun: carut pt plimbare,patut bebe si asta din sursa sigura,am sunat direct la hotel si mi-au spus ca nu au , daca ne trebuie sa ne aducem noi .Ei ne puteau oferi,scaun de masa pt bebe si patul suplimentar( care ti-l pot da oriunde)
Deci unde este all inclusive ?
Cand am vazut ca a aparut si la noi asa ceva, ma gandeam si eu ca poate incet-incet, ne mai "dezghetam si noi",dar de unde...
In final noi am rezervat deja la un hotel in mamaia,doar cazarea si micul dejun( pt ca asa era mai ajantajos).Si de mancat vom manca unde vom vrea noi, la ce ore vom vrea noi, fara sa fim conditionati.Pt cel mic, ca in definitiv pt el era marea problema, ne vom descurca,caci nici ei nu-ti ofereau decat iaurturi,sucuri naturalepireuri de fructe,legume si cu astea ma pot descurca si eu

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mda...deci e asa cum ma asteptam. Ma si miram sa existe

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sincer, eu n-am auzit de hoteluri nicaieri in lume pana acum care sa ofere carucior.
E drept in afara Romaniei, la locuri de distractii ptr copii, iti ofera contra cost sau nu carucior.

Patut ar trebui sa ofere la majoritatea hotelurilor cand faci rezervarea ptr adulti + bebe.
Sa nu fii conditionat de regim all inclus sau nu.

Noua ni s-a intamplat in Franta la un hotel sa ne puna sa luam o camera mai scumpa si mai mare, fiindca in cea mai ieftina nu era loc ptr patut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silverchair spune:

Carucioare si patuturi de copil in camera gratuite ofera cu siguranta in Eforie Nord vila Rocco (carucior poate nu intotdeauna chiar pentru bebe, ci pentru copil mai mare, e carut pliant, tip umbrela).
Mancarea pentru bebe e poate mai bine sa fie preparata pe cont propriu - e cea mai sigura solutie. Cu un drum la supermarket ai garantia ca stii ce ii dai copilului tau (cu conditia sa ai un frigider in camera). In Eforie Nord am incredere in multe autoserviri pentru mancare pentru copii, dar parca chiar pentru un bebe e riscant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Zilele trecute mi-a povestit mamica unui coleg de la gradi ca au luat bilete la un AI in Eforie Nord. Cica ar fi un turc care a luat un hotel si a mers pe ideea lor de turism. Mai multe nu stiu, dar ea parea incantata de experienta unei prietene care ar fi fost acolo anul trecut.
E cam din ciclul "prietena unei cunostinte" asa ca nu pun mare baza pe informatii, dar poate va ajuta cu ceva.

Mergi la inceput