Aspirante optimiste >20 ani (682)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 18
alina_loca spune:
Mai fetelor: Matzaila, Camcris, Cixinica, Ylary si restul fetelor puneti si voi poze pe picasa sa ne cunoastem si noi..
. Corina ''La multi ani'' si sanatate...
...

Vreau sa am un
...
Matzaila_81 spune:
Corina, o sa incerc sa pun week-end-ul asta
Promit sa incerc.
Nu stiu cat succes o sa am insa pentru ca sotul e cu calculatorul ca si cu un copil. O sa fac insa tot posibilul.
draguta spune:
fiindca tot suntem la capitolul soacre sa ma racoresc si eu, de 9 ani nu suntem in relatii desi stam la 1 km distanta, era foarte posesiva pana cand intr-o zi i-am dat replica si i-a spus sotul cand va veni macar cu vorba buna(nu ne ajuta cu absolut nimic) ea fiind la a doua casatorie, nu cu tatal sotului o asteptam cu mare placere
de multe ori stateam pe ganduri sa ma duc pe la ea , mie nu imi place supararea dar faptul ca nu si-a vazut copilul de atata timp si nu a interesat-o de el ma razgamndeam de fiecare data, poate am gresit dar asta e, suntem la poluri opuse, noi ne dorim foarte mult un copil iar ea si l-a abandonat
camcris spune:
eu din pacate nu am poze recente ca toate sunt la cumnata in aparat si astept sa le descarce
asa ca tot astept
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
draguta spune:
corina s la multi ani si dun partea mea, multa sanatate si sa ai numai bucurii in viata

camcris spune:
draguta scuze ca revin cu aceeasi intrebare poate mi-ai raspuns dar nu mai stiu
stiu ca va doriti de foarte multi ani un bb
tu ai facut HSG? sotul spemograma si spermocultura?

te rog sa nu te superi pe mine ca intreb

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
magddalena spune:
buna dim si de la mine felicitari YLARI o sarcina fara probleme si un bebe sanatos.

eu am sotul acs ca e bolnavior e in pat cu raceala pe o parte ma bucur ca e acs pe alta parte nu ca e bolnav asta e nu le poti avea pe toate.
cat despre soacre a mea saraca e batrana are 65 de ani si nu isi baga nasul intre noi,ca chiar daca ar face-o nu am baga in seama.Si apoi are 8 nurori nu cred ca ar face fata la toate
dar in principiu ne intelegem bn poate pt ca nu am avut ocazia sa stau mai mult de cateva zile cu ea ![]()
lorena capul sus draga mergi la biserica ca te mai linistesti sufleteste si iti da putere sa mergi mai departe pe mine ma ajuta.
va pup fetelor ma duc sa imi ingrijesc sotul saracutul..

draguta spune:
camcris ti-am mai raspuns si altadata
, daca as stii ca HSG rezolva probleme hormonale maine as face-o, sotul a facut spermograma
cixinica spune:
salutare!
ylari felicitari!Sarcina usoara si bebe sanatos! 
lorena
fii barbata! Trebuie sa fii optimista, stiu ca iti este greu, dar capul sus si tot inaintepana ne atingem scopul si ne tinem bebeii in brate! 
alina
o sa ma ocup de problema pozelor, promit!
multi 

si o zi frumoasa sa aveti!