mamici singure un sfat va rog

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca-Elena

Raspund si eu referitor la asa numita apropiere dintre frati ceea ce personal mi se pare un aberant sa insisti atat pe seama asta.Un copil de 1,6 ani si respectiv 3 nu cunoaste ce-i ala frate,sora,pentru el e doar un partener de joaca momentan echivalent cu un copil din fata blocului cu care isi petrece timpul.Cu timpul o sa stie lucrul asta ca sunt frate si sora dar ce te faci atunci cand mama fetitei(eventual spun ca n-o cunosc) o sa face chesti de gen "tati il iubeste mai mult pe fratele tau"si alte lucruri de genul asta,crezi ca o sa tina relatia asta cum vrei tu intre ei?Oare ce-o o sa inteleaga acei copii cand va vad cu totii,care e familia de fapt,e aberant si ciudat pt un adult dar un copil.
Ai spus odata ca i-ai gasit in parc,el tinea baiatul,ea fata si el o tinea dupa gat,pana la urma care e familia lui,voi sau ele?
Lasa sentimentalismele,gandeste-te la copilul tau nu la altul,la familia ta nu la acea femeie.Mi se pare normal ca tatal sa-si vada fetita dar e normal s-o ia el singur de la mama ei si sa petreaca timpul impreuna.
Ori ma gandesc ca exista si posibilitatea ca sotul tau sa fie autoritar si sa-ti impuna sa accepti situatia asta ca altfel eu nu cred ca te gandesti mai mult la aceea femeie si copil decat la tine.
La fel de aberanta e si vizita ei la socrii,in ce calitate a venit ea acolo?amanta,fosta nora,amica ,ce?Copilul daca vroia sa-l vada bunicii piteau sa se intanleasca in oras la o cofetarie,etc,nicidecum acasa si sa fi si tu prezenta.

Bianca mamica fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/Mai2011?authkey=Gv1sRgCNrSkJWQrcXadA#

exact.

_

27+ cu Iustin
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:

La fel de aberanta e si vizita ei la socrii,in ce calitate a venit ea acolo?amanta,fosta nora,amica ,ce?Copilul daca vroia sa-l vada bunicii piteau sa se intanleasca in oras la o cofetarie,etc,nicidecum acasa si sa fi si tu prezenta.

Tare mi-e sa nu fie in calitate de viitoare nora...

oana, ti-am raspuns si la celalalt subiect, identic cu acesta, de altfel. Daca nu iei masuri sa fii tu "cea mai cea", singura iti pui sotul in bratele aleia! Si faptul ca deja te gandesti la divort (i-ai zis si ei asta???????)...scumpo, pai ea abia asteapta!!! Si nu face nimic pentru asta, eventual iti va multumi pentru serviciu!

O sa revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, da vad ca discutia a luat putin o alta turnura.Dar de sot nu zice nimeni nimic? El e o marioneta? O bucata de plastelina pe care o manuiesti cum vrei, adica e ori nevasta ori cealalta , nu conteaza, el e ok cu oricare ar fi? Eu nu pot crede asta.Adica dupa mine oricat ar incerca si orcate sfori ar trage cealalta , daca sotul o vrea doar pe sotie pur si simplu spune asta pe gura, ca doar are gura si prin gesturi, adica nu o ia pe dupa umeri, de mana sau o pupa (ca sa fiu mai directa) pe respectiva, pentru ca pur si simplu nu ii pasa fizic de aceasta, ci doar de copil, ca el e in discutie aici.
Nu vad de ce sotul s-ar preta la acest joc ambiguu ca sa lase loc sotiei de interpretari .Pentru ca degeaba cand il intrebi zice, vai draga da ti se pare, nu nimic adevarat...iar cand e si aia acolo o lasa sa puna mana pe el si mai mult chiar.
Eu de exemplu nu mi-as permite sa merg la Oana in visita (daca ne-am cunoaste binenteles ) si sa pun mana pe sotul ei , eventual sa ma mai ia si de dupa gat sau de mana.Nu mai zic ca presupun ca nici sotului ei nu i s-ar parea ceva ok.
Si cu asta am incheiat divagatia mea.Pupici.

Eu aici as face clar in lucruri, la modul cum vede sotul sa o trateze.Nu mitocaneste, repezit , ci clar fara drept de interpretare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

Ai mare dreptate roxy,cred ca nici el nu stie de fapt ce vrea,daca s-ar putea ar face o familie cu totii.
O alta chestie absurda pe care Oana a acceptat-o a fost faza ca i-a interzis respectiva sa se pupe cu sotul de fata cu copilul.In ce calitate i-a interzis ea ceva,cu ce drept,ce e asa imoral ca te pupi in fata copilului...astea nu conteaza prea mult ci faptul ca Oana n-a reactionat in niciun fel ...ba da ...pardon,s-a supus.Intrebarea mea e cum a reactionat sotul tau,daca a tacut inseamna ca ori e papa lapte ori are ceva bucurii pe la ea,daca i-a taiat pofta de a impune ea ceva inseamna ca intradevar isi iubeste actuala familie.

https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/Mai2011?authkey=Gv1sRgCNrSkJWQrcXadA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:

pai vi se pare voua aberant ca nu vretzi sa vedetzi decit ce vretzi voi...scenarii de astea de telenovele!

Si pe mine ma invita fosta soacra la ea,la masa,cu copilul si actualul sotz...dar ma rog om fi noi mai in afara lumii!

Oana,cu citeva mici greseli,dar e normal ca doar totzi gresim chiar si cei ce scriu la subiect si se cred mai catolici ca papafaci bine ce faci!
Sa ne spui cind va iesi hotarirea judecatoreasca!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">http://www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:

pai vi se pare voua aberant ca nu vretzi sa vedetzi decit ce vretzi voi...scenarii de astea de telenovele!

Si pe mine ma invita fosta soacra la ea,la masa,cu copilul si actualul sotz...dar ma rog om fi noi mai in afara lumii!

Oana,cu citeva mici greseli,dar e normal ca doar totzi gresim chiar si cei ce scriu la subiect si se cred mai catolici ca papafaci bine ce faci!
Sa ne spui cind va iesi hotarirea judecatoreasca!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">http://www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

"Si pe mine ma invita fosta soacra la ea,la masa,cu copilul si actualul sotz[:D" asta nu e nimic pentru ca tu ai deja o alta familie,vii acolo in calitate de vechi cunostiinte,dar ar fi normal sa mergi doar tu cu copilul (sa nu fi implicata intr-o relatie)si sa-l fie si fostul sot cu familia lui,te-ai simti bine?In fine poate da dar fiecare cu principiile sale de viata,mie mi se pare aberant poate tie ti se pare normal.
Eu inca nu pot crede ca cineva poate pune binele altuia inaintea familiei sale.

Mergi la inceput

Pai si ea vine in calitate de mama a nepotuluisi bineintzeles invitata ca doar nu se duce de una singura!Asa cum si eu sunt invitata in calitate de MAMA A NePOTULUI si nu de... foste cunostintze!(of,of si mey,mey)

da..asa cum am spus noi suntem ...extraterestri ca nu ne incadram in tiparele voastre!Auzi d-le...sa ma invite ea cu tot cu sotz!

editez sa adaug ca si fostul sotz,tatal copilului a fost la noi in casa(casa mea si a actualului sotz si a copilului fostului sotz)cu actuala partenera ,mama copilului nr.2,sora copilului meu/nostru!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Vreau sa precizez ca sa nu las loc la (mai multe)interpretari,eu nu sunt de acord cu fosta ,mi se para lasa si fara caracter,daca a decis ca vrea acest copil fara s-o intereseze ce spune tatal copilului,trebuia sa-si asume consecintzele pina la capat ,indiferent care sunt acestea!

Nu potzi sa iei decizii doar pentru tine atita timp cit sunt mai multe persoane in joc°!Si daca le iei,respecta-le si tzine -te de ele!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

andacos (dana) tu ai dreptate in ce scrii, asa fac oamenii civilizati, daca au pastrat relatii prietenesti dupa divort de dragul copilului.Dar in cazul vostru sotul tau este ferm convins ca tu nu mai umblii dupa cel precedent cu care ai copilul, nici o umbra de indoiala in aceasta privinta si sotia actuala a fostului tau sot nu isi simte amenintate familia ei atunci cand el vine in vizita la tine si la copilul vostru.Este o mare diferenta fata de povestea din acest subiect.Daca Oana ar fi ferm convinsa ca sotul ei merge doar pentru copil in visita si ca tentatia nu e prezenta , ar fi relaxata si ar vedea altfel lucrurile.

Mergi la inceput

Roxy,eu cred ca Oana a fost relaxata pina la un punct cind presiunea societatzii(vezi faptul ca traieste intr-un oras mic unde fiecare stie ce face celalalt)si-a spus cuvintul!

Eu repet ce am spus si la subiectul precedent,atit sotzul Oanei si impicit Oana au fost tiritzi in toata situatzia asta pe care ei au incercat s-o gestioneze cit au putut de bine!

A intervenit asa cum spuneam sectziunea telenovele din oras care na' cum sa vada cu ochi buni o relatzie civilizata intre o fosta cu un copil si o sotzie ,numitor comun un barbatsi care ...precum picatura chinezeasca a lucrat!

Apoi a aparut primul subiect al Oanei pe Dc si iar au aparut cei ce tzes scenarii si au inceput iar s-o puna la zid pentru relatzia civilizata ce au incercat s-o aiba!

Greseala Oanei(e mult spus greseala ca eu am intzeles si sentimentele Oanei )a fost ca nu a discutat cu sotzul direct-fara subiectul pe DC,ce o deranjeaza!

Cum a discutat si a spus ce o deranjeaza ,iata ca sotzul a luat masuri si a deschis o noua actziune judecatoreasca!

Cealalta -si iar ma repet,nu a fost niciodata o amenintzare pentru Oana,e doar un caracter slab care incearca si ea sa-si inchipuie ca poate juca in rol pe o scena!

Oana a gestionat foarte bine situatzia,a facut si greseli dar e normal,a dat dovada de caracter si stapinire de sine!Nu de slabiciune asa cum incearca sa-i demonstreze 3/4 din participantzii la discutzie!

Oana,mergi pe drumul tau ca e ok!Ceea ce si cum faci atit tu cit si sotzul tau,e bine,impunetzi limite ambii si respectazi deciziile judecatoresti!

Dana

Mergi la inceput