Aspirante optimiste >20 ani (682)Felicitari Ylari!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Nelia, felicitari pentru bebe, ma bucur asa mult pentru tine.....

Lore, nu poti sa-ti faci un test mai repede? Ard eu de nerabdare pentru tine si cred ca si restul fetelor.

Eu astazi am facut baita in butoi. A murit bunica unei colege si a aflat la birou si a inceput sa planga si am inceput si eu sa plang si am dus-o intr-un bocit. Intr-un final am iesit din birou si m-am dus pe la colegi paa a plecat colega acasa ca nu mai suportam atata suparare langa mine.
Sunt amarata ca trebuie sa ne vindem casuta draga, bebe nu vine, sefa mea de suflet a fost schimbata saptamana asta..... ma simt tare tare oropsita si persecutata.
Stiu ca nu e adevarat dar in momentul asta as da din picior ca un copil si as plange din nou.
Ce o fi cu mine astazi de sunt atat de plangacioasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

matzaila, de ce sa-ti vinzi casa?

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

simptome, sanii nu m-au durut ca in alte luni si asta pe mine m-a pus pe ganduri, sunt moi si usor durerosi, pai in alte luni ma urcam pe pereti de durere
burta ma durea ca la ciclu pana aseara dar vad ca azi nu ma mai doare deloc, sper ca e totul bine

in rest nimic din cate mi-am dat eu seama

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Iezact ca la mine!
Nu te mai juca cu nervii nostri si baga vestea cea mare cat de curand (cand oi fi tu sigura)
Eu am facut azi shushu foarte des.

Fetelor, cand am ramas cu Eva stiu ca am baut ceai de napraznic in luna aia, tin minte ca se prepara intr-un mod special (nu ca orice ceai) si se bea din ziua 1 pana in ziua ovulatiei parca. Nu "foloseste" nimeni, sa imi reimprospatez si eu memoria? Daca nu o fi sa vad dublu zilele astea, sa incep de luna viitoare sa folosesc si metoda asta

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Nelia, felicitari pentru bebe, ma bucur asa mult pentru tine.....

Lore, nu poti sa-ti faci un test mai repede? Ard eu de nerabdare pentru tine si cred ca si restul fetelor.

Eu astazi am facut baita in butoi. A murit bunica unei colege si a aflat la birou si a inceput sa planga si am inceput si eu sa plang si am dus-o intr-un bocit. Intr-un final am iesit din birou si m-am dus pe la colegi paa a plecat colega acasa ca nu mai suportam atata suparare langa mine.
Sunt amarata ca trebuie sa ne vindem casuta draga, bebe nu vine, sefa mea de suflet a fost schimbata saptamana asta..... ma simt tare tare oropsita si persecutata.
Stiu ca nu e adevarat dar in momentul asta as da din picior ca un copil si as plange din nou.
Ce o fi cu mine astazi de sunt atat de plangacioasa?

Un de la mine ptr sensibiloasa! Of-of...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Lore, ne vindem casa pentru ca e destul de departe de oras, nu avem gradinite sau scoli sau piata sau mijloace de transport pe langa noi.
Pe langa asta caldura ne cocoseaza iarna. Am platit cate 12 milioane doar asta. O cheltuiala la care nu ne asteptam sa fie atat de mare.
Intra foarte foarte multi bani in casa plus ratele, e prea mult pentru noi. Asa ca o sa cautam o casuta mai mica sau un apartament.
Stiu ca e mai bine pentru noi si pentru cand o sa avem bebe dar e casuta noastra. Am pus suflet in ea. E modesta dar pentru mine e cea mai frumoasa.

Mergi la inceput

exact acelasi lucru il patesc si eu cu masina mea
nu sunt fizoasa dar am pus mult suflet in ea, o avem de 4 ani si ma distruge gandul ca trebue sa renuntam la ea ca nu mai avem bani sa ne-o permitem
doar gandul ca ne-am chinuit atata timp sa o tinem si acum sa renuntam la ea asa usor

te inteleg perfect

Mergi la inceput

ylari, draga eu as vrea sa va dau vestea mai repede dar ce sa fac daca bebe imi da doar semne ca e in burtica, trebuie sa confirme ca e acolo
sa-mi zica: "mami, sunt aici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetelor am tras o sperietura
am alunecat in casa pe parchet si am tras o cazatura...imi venea sa si rad sa si plang...da acum mi-e cam frica sper sa fie ok bebe. ca am cazut de la inaltime ca doar am 1,76 m.

nici nu stiu sa pun un utrogestan, sa iau o nospa preventiv? voi ce ziceti?

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

off bella
ai mare grija
daca te doare ceva sau sangerezi mergi urgent la dr
el e inca micut si nu are ce sa se intample dar cine stie
dar pe viitor fii mai atenta ca daca aveai burta mare era grav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

bella suna dr. cat mai repede si spune-i ce ai patit si el iti va spune ce sa faci, ai grija de tine

Mergi la inceput