Aspirante optimiste >20 ani (682)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 4
lorena_86 spune:
bella si eu ma bucur dar imi e teama, sper sa fie acolo si sa fie ok
plus ca ma tot gandesc cum sa fac sa ajung la bucuresti la hemato si nu stiu cum si cand
o sa-i dau e-mail sa vad cand ma cheama
ca nu stiu cand sa merg sa nu fie nici prea devreme nici prea tarziu
dar vreau sa fiu si sigura 100%
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
alina_loca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 bella si eu ma bucur dar imi e teama, sper sa fie acolo si sa fie ok plus ca ma tot gandesc cum sa fac sa ajung la bucuresti la hemato si nu stiu cum si cand o sa-i dau e-mail sa vad cand ma cheama ca nu stiu cand sa merg sa nu fie nici prea devreme nici prea tarziu dar vreau sa fiu si sigura 100% ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Adik vrei sa spui ca azi ai facut un test si a iesit pozitiv?
draguta spune:
lorena
cand vei fi tu sigura si ne vei da vestea atunci te felicit
ne spui ce siptome ai?
lorena_86 spune:
pozitivas zic eu
se vede dar la lumina lanternei, e groasa liniuta dar foarte slab colorata
o sa mai fac unul diseara
daca se vede bine va arat si voua
as lua si un sere check sa vad la el cum se vede dar la banii mei imi e sa nu dau banii aiurea ca si alea au aceiasi limita de detectie ca si ale mele asa ca o sa stau in banca mea
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
simptome, sanii nu m-au durut ca in alte luni si asta pe mine m-a pus pe ganduri, sunt moi si usor durerosi, pai in alte luni ma urcam pe pereti de durere
burta ma durea ca la ciclu pana aseara dar vad ca azi nu ma mai doare deloc, sper ca e totul bine
in rest nimic din cate mi-am dat eu seama
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
alina_loca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta alina_loca sa fie foliculul cel norocos![]() |
Sper draguta, te
si sper sa fie bine pentru toate fetele. Lorena nu-ti mai face griji, mai fa unul maine dimineata, practic linuta trebuie sa fie din ce in ce mai inchisa la culoare.Atata timp cat nu-ti vin uratii, speranta moare ultima. Bafta
, sa fie cu ochisori...
lorena_86 spune:
aaaaaaaaa aseara am facut curat si papa si m-a durut tare spatele cu tot cu burta
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
elenusht spune:
ce frumooos Lorena! m-as bucura tare mult sa fie bine! Sa dea Domnul sa fie bine!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
vreau si eu un 
lucianamoga spune:
Lorena sper ca dimineata cand vin la servici a ma binedispun cu testul tau 

pentru toate fetele , ne citim maine
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!