Pufi veseli de ian-feb 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Dece felicitari! la mai multe! Si nu te uita mai jos

serviti va rog asa o gustarica: platou de primavara, pate de masline cu grisine, file de somon afumat pe painica la grill cu unt si niste salatica!

Ne-a iesit prima masea!

Nu se vede, dar se simte, e afara!

Nu am sesizat ca iese din comportament. Parca sa zic ca a fost mai afurisit la mancare in ultimele 2-3 zile in sensu ca nu-i bagam lingurita in gura nici cu militia, dar in rest a fost cumintel. Mai rau a facut acu o luna cand era gingia umflata, hematom etc si spargea maseaua acolo, acuma cand a iesit a fost apa de ploaie

de Yannis

BRavoooo!!! Sa iasa toate la fel de usor!

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/104-set-alice-albastru-marin.html" target="_blank">Seturile Alice albastru marin, www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/105-set-alice-roz.html" target="_blank">roz degrade, www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/106-set-alice-bleu.html" target="_blank">bleu degrade si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/107-set-ela.html" target="_blank">Set "Ela"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Am facut spam, acum fac si un capitol nou.

Va rog putintica rabdarica! E greu la batranete...

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/104-set-alice-albastru-marin.html" target="_blank">Seturile Alice albastru marin, www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/105-set-alice-roz.html" target="_blank">roz degrade, www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/106-set-alice-bleu.html" target="_blank">bleu degrade si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/107-set-ela.html" target="_blank">Set "Ela"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Va asteapta capitol nou (21), numai cu vesti bune!

Mergi la inceput