Pufi veseli de ian-feb 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia
]

Noi suntem cu tuse, muci, febra, maraiala dupa mami all day long.

Vroiam sa zic mai multe dar dupa 2 ore de chinuiala de adormit copilul am cam uitat.

Solutii pt baut....noi avem o banala cana cu pai de la Bertoni, luata din cora cu 9 lei. A vazut-o Mara la Luca in parc si si-a dorit-o. De cand i-am luat-o bea f des din ea, puteti incerca.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Sanatate multa Marutzei.

Daaa, daaa si noi bem apa din cana cu pai... e super incantat de idee...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny
Sanatate multa Marutzei.

Daaa, daaa si noi bem apa din cana cu pai... e super incantat de idee...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:

Bea ma uitam la semnatura ta si ma gandeam ca e doar un rand scris, dar cat de MULT inseamna. Cum s-a schimbat viata pt tine in ultimii doi ani si cat de curajoasa si puternica esti. Ai putut duce deodata si greturile (e singurul lucru de care mi-e groaza in sarcina) si maseleala lui Ivan.

Eu inca nu indraznesc sa ma gandesc la bb2.

PS: Toata copilaria am visat sa am o fetita cu numele Clara, dar s-a nimerit ca pe fosta lu' al meu sa o cheme si asa, deci am zis pas.

_

deci eu ador eduard...strigat edi...dar e o fosta iubire de care el stie...deci si eu sunt pe pas

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Tocmai am pus-o pe Ariana la somn sa vedem daca si adoarme ca e la ea in patutz.

Eu ma delectez cu o carte, F. Dolto- "Cand apare copilul ..." mi se pare interesanta,fata de alte carti de genul acesta

O seara linistita sa aveti

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Raportez inca 2 cucuie pe ziua de azi... deci e din cale afara de nazdravan. Si Mara a crescut in aceeasi casa, dar parca nu a stat tot timpul bushita asa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Raportez inca 2 cucuie pe ziua de azi... deci e din cale afara de nazdravan. Si Mara a crescut in aceeasi casa, dar parca nu a stat tot timpul bushita asa...

Mara e domnisoara , David e cavaler , de pe acum exerseaza...imi pare rau de cazaturi, sa ii treaca repede

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:

Condoleante dece, nu stiu cum sa te sfatuiesc, dar sigur ai sa alegi cum e mai bine pt Luca. Daca putem ajuta cu ceva, sa ne spui.

Noi suntem cu tuse, muci, febra, maraiala dupa mami all day long.

Vroiam sa zic mai multe dar dupa 2 ore de chinuiala de adormit copilul am cam uitat.

Solutii pt baut....noi avem o banala cana cu pai de la Bertoni, luata din cora cu 9 lei. A vazut-o Mara la Luca in parc si si-a dorit-o. De cand i-am luat-o bea f des din ea, puteti incerca.

_

Sanatate frumoasei fetite sa se faca bine repede si la mami o

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Nimeni la schimbul 3?

Noi maine,daca e vreme frumoasa, mergem sa facem poze(cica mai profi...) abia astept.

Decenuela, drum bun sa aveti si multa putere si jiji sa fie cumintel

Noapte buna fetele

Mami de fetita frumusica

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

haideti la cafea

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza

haideti la cafea

Buna dimineata!

Sarumana de cafea, Alexa!

Dece...drum bun, si multa putere sa ai!
Ruxita...felicitari pentru maselutza! Sa iasa si celelalte cel putin la fel de usor! Cat despre mama ta....daca face prea multa curatenie, si nu mai ai ce sa-i dai de facut...trimite-o la mine!
Mire ... multa sanatate delfitzei! sa treaca repede raceala nesuferita!
Ana...ce bine ca Stefan maseleste mai soft!
Bea...frumoase nume ati ales!
Simply...lectura placuta, cartea e reusita, frumos scrisa si intr-un stil ce place publicului...e departe de un tratat de specialitate. Eu personal am apreciat-o. Asteptam poze de la shooting!
Nyny...pupam frumuselul, sa-i treaca repede cucuiele!
Mire, Alicredo, Ana....ce haioase ati fost cu numele...."fostilor" si "fostelor "!

Astazi pare ca e vreme frumoasa...poate s-a plictisit bacovia, si-si ia jucariile si pleaca....ca m-am saturat de atata vreme bacoviana!

Despre noi....incercam sa trecem la 2 somnuri pe zi(si se pare ca ne iese), maselim inca(asteptam cu mare interes bazele celor 2 masele de sus)...si iar face figuri la laptele de peste zi...Astazi vreau s-o duc s-o vada orl-istul, ca dupa atatia muci...ar fi cazul...sper sa nu fi facut vreo otita (specialitatea casei, dupa muci);
A inceput sa mearga singura mult, prinde si viteza, dar tot pe covoare doreste...cum da de gresie...bushileaza cu mare spor.

O zi frumoasa, tuturor!

Mergi la inceput