Aspirante optimiste >20 ani (682)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 3
lucianamoga spune:
Bine v-am gasit in noul capitol
Paula o draguta ca de obicei
Haideti fetelor cu liniute duble sa avem un cap. cu dedicatie ca demult n-am mai avut
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
racheel spune:
Buna fetelor
neliaCris este graviduta sau am inteles eu gresit?daca da Felicitarile mele nelia
Hai Ylari,cu ||
Hai Lorena, cu ||
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
alina_loca spune:
Buna fetelor. Felicitari Nelia Cris, o sa vezi ca o sa fie bine...Va pup pe toate si asteptam vesti...
bellasamoyed spune:
hops am pierdut sirul....nelia esti garviduta??????
yupppyyyyyyyyyyyyy bravo doamna sa fii sanatoasa si tu si bebelinul, sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos tun.
hai fetelor ca stiti cum e doar una din voi trb sa dezghete conducta si dupa sa te tii nenica
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11
samburelul meu
alina_loca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cixinica alina_loca cum esti cu tratamentul? |
Sunt asa si asa , nu am decat un folicul de 22mm pe ovarul drept, trebuia sa fi avut mai multi, dar doc banuie ca el a inceput sa creasca inainte de stimulare. In fine, am terminat Puregonul si acum , azi am facut si Pregnyl-ul, deja simt ceva prin burtica, ceva dureri ca la menstruatie. In rest nimik, sunt ingrijorata ca daca am un singur folicul scad si sansele sa raman , era bine sa fi avut 2-3, dar asta este. Deci in 36 de ore cica o sa ovulez...
neliaCris spune:
Multumesc fetelor inca o data
MI-am facut programare la doctorul de familie,luni probabil ca fac o beta sa vedem ce spune si nenea,pentru ca eu vreau sa imi fac analizele de sange cat mai repede inainte sa ma apuce greata si cu ele sa merg apoi si la ginecolog,sa confruntam lucrurile
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
neliaCris spune:
Astept si fetele cu testele pozitive
YLARI SI LORE....
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 inca nu mai astept sa fiu sigura ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
opaaaaaaaaaa
ce zici tu aici Lorena?
hai ca am picat si eu acum iar
ca am avut trebutza multa
bellasamoyed spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
opaaaaaaaaaa ce zici tu aici Lorena? hai ca am picat si eu acum iar ca am avut trebutza multa |
ce sa zica, ne zice subtil ca e graviduta....lore nu poti sa iti dai seama cat de mult ma bucur pentru tine
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11
samburelul meu