Aspirante optimiste >20 ani (682)Felicitari Ylari!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

a si inca o chestie bai oameni buni eu nu am cerut sfatul la nimeni de cum sa procedez cu copilul meu, pur si simplu mi-am spus punctul de vedere.asta sunt asa o sa fac. nu am vrut sa schimb ideile nimanui. doamne rau e sa ai hormoni de gravida...

poate nu stiu eu sa ma exprim pe intelesul tuturor.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Totally off topic...Bella am stat 5 minute inainte sa scriu, de obicei nu ma bag in discutii. Dar nu mi se pare corect sa te plang aici de discutia de la odisee...pentru ca exprimi numai punctul tau de vedere...
Parerea mea este ca nu ai inteles exact ce ti s'a spus. Eu cel putin nu am incercat sa iti spun ca nu e bine sa ai principii, ca e mai bine sa dormi cu bb in camera sau nu. Singurul lucru care cred ca toate incercau sa ti'l spuna e ca nu ai cum sa stabilesti totul dinainte pentru ca asta e magia maternitatii, iti dezvaluieste o parte a personalitatii pe care nu ai cum sa stii ca e acolo pana nu esti in fata minunii tale.
Imi cer scuze la fete Si sper ca nu te'ai suparat

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 7+

Nu ne suparam Dar nici Bella nu s-a plans, nici macar nu a deschis ea discutia ci camcris. Si chiar daca se plangea, de ce sa nu o faca? Eu una am intrat si la odisee si am citit si am vazut toata povestea. Sper ca nici tu nu te-ai suparat ca m-am bagat

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Si chiar daca se plangea, de ce sa nu o faca?

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Pentru ca suna a barfa cand este vorba de persoane care nu sunt incluse in discutie..

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Mai fetelor hai va rog eu frumos terminati cu contrazicerile astea dintre voi si incercati sa nu va mai suparati.Cele care sunteti gravidute fiti bucuroase si nu incercati sa stresati bebei pe te miri ce iar celelalte incercati sa nu mai vedeti nimic in jurul vostru si sa va destindeti.Va pupic pe toate si imi pare rau daca v-am suparat, incetati ori aici ori la odisee discutia asta nu isi are rostul, fiecare o sa isi creasca copilul cum crede el de cuviinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna fetele!!!!
NELIACRIS FELICITARI!!!!!!!!

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Ce faceti toate la culcare? Nu mai e nimeni pe aici?

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

fetelor sunt fericita! Spermograma sotului (chiar daca a fost dusa la 45 minute) a iesit ok: mobilitate 85%, totul normal si f bine!!! sunt bucuroasa pt asta! acum au mai rams doua probleme sa le zic asa: de facut hsg-ul, dar as vrea sa mai stam vreo 2 luni asa si greutatea mea, in rest toate analizele mele si ale lui sunt ok!..Si totusi, de ce nu raman? mai asteptam!...pooop

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!
vreau si eu un

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

fetelor sunt fericita! Spermograma sotului (chiar daca a fost dusa la 45 minute) a iesit ok: mobilitate 85%, totul normal si f bine!!! sunt bucuroasa pt asta! acum au mai rams doua probleme sa le zic asa: de facut hsg-ul, dar as vrea sa mai stam vreo 2 luni asa si greutatea mea, in rest toate analizele mele si ale lui sunt ok!..Si totusi, de ce nu raman? mai asteptam!...pooop

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!
vreau si eu un

Felicitari pentru rezultatele bune de la spermograma.Vezi ca totul e bine? si noapte buna.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Acum am ajuns si eu
Pai se poate fetele, sa va contraziceti asa... citisem si eu la odisee dinainte sa deschideti discutia aci + 1 pt Bella din partea mea
Acum fiecare face ce vrea.
Si gata am incheiat discutia.
Elena, voiam sa-ti trimit un PM, dar nu ai mesageria activata. Poti sa-mi trimiti tu unul sau sa o activezi?

Noapte buna!! Vorbim maine!!!

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

noapte buna fetelor...vad ca nu mai e nimeni pe aici...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput