Pufi veseli de ian-feb 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 19
decenuela spune:
neatza fetele....sarumana de coffe alexa....
sarumana de urari...am hotarat asa....maine e inmormantarea....diseara la 11 plec cu trenul...ajung dimi ...stau acolo maine si noaptea ma intorc asa inacat joi dimi sunt acasa...
jiji ink e mucios...dar cred ca azi il stabilizez...deci va fi ok...asta noapte nu s-a trezit deloc...am dormit cu el totusi, l-am mai invelit...etc...
mire...multa sanatate delifinitei...
si ca vb de nume .... am si eu o situatie...simpatica...
desi cand l-am cunoscut eu pe JM...era despartit cam de 1 an de fosta...s-a intamplat sa nastem in aceiasi perioada( bine...asta dupa vreo 3 ani de convietuire)...si....sa le dam acelasi nume
...
ei au o relatie...civilizata...iar eu sunt linistita desi...ea e o femeie f frumoasa si inteligenta si...slabaaaa![]()
si pastreaza leg cu ea din motive de job...dar acu e si ea linistita, la casa ei cu catel, purcel...iar eu sunt suficiant de matura incat sa discern lucrurile![]()
am dormit si eu asta noapte...m-am odihnit...m-am tot gandit la JM ca...aseara ajunsese acolo...si...a relizat ce s-a intamplat...vazand ca nu l-a mai intampinat la usa...cu supik de taietei fierbine...
dar asta e cursul vietii,nu? tre sa fim puternici pt a putea sa trecem peste...pt ca avem un copil de crescut care....cel putin pt mine e viatza mea...marea mea dragoste....
sa aveti o zi superbaaaa
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
nu rezist sa ma laud putin de tot....
nu stiu daca e concludent...insa dupa 1 saptamana de dieta...nu chiar ca la carte din motive de...calatorie..+ necazul intervenit....dimi aveam 61...de la 63.5 lunea trecuta![]()
important e ca n-am pofta de dulce...nu mor fara paine..e ok..se poate...
acu na...sa vad pe mai departe...la 61 am mai ajuns ..deseori...dar sub...greuuuuuuuu
s-a trezit, cred
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ana_g spune:
'neata si de la noi! parca nu0mi vine sa cred ce soare e afara...si ieri am iesit afara cu asta mic imbracati cu geaca de iarna
DC, drum bun si jijel sanatos si linistit!
61 de kile zici...

simply, pozare placuta si extra-profi! mai ca ma tenteaza si pe mine.......
sorina, si al meu bushila la inceput, pe parchetul lucios, dar a capatat experienta
....maseleala usoara si sa nu fie otita!!!!
_
mama lui Stefan, pui scump
alexutzzza spune:
Dece 
felicitari! la mai multe! Si nu te uita mai jos ![]()

serviti va rog asa o gustarica: platou de primavara, pate de masline cu grisine, file de somon afumat pe painica la grill cu unt si niste salatica!
Ne-a iesit prima masea! 

Nu se vede, dar se simte, e afara!
Nu am sesizat ca iese din comportament. Parca sa zic ca a fost mai afurisit la mancare in ultimele 2-3 zile in sensu ca nu-i bagam lingurita in gura nici cu militia, dar in rest a fost cumintel. Mai rau a facut acu o luna cand era gingia umflata, hematom etc si spargea maseaua acolo, acuma cand a iesit a fost apa de ploaie
de
Yannis
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Bea ma uitam la semnatura ta si ma gandeam ca e doar un rand scris, dar cat de MULT inseamna. Cum s-a schimbat viata pt tine in ultimii doi ani si cat de curajoasa si puternica esti. Ai putut duce deodata si greturile (e singurul lucru de care mi-e groaza in sarcina) si maseleala lui Ivan. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eu inca nu indraznesc sa ma gandesc la bb2. PS: Toata copilaria am visat sa am o fetita cu numele Clara, dar s-a nimerit ca pe fosta lu' al meu sa o cheme si asa, deci am zis pas. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Ce situatie....cu numele...
La mine/noi s-a potrivit ca pe fosta sa o cheme Anca. Si ca un facut, aveam in acea perioada o gramada de prietene/colege de servici cu acelasi nume. Si rosteam acel nume de prea multe ori....ma enerva!
La un moment dat am inventat porecla pt o prietena, pe care o foloseam in conversatiile dintre noi, numai sa nu rostesc numele Anca....
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui decenuela nu rezist sa ma laud putin de tot.... nu stiu daca e concludent...insa dupa 1 saptamana de dieta...nu chiar ca la carte din motive de...calatorie..+ necazul intervenit....dimi aveam 61...de la 63.5 lunea trecuta important e ca n-am pofta de dulce...nu mor fara paine..e ok..se poate... acu na...sa vad pe mai departe...la 61 am mai ajuns ..deseori...dar sub...greuuuuuuuu s-a trezit, cred Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Ai toate motivele sa te lauzi.
Eu am inceput a doua oara dieta, prima a fost anul trecut. Si am zis ca nu ma opresc pana nu scad sub 60. Si nu am putut, nu am slabit in acelasi ritm ca anul trecut, si am mai poftit si mancat pe langa....si mor de ciuda ca nu am taria necesara.
Si nu imi place cum arat. 5kile in minus ar fi beton. Dar nu le dau jos.
Si imi propun, nu stiu cum sa fac, ma gandesc intens, sa merg la sala, sau macar sa folosesc banda de alergat de acasa.....dar Doamne, nu am cand.
Asa ca lauda-te. Noi te apreciem. Creste ranza!!!!

blue_flower spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Dece ![]() felicitari! la mai multe! Si nu te uita mai jos ![]() ![]() serviti va rog asa o gustarica: platou de primavara, pate de masline cu grisine, file de somon afumat pe painica la grill cu unt si niste salatica!Ne-a iesit prima masea! ![]() ![]() ![]() Nu se vede, dar se simte, e afara! Nu am sesizat ca iese din comportament. Parca sa zic ca a fost mai afurisit la mancare in ultimele 2-3 zile in sensu ca nu-i bagam lingurita in gura nici cu militia, dar in rest a fost cumintel. Mai rau a facut acu o luna cand era gingia umflata, hematom etc si spargea maseaua acolo, acuma cand a iesit a fost apa de ploaie de Yannis |
BRAVOOO!!!
Sa fie si urmatoarele tot asa, fara dureri si maraieli!!!
Loredana71 spune:
Ziua buna,fetelor!
Yannis,bravo,tine-o tot asa,fara probleme pana ies toate!
Alexutza,ce gustarica acolo,mi-a plouat in gura!
Dece,pai sa te lauzi,ca meriti,felicitari pentru kilele pierdute!Va urez multa tarie sa treceti peste zilele astea si sa va gasiti linistea....Sunt alaturi de tine...
Sorina,o pup pe Iris care a inceput sa prinda viteza
Noi am fost ieri la picnic,ca sa sarbatorim cica ziua mamei,dar nu ne-a prea placut,am gresit locul,ma rog....Am stat macar un pic la soare si Lara la aer,tot a fost bine...Sotul e din nou la serviciu,numar iar zilele pana lunea viitoare,tare putin timp mai avem impreuna...
Va doresc o zi frumoasa!
Ah,voiam sa cer scuze daca mi-ati scris cumva si nu am raspuns,uneori ma pierd cand sunt multe posturi,nu am gasit inca metoda sa raspund la toate
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Ai toate motivele sa te lauzi. Eu am inceput a doua oara dieta, prima a fost anul trecut. Si am zis ca nu ma opresc pana nu scad sub 60. Si nu am putut, nu am slabit in acelasi ritm ca anul trecut, si am mai poftit si mancat pe langa....si mor de ciuda ca nu am taria necesara. Si nu imi place cum arat. 5kile in minus ar fi beton. Dar nu le dau jos. Si imi propun, nu stiu cum sa fac, ma gandesc intens, sa merg la sala, sau macar sa folosesc banda de alergat de acasa.....dar Doamne, nu am cand. Asa ca lauda-te. Noi te apreciem. Creste ranza!!!! ![]() de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Multumim de urarea ptr dintishori

Cu slabitul, eu aveam 3 kile de care nu mai scapam dupa ce am nascut.
Acum nu stiu daca s-au dus de la sine ca asa-s io...soi rau, nici kilele nu stau pe mine

ori din cauza a ceea ce am facut: am mancat normal, numai ca am scazut portia. Ptr ca la fel ca tine, ma abtineam ...pana dadeam iama. Sa stii ca asta a functionat. Am scazut portia incet , incet, in vro 2 sapt ajunsesem sa mananc jumate din portia mea obisnuita (eu mancam ca neamu prost, aveam in farfurie mai mult decat barbati-miu!). Si in felul asta nici nu aveam frustrarea ca ma abtin de la ceva, dar mancam mai putin.
de
Yannis
alexutzzza spune:
Loredana
multumim.
Dar de ce pana lunea viitoare? sotul tau lucreaza in weekend si are numa 1 zi libera? Offf , te inteleg...al meu weekendu asta s-a mutat cu birourile si a mers la serviciu si sambata (vro 12 ore 

!!!) si duminica (numa vro 3-4 ore)....in weekendu viitor pleaca in Grecia.....abia astept weekendul 21-22 mai sa pot sa fiu si eu cu el!
de
Yannis