Aspirante optimiste >20 ani (682)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 7
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Matzaila_81 Dragele, voua vi s-a mai intamplat sa treceti prin stari de irascibilitate maxima? Eu de regula ma calmez foarte repede insa acum sunt asa de dimineata. M-as certa cu cineva doar ca toti ma ocolesc ![]() Simt asa o presiune, nu stiu daca va pot descrie. Zilele astea am fost asa optimista si vesela si acum o iau pe aratura. Si nu e suparare, efectiv imi doresc sa fiu rautacioasa cu cineva. E posibil sa fie ceva hormonal? |
poate si de la hormoni, vremea asta urata din buc.sau nervi acumulati in timp si acum nu mai au loc si trebuie sa te descarci
eu una sunt in functie de vreme in toane si buna dispozitie

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
camcris spune:
bella sper ca esti OK io zic totusi sa iei un nospa, am citi ce sa inatamplat la gravidute, scuza-ma ca ma bag dar mie mi sa parut ca tu aveai dreptate si doar ti-ai spus o parerea personala sincera nefacand referire la nimeni, daca cineva sa simtit cu musca pe caciula atunci io zic rusinica, nu trebuiau sa reactioneze asa
i-ti apreciez curajul si ambitia de a-ti sustine punctul de vedere,
totusi cautam ceva vesti despre lia si walkiria, nu poate nimeni sa le contacteze sa ne spuna si noua ca sunt OK

dianalaura spune:
Bella esti Ok? Si nu te sa te simti bleaga, si eu am talentul asta de a cadea pe locul drept...pe gheata sau locuri accidentate sunt atenta, dar pe loc drept...sunt campioana la cazaturi ![]()
De Lia in afara ca era la spital pe perfuzii ultima oara cand a intrat...nu mai stiu nimic...
diana
7+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
YLARI spune:
Seara buna fetelor, ce faceti?
Nu stie nimeni de treaba cu ceaiul de napraznic? ![]()
Desi sper sa nu am nevoie de el, dar... nah...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
bellasamoyed spune:
camcris

tu ma cunosti si ai vazut ca asa sunt.
de domne s-au ofuscat ca am zis eu ca , copii sunt precum cateii cum ii dresezi asa ii ai...da am si precizat a nu se interpreta ca atare. da de eu sunt mama care o sa isi dreseze copilul
...asa si ce educatia nu este tot o forma de dresaj ![]()
da mai fetelor si eu sunt ingrijorata rau pt lia ca stiu ca e in spital da si de walkira care nu a mai dat nici un semn
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+11
samburelul meu
camcris spune:
| citat din mesajul lui YLARI Seara buna fetelor, ce faceti? Nu stie nimeni de treaba cu ceaiul de napraznic? Desi sper sa nu am nevoie de el, dar... nah... YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE |
asta am gasit pe internet si io am baut dar la mine nu a dat rezultat
Ceaiul de napraznic da rezultate si in tratarea herpesului si a herpesului genital. Se fac spalaturi locare, zilnic.
Mod de preparare:
Ceaiul de napraznic poate fi preparat si ca o infuzie obisnuita de ceai, dar si urmand metoda aceasta: se pun de seara 2 lingurite de napraznic in 0,5 l de apa plata rece, iar dimineata se strecoara. Peste planta strecurata se toarna 0,5 l apa clocotita, se mai lasa la fiert 1-2 minute si se strecoara din nou. Cand se raceste, ceaiul cald se amesteca cu ceaiul rece, facut de seara si se imparte in 4 parti egale.
Administrare:
4 cani de ceai de napraznic pe zi, baute inghititura cu inghititura, pe stomacul gol (dimineata, la pranz, dupa amiaza si seara, la culcare).
O cura de 3-6 luni poate avea rezultate de durata.
Contraindicatii:
Se pare ca administrarea de napraznic la barbatii cu probleme de prostata poate duce la agravarea inflamatiei aacesteia.
Este indicat sa nu se depaseasca doza recomandata deoarece se pot produce intoxicatii grave.
Este contraindicat in sarcina si in cazul copiilor.
lorena_86 spune:
bela la afirmatia asta te sustin
daca nu au parte de educatie calumea o pot lua usor pe aratura
mai sunt si cazuri cand desi au fost foarte bine educatii au calcat stramb sau invers desi nu au avut educatie au ajuns oamneni super
eu am fost educata de bunica si bunicul doi tarani cu 4 clase si cu campul lor dar sincer ma consider suficient de educata, nu au stiut ei sa ma invete sa fiu cine stie ce dar au fost foarte stricti cu mine si m-au invatat numai de bine si asta a contat enorm, ma consider norocoasa
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
YLARI spune:
Merci camcris!
Mda, deci sa revenim: inca nici urma de rusi si maine dimi fac testul ca am asteptat destul ![]()
Acum am impresia ca de fapt mi se pare ca am tot felul de simptome
si bineinteles ca ma demoralizez singura. de aia vreai si sa fac testul, macar stiu o treaba!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 bela la afirmatia asta te sustin daca nu au parte de educatie calumea o pot lua usor pe aratura mai sunt si cazuri cand desi au fost foarte bine educatii au calcat stramb sau invers desi nu au avut educatie au ajuns oamneni super eu am fost educata de bunica si bunicul doi tarani cu 4 clase si cu campul lor dar sincer ma consider suficient de educata, nu au stiut ei sa ma invete sa fiu cine stie ce dar au fost foarte stricti cu mine si m-au invatat numai de bine si asta a contat enorm, ma consider norocoasa ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
oricum acolo discutia a degenerat de la ideea ca eu am sustinut ca nu sunt de acord sa imi culc copilul cu noi in camera. pt ca 1. avem camera libera si 2. sotul se duce si la treaba ziua nu, are si el dreptul la odihna. plus ca nu sunt adepta sa sar sa imi iau copilu in brate cum a zis miau.
e si de aici sa te tii nene...acolo e nasol ca sunt cateva pers care imediat reactionaeaza urat si nu te lasa sa iti spui punctul de vedere. ok oi fii eu la primul copil da asta ma face sa fiu mai fraiera? nu cred ca se naste nimeni invatat.
lore referitor la bunici...fix mama mamei ma crescut pt ca mama la 21 de ani cat avea cand am aparut eu era studenta la politehnica si a trecuit sa isi ia si job. si uite ce bine am crescut...fara nici o sechela.
si crede-ma ca bunica a fost uneori si dura, asa si imi dade-a una la fund daca faceam o prostie si imi reveneam imediat
a si ca sa nu mai zic ca nici eu nici sora mea nu am fost cocolosite deloc...nu nene...eu de la 4 luni am mancat lapte de la vaca ca ala praf nu imi placea si uite ca acum am 176 cm
asa ca sunt de acord ca fiecare isi creste copilul exact cum simte da sa nu exageram si sa le consideram pe mamicile mai open mind depasite de situatie.
poate din pctul meu de vedere asa le vad si eu pe ele dar nu am zis nimic..... ma rog long story...old story.
sa ma vad eu cu bebele in brate sanatosi amandoi si o sa ne invatam unul pe altu ce vrem. un lucru e clar copilu nu o sa mi se urce in cap never
hai mai fetelor ca va monopolizez dicutiile si trb sa faca saraca paula prea rpd alt capitol
va las niste

de molipsireCu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+11samburelul meu
lorena_86 spune:
bella, iti zic ca tie iti va fi foarte greu daca nu iti pastrezi copilul cu tine in camera la inceput pt ca va trebuii din ora in ora sa te trezesti sa mergi in alta camera sa-i dai papa si sa-l schimbi
e foarte greu asa dar acum fiecare face ce vrea
si tu o sa faci cum crezi si cum o sa-ti fie mai usor
e adevarat si ca rasfatul strica
am vazut o mamica cu un baietel de pana in 4 ani care o lovea cu picioarele si in dusmanie ca nu voia mami sa ii faca sau sa ii dea ceva
daca ii urci in cap nu prea ii mai poti da jos, ai mare dreptate dar sunt cazuri si cazuri
aici eu cred ca tine foarte mult de personalitatea copilului
hai nu te mai supara ca se supii si bebe si nu are rost
ca stii cat te-ai chinuit sa-l convingi sa vina
eu cred ca o sa ai baiat
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen